...doći će lijepši dani...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
...iva...

Re: ...doći će lijepši dani...

Post by ...iva... »

zamolila sam sam sanelu da zaključa ovaj topic... tako da mogu ponovno otvoriti drugi koje će biti u skladu s temom... iskreno se nadam da će mi to napraviti...

a sada krećem kući svojoj ( tamo hvala bogu nemam komp niti adsl). tako da doviđenja do nedjelje a možda i dalje... da malo iskuliram,a? Pozz
Modesty

Post by Modesty »

narko,ti znaš da je mene od uvijek nerviralo psovanje....užasno mi je to tako javno,isto kao i inkognito.sve sam ti napisala u PP i daj oladi više...baš me boli ko je kriv a ko nije,to je vaša stvar i jedino što vam mgu nabavit kubure pa se upucajte ali molim da pošteno odbrojite po deset metara.......ovaj dvoboj zahtjevam bez sekundanta :lol: :lol: :lol:

Sanela,zaključaj temu tako ti Svevišnjeg Allaha :wink:
adam*

Post by adam* »

Uuuuu jebote.........dokle ovo ide!!!!
cucla cucla cuclica
Modesty

Post by Modesty »

ide do u beskraj,stim što se mi zezamo a oni se nerviraju ma koliko to poricali i zato mi je žeo i neka se tema ukine...zbilja je ne primjerno raditi ovakve strvari na forumu vezanom za narkomaniju i srodne joj teme.
sanela

Post by sanela »

Tema ide pod ključ.
Na događaje nemam komentar. Samo se nadam da ste oboje nešto naučili iz cijele priče.
Locked