Miklosiceva 9 - Prica Vlade M. (sa starog foruma)

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Re: Miklosiceva 9 - Prica Vlade M. (sa starog foruma)

Post by sanela »

Vlado_M wrote:
P.S. I on je tebe mnogo pozdrawio, kaze da ste wi weliki prijatelji
Ma, mi smo nerazvojni :)

Danas sam se zarovio i nesto poceo raditi... U stvari, bas sam se nalozio.

Sanela, posto sam svoju verziju price unistio zajedno sa starim kompjuterom, preostaje mi samo ova stara sa foruma i fali mi jedan dio - izmedju 05.03.2004, 11:39 i 07.03.2004, 09:12, mora biti jos nesto. Da li se to sad ikako moze iskopati ?... Ako ne, jebiga, pisacu ponovo.

Ne bi bilo lose da zakljucas ovu temu... Bice nova kad zavrsim, kasnije.
Hej Vlado, ovo što je kopirano, kopirano je sa starog foruma, sve post po post, tako da bi trebalo da je sve tu. Jedino ako sam ja slučajno koji post preskočila... Ovo je sve što je ovdje... stari forum više ne postoji.

A zaključaću je čim ti počneš novu. 8)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Da se ti nisi potrudila da je kopiras sa starog foruma, sad vise ne bi bilo nicega... Hvala :-D

Popunio sam tu rupu jutros, tako da nije problem... Ali necu nista novo postavljati dok debelo ne odmaknem sa pricom. I bice u inspirativnim izrekama i pokidanim mislima podforumu.

Pozdrav. Hvala svima koji su ovo procitali, za podrsku itd...
MANS0N

Post by MANS0N »

Haj pisi ,ja te volim citati jako.A sto se tice interferona i sporta,jednostavno je,jedno iskljucuje drugo.Skroz.Probao sam,stvarno sam probao i zamalo nisam umro.Nema nikakve sanse i jako je stetno.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
perica perica

Post by perica perica »

Samo da nadjem nad glavom krov i komp. Ja cu Vam ovog puta ispricati svoju pricu ,ako vas interesuje. Vi,napisite da li ste za pricu,ali ozbiljno,posto sam u problemu. dve nedelje zivim na ulici,zajebao sam dva coveka koji su hteli da mi pomognu. Zajebao,nista lova,ovo,ono,nista materijalno. Njihovu pomoc,sam osbio i otisao da se samoubijem. Meddjutim ,ostao ziv od kolicine,koju malo njih moze da izdrzi,i pri tom napravio sranje po gradu. odkinuo dilera od zivota ,sve mu oteo i jbg. ostao ziv ,u urgentnom. Pa,murija,droga,pucali na izlazu iz urgentnom,nemam prebivaliste i bukvalno,i eto,Perica se sjebao totales.
Zato vas i pitam za pricu i da li je zelite ,posto vidim daa je ova iz Miklosiceve toliko zanimljiva.
Toliko.
Petar
saša-ex

Post by saša-ex »

Perice, mislim da će tvoja priča da bude mnogo zanimljivija tek kad budeš krenuo sa nekim lečenjem. Ne mogu ti predložiti ništa drugo do onog što ti je već predloženo. Prihvati to, nemaš puno izbora...
SAMO CEO ŽIVOT...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

perica perica wrote:Samo da nadjem nad glavom krov i komp. Ja cu Vam ovog puta ispricati svoju pricu ,ako vas interesuje. Vi,napisite da li ste za pricu,ali ozbiljno,posto sam u problemu. dve nedelje zivim na ulici,zajebao sam dva coveka koji su hteli da mi pomognu. Zajebao,nista lova,ovo,ono,nista materijalno. Njihovu pomoc,sam osbio i otisao da se samoubijem. Meddjutim ,ostao ziv od kolicine,koju malo njih moze da izdrzi,i pri tom napravio sranje po gradu. odkinuo dilera od zivota ,sve mu oteo i jbg. ostao ziv ,u urgentnom. Pa,murija,droga,pucali na izlazu iz urgentnom,nemam prebivaliste i bukvalno,i eto,Perica se sjebao totales.
Zato vas i pitam za pricu i da li je zelite ,posto vidim daa je ova iz Miklosiceve toliko zanimljiva.
Toliko.
Petar
Hey, samo pishi.. Mozda tako i sam dodjesh do nekih odgowora, odluka i shwatanja uz tudju pomoc, ili saswim sam..
Ja eto zeljno ochekujem twoju prichu i.. SWE NAJBOLJ, CHUWAJ SE!!!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
MANS0N

Post by MANS0N »

Ja mislim da je Perica ustvari Aca Lukas. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
perica perica

Post by perica perica »

Naravno da sam Aca Lukas,pa ona "kisela voda " je pisana retroaktivno u odnosu na moju situaciju sada. Kako me provalli covek,a ja se trudio. zaboravio na veselog Charlie koji sedi u Kaliforniji i za kaznu su mu uskratili da iz zatvora svira i snima ploce,ebas sam som.

U petak sam bio u Drajzerovoj i oduvali su me zato sto sam beogradksi osiguranik??! Ali,sutra ponovo idem. Verovatno posle "trijaze",ce mi ponudjeno ili detoksikacija,(manje verovatno ),ili Terapijsko odrzavanje (vece sanse),sto meni nikako ne dogovara. Za odrzavanje sam protiv ,zato sto to ipak nikome nije donelo dobro,(sta god ko rekao),-moje misljenje,dok za detoksikaciju-lezanje u bolnici,cisto sumnjam da ce se dogoditi u nekom skorijem vremenu.
Idem sutra pa,sta se dogodi. Mada sam stvarno skeotican,a zelju nikada ,mozda nisam imao vecu. u mesec i po upropastio sam sve sto se moglo upropastiti,uklljucujuci i kola,posao novac,nakit,kolekciju satova,na prvom mestu zenu,etc.

Petar
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebiga Petre. Komuna majka, a znas to i sam.

Hej Mansone, kad spomenu interferon, da kazem da mi je utvrdjen genotip virusa. Imao sam srece, naravno... Sasvim logicna stvar, sto manje jebem, to imam vise srece. Jos jedno tri godine celibata i dobicu sedmicu na lotu.

Imam genotip 3, terapija 6 mjeseci, uspjesnost izljecenja oko 70 %, sa interferonom pocinjem sljedece sedmice.
MANS0N

Post by MANS0N »

Odlicno,to ne bi trebalo da bude tesko,jer problemi pocinju tek negdje oko 4 mjeseca.A znas kod narkomana je uspjesnost izljecenja nesto veca,taj se procenat odnosi na sviju.Vjerovatno stare babe i dede.:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Post Reply