kako pomoci najboljem prijatelju?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

Omare hvala ti prija kad znam da me ljudi vole i poštuju,to mi mnogo znači,Ramona takođe hvala i tebi na podršci stvarno mi je potrebna jer kreće da me drma depresija a trudim se da ne budem depresivna ako mi verujete samo zbog PEPELJUGE...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Cuj Ramona nema dečkića, e vala sve mogu da vjerujem ali to ne mogu.Pa kako nijedan decko ne vidi te okice lijepe, pa zar ti tvoji iz Šibenika ne vide, imaju li oni oci, u sta gledaju.Ja ne mogu vjerovat, ili nas nasa Ramona malo lagi, ima,ima ona dečka hehehhehee.Ali ako nema onda ima vise mjesta u njenom srcu.Cmokkk od burazera, sad ces ti vamo,hehhehe :-D 8) :-D
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ja sam najtužnija devojka na svetu :smt089
zvrky

Post by zvrky »

Nemoj pepo molim te :!: :!: :!: MOLIM TE
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Znaš kako stoje stvari,znaš koliko sam povređena,znaš koliko želim da stvari budu drugačije,znaš koliko želim da pomognem...ZNAŠ KOLIKO NEMAM UTICAJA :!:
Last edited by pepeljuga84 on Tue Oct 25, 2005 7:12 pm, edited 1 time in total.
Ramona

Isuse, opet dugi post, ts ts...

Post by Ramona »

Je - to je tako - znam - i meni je u životu dosta prisutan pojam 'strah od gubitka' - a nalazila sam se i u jednoj i u drugoj ulozi - bivalo mi je i ko tebi Zvrky - strah me izgubit frendicu, oću joj pomoć', ne znam radim li krivo, blabla - i ko tebi Pepe - znam da imam frendicu što me voli i što joj mogu sve reći i mislim da bi joj možda trebala neke stvari i reći ali nekako ne mogu to niti samoj sebi izartikulirati kako treba pa se blokiram, pa ...

Život je kompliciran. Ponekad je zapravo sve u najboljem redu, a mi te rijetke i dragocjene situacije - naročito ako imamo nešto u glavi pa nam nije, ko plavušama, uvik sve ružičasto i bezbrižno - umisto da se opustimo i uživamo u njima (jer su, ponavljam, rijetke), mi ih zapiiip!mo razmišljanjem o tome što ako možda nije tako ili što kad ne bi bilo tako i slično. Ja sam isto skužila da ne triba previše razmišljati, jer da je razmišljati o životu (a ne živiti ga) isto ko čitati kritiku o knjizi (a ne knjigu) - no aj ti isključi glavu, kad sve živo drobi, ka mišalica za beton ... Moju životnu priču obilježava x puta dokazana činjenica da znam dati izvrstan savjet, drugima - ma zapravo i samoj sebi - ali ga ne znam poslušati.

Savjet? Uživajte cure: Pepe, (raz)mazi Shonu, Zvrxx, dangubice draga, uživaj i ti - i GOVORITE sve sve sve što vam je na srcu - nemojte se bojati nesporazuma ili da će nešto krivo zazvučati - ako vam u trenutku dok govorite krivo zazvuči - RECITE to - recite 'evo ti vidiš, sad kako sam ja to rekla možda je ispalo da bla bla zato jer bla bla, ali ja nisam mislila bla bla nego bla bla', i tako - sve sve do kraja - dok ne vidite da ste se skužile - isto tako i sa Shonom - 'skidajte se do kraja' (hehe, 'to ćemo tako i tako' rekla je sad Pepe :wink: ) ... kužite što mislim! Komunikacija - otvoreno, iskreno - sve što vam se čini i ne čini - recept za uklanjanje nedoumica i tuge. Imnate jedni druge - uživajte u tome - vezu (prijateljsku, ljubavnu, bilo kakvu... telefonsku) kao biljku - zalijevajte ju pažnjom, nježnošću i toplinom - pa će vas iznenaditi tako lipo i mirisavo cviće !!! Image Cviće: 'ćiće ćiiićeee' (heheehh imam malu susjedicu što je neki dan uperila prstom u cviće vani na balkonu i vikala 'ĆIIIĆEEE ĆIIĆEEE' hihiiihi - e, ljudi, kako je to bilo slat-kooo :wink: )
Last edited by Ramona on Tue Oct 25, 2005 7:15 pm, edited 2 times in total.
zvrky

Post by zvrky »

Znam ali gradi svoj život prvenstveno pa tek onda tuđ (ja ti nešto pričam),nemoj potonuti jer te je neko zagnjurio u vodu,isplivaj i plivaj u svom pravcu,ka suncu ka sreći...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ramona

Post by Ramona »

A jebate stara - kako misliš 'gradi svoj život a ne tuđ' - aj ti to meni malo pojasni - misliš na moje davanje savjeta? Hehheh - 'graditi tuđi život' se mrvicu razlikuje od 'dati dobar savjet' :wink: Ili ... što si mislila?
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Očigledno je da dragi Bog meni nije odredio put ka svetlosti sreći i smehu...
Ne znam zašto je toliko komplikovano i teško :!:
ZAŠTO :?:
Ramona

Post by Ramona »

Ma jee maco - a što ti je sadaa :cry:
Locked