ZNAK-PODZNAK

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

tamarra

Re: ZNAK-PODZNAK

Post by tamarra »

Ivon, ako je takva hitnja, unesite podatke na ovaj web.

http://horoskop.hr/natalna-karta/

Nije na engleskom, nije pretjerano ni opširno ali svakako više informacija od suštog znak/podznak. Ja sam provjeravala istinitost preko svoje natalke i još nekih koje su mi dobro poznate i vidim da ne griješe u pozicijama planeta, što je jako važno.
Sretno!
winston85

Post by winston85 »

Hej Ana, hvala ti... Jos cu na kraju poceti da verujem u horoskop... :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
ivon

Post by ivon »

tamara,mnogo hvala otkrila sam podznake...ne sećam se više ko mi je računao pre sto godina,ali sada sam videla podznake moje porodice...e sada dalje ima jedna rečenica tamo,kliknite na planet za opširnija objašnjenja,a ja nigde ne vidim planet niti gde da kliknem...ostalo nisam razumela jer se zaista ne razumem u horoskope,a baš bih volela da eto čisto saznam više,ako je to uopšte tačno...mislim te osobine znakova,kuća,planeta i to...u svakom slučaju hvala
p.s. volela bih da mi ko winstonu neko lepo napiše,ako hoće! :D :D :D :D
tamarra

Post by tamarra »

ivon wrote:tamara,mnogo hvala otkrila sam podznake...ne sećam se više ko mi je računao pre sto godina,ali sada sam videla podznake moje porodice...e sada dalje ima jedna rečenica tamo,kliknite na planet za opširnija objašnjenja,a ja nigde ne vidim planet niti gde da kliknem...ostalo nisam razumela jer se zaista ne razumem u horoskope,a baš bih volela da eto čisto saznam više,ako je to uopšte tačno...mislim te osobine znakova,kuća,planeta i to...u svakom slučaju hvala
p.s. volela bih da mi ko winstonu neko lepo napiše,ako hoće! :D :D :D :D
Ivon, spustite stranicu skroz do kraja, nakon svih onih silnihi "matematičkih" nizova ima tekst.;)
Planete na natalnoj karti (gornji crtež, krug podijeljen na polja sa raznim ikonicama unutar sebe) isto možete kliknuti, pa će se u novom prozoru pojaviti tekst. Vjerujem da ćete prepoznati oznaku za Mjesec (izgleda kao polumjesec), Sunce (krug) itd. Poigrajte se malo, nije teško.

Inače, za ozbiljan pristup svemu ovome je najbolje da profesionalni astrolog izradi natalnu kartu. To naravno ima svoju cijenu, ali isplati se jer većina dobrih astrologa osim pisanog dijela, obave i razgovor sa klijentom, gdje možete pitati šta god vas zanima, a dobijete i korisne savjete kako neke negativne aspekte prevladati. Neki čak imaju praksu da po potrebi izlaze u susret za konzultacije, pa se vidite jednom u pola godine da protresete aspekte. :-D
Naglašavam da je potrebno da ovo radi baš profesionalni astrolog jer nije dovljo pogledati znak/podznak. Aspetki zapravo sklapaju pravu sliku. Npr. ako je neko lav, u podznaku djevica, ima Mars u djevici i Mjesec u djevici, osobine, sklonosti i djelovanje te osobe moramo tumačiti kroz svo troje, jer vidimo da da je djevica jako potencirana. Ta osoba bi bila trostruka djevica. ;) Nema veze što je lav u znaku, ima osnovne lavovske osobine, ali je jako orjentirana na detalje, disciplinirana, stroga, sklona sebe kažnjavati, osamljena, traži pažnju itd. Svaka kuća/polje, predstavlja određeni dio nas i života, pa je to jako važno gledati. U nekim kućama uopće nema planeta, prazne su. To ne znači da se na tom polju ništa ne dešava, naprotiv, treba pogledati veze sa ostalima. Treba gledati i odnose planeta, npr. možda Venera radi opoziciju sa Marsom, to isto ima svoje značenje. Zato kažem da je astrologija puno, puno složenija nego što se naizgled čini.

Ovo na internetu je zanimljivo pogledadati zabave radi i dobiti nekakav nagovještaj o tome kako su stvari posložene ali astrologija ima pravog smisla jedino ima ako natalnu kartu izradi profesionalac i protumači je. Posebno je zanimljivo kad astrolog radi obiteljske natalne karte. Prosto je nevjerovatno koliko su neke stvari iz roditeljskih natalki preslikane u natalke djece. Jako je zanimljiva i sinastrija, partnerski odnosi itd. Ima tu grana i grana, a isto tako i šarlatana koji vole pokupiti lovu, a prosuti praznu priču.
ivon

Post by ivon »

MNOGO HVALA TAMARČE...SNAŠLA SAM SE...JA SAM POZNATI HAKERAŠ,UMEM DA SE SNAĐEM NA NETU ,AKO NE IZ PRVE,ONO IZ DESETE SIGURNO....MNOGO HVALA JOŠ JEDNOM,SRCE SI ŠTO SI BILA STRPLJIVA I DALA OBJAŠNJENJA...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

ivon wrote:ja iskopah ovu temu a ne dobih odgovor...nije fer...ajde da ti napišem kada smo svi u kući rođeni pa mi izračunaj podznake i sve što uz to ide...molim te rekla si da hoćeš ja - 25.08.1971 u 4 ujutru.muž - 06.08.1970 u 6 ujutru(četrvrtak dan u nedelji), sin - 24.10.1991. u 12 u podne(četrvrtak dan u nedelji),ćera 20.05.1993. u 9 ujutru takođe četvrtak dan u nedelji...za sebe ne znam koji je dan bio u nedelji ako to ima ikakve veze...ajd sad molim te uradi mi podznake i karakteristike mene i mojih ukućana,pogotovo dece...plizzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D :D
Ej, trebaš mi napisati i Mjesto rođenja da bi ti izračunala podznak. A vjeruj mi, ovi sajtovi sa horoskopima koji kofol računaju podznake nisu baš nešto. Ja otišla na četiri i dva mi pokazala ribe, jedan strijelca, a ovaj četvrti vodenjaka! A ja strijelac! :D
Tako da... Napiši rado ću izračunati...
Nije mi mrsko, nego me ovih dana nije bilo zbog kvara na mreži (ok, neplaćenih računa) :wink:
Potpis.
winston85

Post by winston85 »

AnAna_mo wrote:Ej, trebaš mi napisati i Mjesto rođenja
An, za koga radis??? :D
Hej da, za malo da zaboravim, jel se jos pucas?
ivon

Post by ivon »

Anči Leskovac,svi rođeni u Leskovcu - jug Srbije, ej i hvala Anči draga
ivon

Post by ivon »

anči breeeeeeeeee...javniiii seeee :D :-D :D :-D
winston85

Post by winston85 »

Javi se, skini me sa vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Post Reply