Ahhh imam i josh jedno iznenadjenje... :smt031 ...pre nekih 10ak minuta sam se dochepao nalorexa...dodushe jedna tabla ali narucila keva celu kutiju malopre kad je isla po ovo i za koji dan mi stize ovde kod mene u gradu, a bio sam ubedjen da sam pushka sto se tice nalorexa ovde kod mene......tako da necu morati da se cimam da jurim po BG-u! yupiiiii!!! :smt026
U svakom slucaju hvala svima koji su mi poslali poruke sa informacijama gde da potrazim... :smt006
Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Ajde,baš mi je drago da si jednu brigu skinuo sa vrata
ahh...nishta mi ne prichaj, poprilicno mi je laknulo u svakom sluchaju bez obzira sto se osecam ok:)!!!...sutra idem kod doktorke, imam zakazano pa cemo videti kako dalje nastavljamo sa borbom...a ionako mi je rekla da planira da mi uvede blokatore da pijem od sledeceg susreta tj. pregleda, a to ti bilo od sutra dakle...
obavesticu vas sta se deshava dalje, sutra po povratq od doktorke...
POZDRAV!
obavesticu vas sta se deshava dalje, sutra po povratq od doktorke...

POZDRAV!
eto kad je chowjek ok,mora i da mi krene okkkk!poljubac!samo tako nastawi fenomenu 'nash' 

PER ASPERA AD ASTRA...
Druze ja popi blok pre sat vremena.Svoj prvi.Ulepsa mi dan.Drzi se poz.
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
samo da vam se zahvalim na podrsci...sad sam stigao od doktorke sve je OK ali sad zurim nesto pa vam pishem popodne...
Vash fenomen...

Vash fenomen...

Druze sada nam predstoji borba,jaka borba sa samim sobom.JA U NAS VERUJEM :smt075 :smt041 :smt041
Tako je brate moj...
E ovako kaze: isao ja na pregled kod svoje doktorke danas i ona kaze da je jako zadovoljna rezultatima onih analiza sto sam radio prosle nedelje odnosno da mi je organizam u redu posle svega...da je zadovoljna kako izgledam tj. kako sam se oporavio i promenio u poslednje 2 nedelje tj. od naseg prvog susreta...i tako...uglavnom sve naj!
Blokatore (nalorex) mi uvodi da pocnem da pijem od cetvrtka a isti dan pre toga treba kod nje u ordinaciji da uradim test na opijate!
Po prvi put da kada neko pomene test te vrste, a da se ja ne cimam uopste! Sve mi puca ona stvar!
I tako...dobro se osecam...trudim se da slusam doktorkine savete i tako...sve u svemu zachin "C"!
Punooo vas pozdravlja hellfire!!! [blinzel]
E ovako kaze: isao ja na pregled kod svoje doktorke danas i ona kaze da je jako zadovoljna rezultatima onih analiza sto sam radio prosle nedelje odnosno da mi je organizam u redu posle svega...da je zadovoljna kako izgledam tj. kako sam se oporavio i promenio u poslednje 2 nedelje tj. od naseg prvog susreta...i tako...uglavnom sve naj!
Blokatore (nalorex) mi uvodi da pocnem da pijem od cetvrtka a isti dan pre toga treba kod nje u ordinaciji da uradim test na opijate!
Po prvi put da kada neko pomene test te vrste, a da se ja ne cimam uopste! Sve mi puca ona stvar!

I tako...dobro se osecam...trudim se da slusam doktorkine savete i tako...sve u svemu zachin "C"!
Punooo vas pozdravlja hellfire!!! [blinzel]
Druze koliko si dana ti bese cist i kako psiha