O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Može se na slavlju strejt i te kako, a da se ne smoriš. Samo treba neko vreme dobro da se potrudiš i izdržiš sranja kroz koja prolaziš, a onda krene opasno da ti se sviđa strejt fazon.
Strava je provod kad si čiste glave! Opustiš se, sretneš drage osobe, sa svima se malo ispričaš, pevaš, piješ sokove, hasaš dobru klopu, i još znaš da nema sutrašnjeg najcrnjeg crnila kakvo bude posle spida i alkohola.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
To je lek koji nije za JurketaStopBup wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 8:03 pmNe volim da preporučujem tablete, ali što se Jurketa tiče, isto sam razmišljao. Mislim da bi mu dobro došlo bar jednu, ili par noći da proba sa nečim za spavanje, tipa flormidal, ili da proba da se napuši trave, neposredno pred leganje u krevet, kao sto smo ti i ja radili u toj najranijoj apstinenciji.xxxana wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 1:47 pmSve je to ok kad stanes na noge i imas snage, ali sad u tom stanju prolaziti i upalu misica![]()
Ne znam kako je SB trenirao u nekim momentima,svaka mu cast..
Nego Jurke, ne znam koliko ti je tesko,ali vidim po pisanju da si aj cao,jos ono juce sto si pominjao, bolje uzmi neki lek i odmori se kao covek, nego da ti gluposti prolaze kroz glavu
Nisam vam pričao zašto imam veliku averziju prema psihoaktivnom tabletama, ali imam jak razlog, samo ne mogu baš sad to da pišem, jer sam na žurci, proslava krštenja, ali ispričaću vam i to.![]()

Nit’ volim da ih preporucujem,a jos manje da ih pijem, ali voleeeem da se naspavam.StopBup post wrote:
Ne volim da preporučujem tablete, ali što se Jurketa tiče, isto sam razmišljao. Mislim da bi mu dobro došlo bar jednu, ili par noći da proba sa nečim za spavanje, tipa flormidal, ili da proba da se napuši trave, neposredno pred leganje u krevet, kao sto smo ti i ja radili u toj najranijoj apstinenciji.
Nisam vam pričao zašto imam veliku averziju prema psihoaktivnom tabletama, ali imam jak razlog, samo ne mogu baš sad to da pišem, jer sam na žurci, proslava krštenja, ali ispričaću vam i to.![]()
Ne znam bas, da li je trava pravi izbor sada za Jurketa.
Taj nemir i nesanicu zna ponekad i da pojaca. Cini mi se da mu treba nesto drugacije u ovom momentu. A posle, neka mu je ciniti sta mu je volja sa gandzom, samo da mu ne priraste za srce
-
kažu ljudi, gandžica opušta
meni jes bilo tako, al isključivo poslije alkohola (pisao sam već o tome)
samo duvanje, uvijek me bacalo u tripove; ono, paranoja
https://www.youtube.com/watch?v=-CRAXIZoZv0
Živa istina, aksiom, nema dalje... Isto, dva, tri piva, pa hajde, ili uz neku drugu drogu, pa može, mada je znala i da mi sjebe rad od neke droge koju sam voleo. Jako malo puta mi je bilo baš da kažem dobro, samo od trave, nije uvek ni bila paranoja to kad se loše naduvam, nego budem bezveznjak, žderem kao stoka, ili igram video igre kao debil 100 sati, ali najviše puta od svog varenja ako sam uzeo samo travu, bacala me u paranoju. E sad što sam ja bio debil, pa je često pušio i samu, i ako sam znao da će me skenjati, to je već druga priča. I ovo što sam duvao u ranoj apstinenciji, isto me bacala u paranoju, jedino što sam lakše zaspivao, i koliko toliko duže spavao, pa sam je pušio nekoliko puta direkt pred spavanje. Zadnji put kad sam pušio, pre nekih mesec i po, dva, me je za divno čudo dobro uradila, bila je domaćica(canabnis sativa, ne canabnis indica), ali me je sutradan dobro pucao crv za nečim jačim, ali nisam uzeo. Uh, a dan posle tog dana kad me pucao crv, naletim na bilijaru kad sam bio na dva lika koja znam odavno, i koji su znali da sam voleo svašta da uzmem, pa i dop, ovi imali dopa, nudili da se iscrtamo, ja kao nonšalantno odbijem, ali u mojoj glavi nije bilo baš tako lako. Ljudi su kvarni(evo otkrih toplu voduyasujirozu wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 9:00 pm kažu ljudi, gandžica opušta

