Sta da radim?

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

zvrky

Post by zvrky »

Ko je bre ovaj Vlacko....uklonite ga s foruma on ocigledno nema sta ovde da radi pa nas sve kolektivno podjebava...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Ljeto2006 kako je proslo kod drugarice?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

jos cu malo okupirati Draganin forum kad me zvrky pitala...nisam se jos odlucila otvoriti svoju temu ali eto nakon ovog odgovora ocu skoro,ovih dana mislim...
a jebiga,cista bila do danas od subote,tresla je kriza,pa jucer isla raditi,ali uzela cetvrtinu subotexa i kako danas,valjda oko neke ure,nije vise mogla izdrzati,a imala pauzu na poslu snasla se...fak
uuuu koja je to borba,ali moram reci da sam to tek skuzila citajuci ovaj forum i da je ovo fenomenalana ideja za pomoc i da ne znam sta bi rekla, nemam rijeci koliko ovakva vrsta komunikacije moze pomoci...
rekla sam joj da sam na forumu,da mi je on otvorio oci i da tek sada kuzim kroz sta prolazi i da sam uz nju,ali da jednostavno necu uvijek imati razumjevanja,da je necu razmaziti,da se treba boriti...
i ona se zeli boriti ali je slaba,grozno slaba...sve joj je jasno nije ni blavica...mislim to su te 30e jebiga kad skuzis da je zivot borba vjecna i bez ovisnosti,a di nece s ovisnoscu..eto zvrky...treba strpljenja,ljubavi,dizati samopuzdanje stalivec...ne znam...
e i hvala na pitanju :oops:
ja vas sramezljivo, za sada, pratim sa strane, citam svakodnevno i super ste...
a onaj dan kod prijateljice,kad li je to bilo ponedjeljak-da,bilo je dobro,mislim usporeno dobro kako vec moze biti,malo pricale o nebitnim dogadanjima,malo se smijale,ona pila cajeve na hektolitre cajeva,a ja joj odnijela juhu da pojede i tako...
znaci danas je cetvrtak, od subote je bila cista do danas
idemo dalje, nema predaje...

e i prebacit cu sada ovaj tekst na svoju temu, mislim neugodno mi je Draganinu zauzimati...ne znam je li to okej, ali eto kopipejstat cu ipak

samo da smislim naslov
da mi je vratiti korake unazad
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 4:50 pm, edited 1 time in total.
Image
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

drago mi je da je kod tebe bolja situacija
eto, i ja umorna
ovaj cijeli tjedan sam provela do kasna iscitavajuci ovaj forum
a ujutro hop na posal

aj drzim vam fige
:wink:

pozdrav
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 4:51 pm, edited 1 time in total.
Image
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

e pa ne znam
ne zelim da pametujem, friska sam u svemu,
ali koliko sam ja skuzila to je borba cijeli zivot
dobro, skoro pa cijeli zivot

aj Draganice, drzim vam fige

:wink:
leona

Post by leona »

Hej Dragana! Drago mi je da je smanjio alkohol, nešto pozitivno. Šta on kaže, kako se osjeća? Zašto misliš da to neće trajati?
Dragana

Post by Dragana »

...
Last edited by Dragana on Sun Nov 23, 2008 4:51 pm, edited 1 time in total.
Image
leona

Post by leona »

Zeznuta situacija, nadam se da će dobiti samo uvjetnu kaznu uz liječenje, ali nikad ne znaš. Ti nebi trebala ništa dobiti, jer nisu tebi našli (barem pretpostavljam da je tako). Trebalo bi iskoristiti tu situaciju, jer sad vidi da se može bez dopa, pa nastaviti tim dobrim putem, ali znam - jedno je govoriti, a nešto sasvim drugo je kad to treba sprovesti u djelo. U svakom slučaju, trebalo bi nekako osigurati da nastavi uzimati blokator svako jutro - onda postoji bar neka sigurnost, koliko-toliko. Šta je sa planom za stavljanje implanta? I jel' našao nekakav posao? Vjerujem da bi mu kod sudjenja i to možda malo pomoglo.
Post Reply