DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
zvrky

Post by zvrky »

E pa manemoj , reci nam koja si od onih ti :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

ona koja govori engl.-italijanski. :?
ali ja nemogu da poverujem da se nesalis sa mnom,sa nama?
javi se pm-om
saša-ex

Post by saša-ex »

To Pero majstore, samo požuri, ako je to stvarno naša draga rajouno, biće joj p.m. uskoro pun :D
zvrky

Post by zvrky »

hahhhahahhahahahah
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

nije me sramota otkriti swoj identitet,priznajem swe i jawno bih istupila da goworim o tome.samo da prodje neko wrijeme,mozda se prikljucim nekoj org.eto samo da razbijem kod ljudi tu predrasudu,da obicno ljudi koji su se drogirali ili se drogiraju moraju biti ruzni,prljawi,pocepani...eto stwarno sam imala swe,a ipak sam posegnula za drogom...to je bila neka moja nesigurnost,zelja za dokaziwanjem,isticanjem..i dalje sam ista ,samo mi je dushu uzeo djawo.wraticu je,polako....perica ili je vidovit,il me nesto odalo,pa je prowalio hahaha
PER ASPERA AD ASTRA...
perica

Post by perica »

matora beogradska baraba,eto ...
rajouno

Post by rajouno »

a ja ,ne bih bila ja,kad ne bih naprawila neku pometnju..chisto da nam ne bude monotono.ne bi me zacudilo da me sanela sad opomene zbog paljenja shiroke narodne mase hahah,stalno me nesto kritikuju a ja se ipak ne ljutim...nadam se da se ni ti sanela ne ljutish,owo je samo salamala-idem sutra da snimam owo malo mozga sto mi je ostalo,pa mi swe weselo.hihi :twisted: volim ja was :D
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

ne,stwarno ustajem ujutru u pola 5,da bih stigla u podgoricu do pola 8 imam zakazan EEG,a uopshte se ne uzbudjujem.ili ce reci da mi mozak radi 300 na sat i da sam udarena-pa me zadrzati na psihijatriji,ili ce im biti zao moje kolicine mozga,pa mi mozda daju i lizalicu hahaha :D .kad sam bila prosle nedelje na ct mozga,pitam ja owu dr iz zajebancije:recite mi molim was ,widite li wi tu imalo mozga(aludirajuci na gluposti koje sam prawila,i zbog kojih sam tu,jer me narawno zena pitala sta ti je to trebalo?eee teto kad bih znala bilo bi mi lakse...),i zena odgowara kroz smijeh:ima,ima i to prewishe,ochigledno je u tome bio problem-nisi znala sta ces vise od sebe!fino mi ga rece :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

eee,zwrkitis nadam se da sad kad si widjela moju strashnu face :twisted: ,necesh se predomisliti oko onog dolaska na more...haaha.nisam tolko strasna kolko izgledam,to je samo fasada-a u sushtini sam CURKA.eto.malo na moj racun............. :shock:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

pishem wam sutra,ako mi ne nabace ludacku koshulju.heh.voljela bih ja i to da probam :-D a inace samo ja pisem,i sasa i ponekad perica..a wi ostali samo kulirate..eee,lako je wama 8)
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked