OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...

Post by Param-parcad »

preispitivac wrote:Nema problema. Vise ne saljem.

http://www.youtube.com/watch?v=DIg6EpZK_X8
e ajde nemoj mi tu kaciti linkove ko da smo na fejsbuku :)
7474

Post by 7474 »

pozdrav, Param!

nisam imao net oko mesec dana (što sad već, siguran sam i vrapci i vrane znaju), pa se lagano vraćam u fazon.

dirikt da te pitam, kakav si?
u kakvim si odnosima sa supstancom?

čitao sam te kad si započeo ovu svoju temu i navijao za tebe. el uspelo na kraju krajeva?

veliki pozzzzz.
idemo u nove sportske pobede!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Param-parcad

Post by Param-parcad »

jos me jebe nesanica ali sam vec poceo da spavam uz sve manje kung fua...u pitanju je par sati ali i to je bolje nego nista zar ne...?nadam se da cu istrajati za sada makar da dodjem do magicne osmice sati sna bez ikakve pilule,smirica i dr.zalosno je da jos uvek borim samo za to da bi bio normalan covek koji jede,sere,i spava.stagnirao sam malo sa duhovnom nadogradnjom ali se nadam du cu trudom i zalaganjem uspeti posle fizike i to.planiram da odem na AN cim se malo sredim.hvala na navijanju,kakav si ti?
7474

Post by 7474 »

drago mi je druže, za tebe, deluje kao da imaš valjan plan!

ja sam na režimu: dan uzmem onda dva dana ne uzmem. nemam neke zikre dan posle uzimanja, nego se smorim onaj sledeći dan. pa uzmem jer je hladno napolju i imam puno posla i dan bude tmuran, krene da veje sneg....
moji žešće pizde, pa onda uzmem malo i da njih ne čujem tako glasno...
podsećam na tebe sa početka ove teme uz ogromnu razliku što si ti od starta krenuo u sve ovo kako bi se skinuo a ja pravim neki finansijski harm reduction.. da ne lerim, da ne ulećem u laži prevare i sranja vezana za nabavku keša radi nabavke dopa..

danas mi je onaj nulti dan kada je sve ružičasto.. sutra se treznim i procenjujem štetu, pravim planove za skidanje a prekosutra se vidim na šemi..
i pošto mi je ružičast dan još kratko (uskoro će da svane i to..), apsolutno sam uveren da je to danas bilo moje poslednje druženje sa supstancom, neću nikad više, čak ni onaj *još samo danas* fazon, itd itd itd..
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Sredjuj se bolan više....pa polako na neke sastanke kao što već kažeš... joooj kako bih te ja param mal prodrmala ma nemaš pojma....Drži se brate.. veliki pozdrav od mene....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

PROČITAJ ME wrote:Sredjuj se bolan više....pa polako na neke sastanke kao što već kažeš... joooj kako bih te ja param mal prodrmala ma nemaš pojma....Drži se brate.. veliki pozdrav od mene....
kako...bi me...prodrmala...?mislim,na koji nacin? :)
bella

Post by bella »

Kako ide param? Je l skoro pa proslo? Spava l se bar malo?

Drzim ti fige, izdrzi jos malo! sve najbolje :D
Bis vincit, qui se vincit in victoria.
winston85

Post by winston85 »

E param, param...
Param-parcad wrote:kako...bi me...prodrmala...?mislim,na koji nacin?
Perverznjaku matori... :-D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

nemoj tako prijatelju...nisam valjda toliko mator?
klara60

Post by klara60 »

Citam te Param parcad i jako mi je zao sto se toliko mucis sa snom, a opet drago mi je da si tako uporan. Nadam se da se stanje sa snom stabilizuje. Zasto, normalno, ako imas snage za to, sto prije ne odes na te sastanke AN?
U svakom slucaju zelim ti da istrajes i uspijes u svojoj borbi. Pozdrav :smt023
Post Reply