I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: I poslije njega...ON

Post by vudd »

Posto nam dolazi draga zima,komune rade punom parom.Pansioni su solidno popunjeni...
Prepustio sam se zivotu na selu...''Ako ih ne mozes pobjediti, ti im se pridruzi''
Dane provodim sa djecom,aktivno ucestvujem u pripremi ogrevnog materijala,sijem zito :) Seljaci pljuju i psuju sve Bogove...seljanke prde k'o kobile(zdrave kobile).Skoro pa kao u komuni...
Nije lose(khm,khm...)

Prezivjecu...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b80OAp5u-sM[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Jebote.. Interesanta je to stvar.. Kako neko iz potpuno drugačijeg života može da se prilagodi tako nekoj slici i novoj životnoj priči ..
Tako se i ja osećam u svom okruženju .. Jeste da je manje prdenja i poljoprivrede, ali je daleko od gradske vicilizacije i nečega gde ja sebe vidim kako 'uspevam u životu' ..
Hoću reći.. Takve stvari sam zamišljala da postoje samo u filmovima.. Ono kao neki shmeker / ili prejaka riba došao na selo i počinje sa novim život baziranim na vrednom radu i zdravom životu.. A ostali oko njega mogu samo da nagadjaju šta je on, ko je odakle je i zašto je sve tako kako jeste ..

Sve u svemu, samo nek' je dobro..
Ne bih želela da loše utičem i želim ti svu sreću sveta.. Ali ne mogu odoleti toj slici a da ne kažem da tu ne pripadaš ..
Jebiga.. 'Čudni su putevi..'
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Nisam shmeker,urbana ekstra-vagancija mi ide na kurac.Glupan sam, i mjesto mi je tu gdje jesam.Uostalom,ko sam pa ja da ocjenjujem.Seljaci su zavladali svijetom,na selu je najmanje seljaka...
Cao Natasha

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jtD5nuaI0Go[/youtube]
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ma znaaaam.. Ne mislim ja ni da si ti shmeker / ni da sam ja prejaka riba :rolleyes:
Nego ono.. Moraš prinzati da su nam navike bile drugačije od sadašnjih.. Što nema veze sa tim da li su bile dobre ili loše (u našem slučaju se zna da su loše ali.. :roll: )
Vidim da ti je teško.. Sjeban si.. Biće bolje, samo istraj i ne daj se!!
Ti znaš da ja tebe volEm.. :heart:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
vudd

Post by vudd »

Ma nisam sjeban.(za cudo Bozije)Nekako sam smiren,i uzivam...sto se kaze, spustio se na zemlju,''ponizio''..i t d.
Volem sto me voles :wink:
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Šta god sam rekla, ti si mi odgovorio sa 'nisam'. Zaključujem da si lud.
Samo ti meni budi dobro,.. Pozdrav :-D
goldy

Post by goldy »

Matora drtino,ako bi imala nesto da kazem sto daje nadu ,a sto me ne zivcira rekla bi ti.
Ovako si uskracen,ali eto,bar da se javim.
vudd

Post by vudd »

goldy wrote:Matora drtino,ako bi imala nesto da kazem sto daje nadu ,a sto me ne zivcira rekla bi ti.
Ovako si uskracen,ali eto,bar da se javim.
Pa ovo mi daje nadu :)
vudd

Post by vudd »

PsyTechGirl wrote:Šta god sam rekla, ti si mi odgovorio sa 'nisam'. Zaključujem da si lud.
Samo ti meni budi dobro,.. Pozdrav :-D
Nisam lud :D
goldy

Post by goldy »

Dobro je,nisi zahtjevan :D ,drzi se drveni ´bem mu misa!
Post Reply