Ako nekog zanima...
Moderator: sanela
- Zona Sumraka
Re: Ako nekog zanima...
evo da potvrdim, sagi se meni jos prvi dan totalno otvorio 

mozda se znate,sagi...FeyPSt wrote:A dragi Sagi vidim da te cijene i puno podržavaju na ovom forumu,daješ ,otvaraš srce,pricaš praobleme...
Da li si takav i s ostalima u svojoj blizini?Kakav si sa djevojkom,pisao si da se odjavila,pa je sad kao opet na fprumu,Što kaže ona ili to nije važno,ha,ha,ha,bice nema ni pojma što pišeš.
Sretno vam,mada iz svog iskustva kad se pocne krit upada se sve dublje,aj dr.posveti se malo njoj,možda bi i ona kao i svi mi sto citamo forum volila cut tvoja razmišlanja.Velik pozdrav tebi i njoj.
P.S-naslov bi i sadržaj nju sigurno zanima!

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
- Sagitarius
Još da mene neko prosvijetli,šta se ođe zbiva? 

Sagitarius wrote:Još da mene neko prosvijetli,šta se ođe zbiva?
:finga:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
kao noob na forumu, čisto zbog lucidnih komenta na moju problematiku, dao sam sebi za pravo da pročitam tvoj put. nema šta, do koske!
nemam ni približno toliko iskustva kao ti ali znam likova koji su prašili identično, i ne mogu reći da se ijedan izvukao. fakat si sila!!!
šta još da kažem osim ...živ bio tebra i svako dobro!!!
nemam ni približno toliko iskustva kao ti ali znam likova koji su prašili identično, i ne mogu reći da se ijedan izvukao. fakat si sila!!!
šta još da kažem osim ...živ bio tebra i svako dobro!!!

- Sagitarius
Ma,nisam ti ja sila nikakva,samo sam imao malo više sreće,nego mnogi.Dobro,trebalo je i malo petlje,"ako neće Muhamed brdu..."
Sve najbolje i tebi.
Sve najbolje i tebi.
cemu to na moj odgovor sagiju,ti je zasmetao ili šta?inace ne kužim te smajlice,vražicke pa me prosvitli,ne bi van stala na put. . .PsyTechGirl wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:snakeman:

Super mogao-mogla si podjelit pa da usporedimo. . .Zona Sumraka wrote:evo da potvrdim, sagi se meni jos prvi dan totalno otvorio

Mislim da znaš,ha,ha,ha-pssss,samo te nije briga!!!! :smt015Sagitarius wrote:Još da mene neko prosvijetli,šta se ođe zbiva?
U za neku kršcanku ružno ne? :smt018malmase wrote:Sagitarius wrote:Još da mene neko prosvijetli,šta se ođe zbiva?
:finga: