Ljubim RajoJedinu, ljubim Igricu, ljubim SVE,
I ONE CISTE I ONE KOJI TO NISU, A SAMO ZELE TO DA BUDU
GRLI I LJUBI BABUSKA
STA CES NOVOGODISNJE RASPOLOZENJE VATA BABU !!!
:smt026 :smt026 :smt026
A, da Bebac, ne sumnjam u tebe uopste da ces imati dobar dan iliti dobru NGodinu
DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
TAko i treba Naco i mene vec pocinje hvatati mislim ludilo za novaka pogotovo sto idem kod moje ljubavi na 7 dana i bice nam savrseno. Zlatibor, sneg i nema brige oko dopa hocu li imati ili necu
Blago tebi...igra bez granica wrote: Zlatibor, sneg
Meni je san otici negdje na planinu, u sumu, u drvenu kucicu zatrpanu snijegom, a unutra gori vatra u kaminu....milina!

Potpis.
Teško da je isto stanje. Rajo je strejt, ti se drogiraš.igra bez granica wrote:slavonci Draga Rajouno
ovo si lepo rekla o svome stanju i mou ti samo reci da imamo apsolutno isto misljenje i kod mene je skoro identicno stanje.
SAMO CEO ŽIVOT...
-
pa da...kome treba zutog kada ima snegaigra bez granica wrote: Zlatibor, sneg i nema brige oko dopa hocu li imati ili necu

Mojnete ga ljudi,recidivrace.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Nisi jedina...rajouno wrote:Nisam bas neki ljubitelj izlazaka,provoda i guzvi(ljudi uopste)-tako da vecinu vremena provodim sama sa sobom..nekako mi je lakse,zamaraju me...
Potpis.
-
verovatno da si prekomerno sa ljudima.smanji malo dozu,porasla ti tolerancijaAnAna_mo wrote:Nisi jedina...rajouno wrote:Nisam bas neki ljubitelj izlazaka,provoda i guzvi(ljudi uopste)-tako da vecinu vremena provodim sama sa sobom..nekako mi je lakse,zamaraju me...
Dacho,malo ti je Iva bila,ne?!
olabavi malo :axe:
Ana,mislim da sam ja u sustini takva osoba,je kad vratim film,uvijek sam bila "na svoju ruku"..tako da ovo sa socijalizacijom(bar kod mene) nema velike veze sa drogom.Ima,ali ne drasticno.

olabavi malo :axe:
Ana,mislim da sam ja u sustini takva osoba,je kad vratim film,uvijek sam bila "na svoju ruku"..tako da ovo sa socijalizacijom(bar kod mene) nema velike veze sa drogom.Ima,ali ne drasticno.
PER ASPERA AD ASTRA...