Last edited by StopBup on Fri Oct 25, 2019 10:05 pm, edited 2 times in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
trava i alkohol, kod mene, nikada! Zapravo, nikada mi nije padala na pamet ako nesto drugo uzimam, nije mi prijala. Tek Kad sam bila cista neke dve godine od heroina, pocela sam svako vece pred spavanje sa travom, i zavrsila 2 godine na hasisu. Godinu dana posle toga na bupu
Sad je bas rekreativno koristim, znam da ne smem da preteram nego tri dima- plafon! I tako ja u proslu nedelju, reko da se malo opustim, nisam dugo jel, zapalim i pocnem da citam nesto na telefonu... i zanesem se... vidim ja, od dzojzle ne ostade nista. Aj reko, stari lisac sam ja! U Naredna dva sata sam dusu izbacila, ovaj moj hteo hitnu da zove. Reko koja hitna, jesi normalan! Ma nisam imala snage ni to da mu kazem, samo sam ga pogledala i sve mu je bilo jasno
Tako da me gandz nece uskoro videti, bar se nadam:)

Sad je bas rekreativno koristim, znam da ne smem da preteram nego tri dima- plafon! I tako ja u proslu nedelju, reko da se malo opustim, nisam dugo jel, zapalim i pocnem da citam nesto na telefonu... i zanesem se... vidim ja, od dzojzle ne ostade nista. Aj reko, stari lisac sam ja! U Naredna dva sata sam dusu izbacila, ovaj moj hteo hitnu da zove. Reko koja hitna, jesi normalan! Ma nisam imala snage ni to da mu kazem, samo sam ga pogledala i sve mu je bilo jasno
Baš moraju da pričaju sve o meni, zavidne kokoši, samo ogovaraju... Pa šta i ako jesam... Sad makar mogu lakše da se kotrljam po krevetu dok me pere kriza...yasujirozu wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 7:05 pm kažu neprovereni izvori, da je jurke ugrađivao silikone u bulju?
ksana mi kaže da je čula od zaovinog strica, svoje šurnjaje!![]()

Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Imam ja zaštekovane gandze, ali sve kontam to mi je ono kad bude pomozi Boze, mada sam nocas kad razmislim dosta puta na glas to izgovarao...Frajla wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 9:56 pm trava i alkohol, kod mene, nikada! Zapravo, nikada mi nije padala na pamet ako nesto drugo uzimam, nije mi prijala. Tek Kad sam bila cista neke dve godine od heroina, pocela sam svako vece pred spavanje sa travom, i zavrsila 2 godine na hasisu. Godinu dana posle toga na bupu![]()
Inače me od nje ganjaju zestoke manije preko dana ako bi zadimio, a umela je da me zaljuljka pred spavanje onomad... E sad što se teško moze znati sta se Tacno dimi, indika, sativa ili što šta sto se sad po ulici skriva...

Flormidal je zlo od kojeg je overilo dosta ljudi koje poznajem. Doduše uzimali su ga intravenski. Ja sam ga uzeo jednom i dobro da se secam da sam ga uzeo uopste ili se nebi ni secao da mi nisu rekli.xxxana wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 8:29 pmTo je lek koji nije za JurketaStopBup wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 8:03 pmNe volim da preporučujem tablete, ali što se Jurketa tiče, isto sam razmišljao. Mislim da bi mu dobro došlo bar jednu, ili par noći da proba sa nečim za spavanje, tipa flormidal, ili da proba da se napuši trave, neposredno pred leganje u krevet, kao sto smo ti i ja radili u toj najranijoj apstinenciji.xxxana wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 1:47 pm
Sve je to ok kad stanes na noge i imas snage, ali sad u tom stanju prolaziti i upalu misica![]()
Ne znam kako je SB trenirao u nekim momentima,svaka mu cast..
Nego Jurke, ne znam koliko ti je tesko,ali vidim po pisanju da si aj cao,jos ono juce sto si pominjao, bolje uzmi neki lek i odmori se kao covek, nego da ti gluposti prolaze kroz glavu
ne ne
Last edited by Jurke on Fri Oct 25, 2019 11:34 pm, edited 1 time in total.

Jedva čekam da se ujutru probudim i kazem jao sto sam slatko spavao i ja sam jebeno strejt. Ili da ni ne razmišljam jesam li...StopBup wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 8:27 pm Može se na slavlju strejt i te kako, a da se ne smoriš. Samo treba neko vreme dobro da se potrudiš i izdržiš sranja kroz koja prolaziš, a onda krene opasno da ti se sviđa strejt fazon.Strava je provod kad si čiste glave! Opustiš se, sretneš drage osobe, sa svima se malo ispričaš, pevaš, piješ sokove, hasaš dobru klopu, i još znaš da nema sutrašnjeg najcrnjeg crnila kakvo bude posle spida i alkohola.