Da Dark, sve je u tvojoj glavi i tu je jedini problem. Nemoj se tjerati naprijed ako mislis da nisi spremna. Mislim na terapiju. Osjetices pravi trenutak,.. Osjetices snagu da mozes. Do tada pokusaj da balansiras, da budes i ljuta i sretna - to nije ludost. To su osjecaji. A kako je heroin dugo gusio ih, tako oni sada burno izlaze na povrsinu i ti ne znas sama da se nosis sa njima. Trebas nauciti, ponekad ih pokusati kontrolisati, ali ja mislim da je za to i prerano. Samo polako, stvari ce vremenom dolaziti na svoje mjesto, nista se uostalom ne rijesi u trenu.
Drago mi je da ti pasu razgovori sa psihijatrom, da pokusavas zaviriti duboko u sebe. To nije lako nikome na svijetu. Ja, koja se nikada nisam drogirala, ponekad bjezim od onih zakopanih stvari u mojoj glavi. Uvijek ima stvari koje ne mozemo ni sebi sami priznati, a donekle smo ih svjesni. Da li si bjesna ili prazna,.. da li postoji krivac u svemu tome !?
Naci ces jednog dana odgovore i na ta pitanja. To dolazi uz zrelost u tvojim pogledima na zivot.
Cuvaj mi se.
Mracno-Svetli Svet DarkAngel-a
Moderator: sanela
Ne znam sta da vam kazem. Sto se tice tebe Vodolijo, ovaj post ti je bio stvarno dobar. Nikome od nas nije lako. Svi mi pokusavamo da se pronadjemo i da zivimo kao da se nista nije desilo....Ali sve ostaje u nasoj glavi. Kao tebi rat i druge neprijatnosti, tako meni drogiranje i sve neprijatnosti ali i prijatnosti vezane za to vreme. Lagala bih ako bih rekla da je svo vreme bio pakao, jer nije. Bilo je i lepih trenutaka, ali svi ti lepi trenuci su put do pakla. Put do pakla posut je najlepsim cvecem...
Dinela, ja zelim da krenem napred i trudim se sto vise mogu. Ne smatram sebe za ludu osobu, ali ne mogu da kontrolisem osecanja. Pucam i prshtim na svakoga kada mi tako dodje ili mi jednostavno dodje da sam srecna i presrecna ispunjena nekom cudnom energijom...po nekad mi se desi da sam tuzna, sedim i gledam u zid..i razmisljam...a misli umeju da ubiju...Razmisljam sta bi bilo kad bi bilo, i razmisljam o tome koliko sam stvari mogla da uradim za svo ovo vreme. Zato zelim da krenem napred, da ispijem ove blokatore koje tream ispiti, mozda da primim jos jedan depo i to je to. Vec trazim posao, trazim sebe, pronacicu ja put do svoje srece.
Zelim da nastavim svoju ispovest i da pisem o tome kakva je droga i sta sve moze uciniti, mislim da sve ono sto sam pisala nije dovoljno.
Dinela, ja zelim da krenem napred i trudim se sto vise mogu. Ne smatram sebe za ludu osobu, ali ne mogu da kontrolisem osecanja. Pucam i prshtim na svakoga kada mi tako dodje ili mi jednostavno dodje da sam srecna i presrecna ispunjena nekom cudnom energijom...po nekad mi se desi da sam tuzna, sedim i gledam u zid..i razmisljam...a misli umeju da ubiju...Razmisljam sta bi bilo kad bi bilo, i razmisljam o tome koliko sam stvari mogla da uradim za svo ovo vreme. Zato zelim da krenem napred, da ispijem ove blokatore koje tream ispiti, mozda da primim jos jedan depo i to je to. Vec trazim posao, trazim sebe, pronacicu ja put do svoje srece.
Zelim da nastavim svoju ispovest i da pisem o tome kakva je droga i sta sve moze uciniti, mislim da sve ono sto sam pisala nije dovoljno.
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
Dark, svidja mi se sto pises o svojim sadasnjim osjecajima. U mnogim (mislim cak i svim koje sam procitala) ispovijestima ne postoji opisan taj period. Mislim opisan bas onda kada se i dogadjao. Svaki tvoj post me jako interesuje, iz razloga jer se bas sada osjecas tako. Ne pises sada o onome sto je proslo, vec onome sto ti se desava u periodu skidanja i pronalazenja sebe, svojih zivotnih puteva.
Nemoj puno da mozgas o onome sto si do sada trebala uciniti, to boli mozda, a tebi je bol sada najmanja potrebna. Ti pravis odlucujuce korake, i takva razmisljanja, ili griza savjesti u ovom periodu - sta ce ti to. Ne vrijedi kajanje,.. Vrijedi dokazati da zelis zivjeti, prvo sebi. Sve ono sto je moglo - nije pa sta sad? Mlada si i toliko stvari je pred tobom.
Raduj se za pocetak samo tome. Budi sretna sto si postigla ono sto mnogi jos uvijek ne mogu - pronalazis stvarni zivot sa dvadeset godina. Pomisli samo kako bi se osjecala da ti je sad cetrdeset!? Sta bi tada vidjela pred sobom i koliko propustenih stvari iza sebe.
Naravno da ne mislim da ti mislis da si luda, ali nije lose ni kada ti to neko kaze
.
P.S. Izvini sto ti kvarim ispovijest, necu vise prekidati, ali samo da znas da smo tu
Velika pusa
Nemoj puno da mozgas o onome sto si do sada trebala uciniti, to boli mozda, a tebi je bol sada najmanja potrebna. Ti pravis odlucujuce korake, i takva razmisljanja, ili griza savjesti u ovom periodu - sta ce ti to. Ne vrijedi kajanje,.. Vrijedi dokazati da zelis zivjeti, prvo sebi. Sve ono sto je moglo - nije pa sta sad? Mlada si i toliko stvari je pred tobom.
Raduj se za pocetak samo tome. Budi sretna sto si postigla ono sto mnogi jos uvijek ne mogu - pronalazis stvarni zivot sa dvadeset godina. Pomisli samo kako bi se osjecala da ti je sad cetrdeset!? Sta bi tada vidjela pred sobom i koliko propustenih stvari iza sebe.
Naravno da ne mislim da ti mislis da si luda, ali nije lose ni kada ti to neko kaze

P.S. Izvini sto ti kvarim ispovijest, necu vise prekidati, ali samo da znas da smo tu

Velika pusa
-
Pa Dinela sad ni ja nemam net
glupaci bagerom odsekli kabl za ceo zemun,novi beograd i bezanisku kosu,tako da sam ja sad u net cafe-u,Dark je dobro var tako kaze ....eto toliko ja ne mogu da je bijem da se javi ni meni se ne javlja tako cesto...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!