Naša kafica br 2
Moderator: sanela
E, znam i ja za Omara - tila sam ga pustit da sam reče, pa ga je Kike prešišala hehehe - čestitke od sveg srca - i jeben im mater što su te tirali da po drugi put radiš istu stvar - no aj, sad je diploma tvoja, zauvijek, i nitko ti je ne može uzeti - zamisli! - jeheee - ra-duj-te-se-na-ro-diii - bravo Omare braco - i sad gazi dalje
CMOKKKKK,CMAAAAAKKKKK, ZA MOJE DVIJE SESTRE KOJE SU SVAJE MINUTE BILE SA MNOM ZA VRIJEME DIPLOMSKOG I KOJE SU MI NON-STOP SLALE PORUKE PODRŠKE.
Samo rijetko ljudi imaju srecu da imaju ovakve drugove, ovakve duše od ljudi.Koliko vas volim, koliko vas volim dragi boze.Koliko mi je drago sto sam naletio na ovaj forum i upoznao OVAKVE DIVNE LJUDE.!!!!
Da napokon sam polozio, odoh sada malo da prohodam po gradu, malo da dođem sebi i da se ispušem a onda se vracam na forum.Ljubim vas sve,sve ,sve,sve
Samo rijetko ljudi imaju srecu da imaju ovakve drugove, ovakve duše od ljudi.Koliko vas volim, koliko vas volim dragi boze.Koliko mi je drago sto sam naletio na ovaj forum i upoznao OVAKVE DIVNE LJUDE.!!!!
Da napokon sam polozio, odoh sada malo da prohodam po gradu, malo da dođem sebi i da se ispušem a onda se vracam na forum.Ljubim vas sve,sve ,sve,sve
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
LJUDI PO DRUGI PUT SMO DOŠLI DO KARAJ STRANICE.Ja mislim da je ova druzina poobarala sve rekorde ovog foruma.
Pa tako prelazimo ( trebamo smisliti ime nase družine).
Moželi Kafeđije ,jest,jest kafeđije ok,ja cu napraviti novi TOPIC Sanela se ne ljuti ja se nadam jer vidi Sanela da nam je ovaj forum SVE U ŽIVOTU!!!
Pa tako prelazimo ( trebamo smisliti ime nase družine).
Moželi Kafeđije ,jest,jest kafeđije ok,ja cu napraviti novi TOPIC Sanela se ne ljuti ja se nadam jer vidi Sanela da nam je ovaj forum SVE U ŽIVOTU!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,