zamolila sam sam sanelu da zaključa ovaj topic... tako da mogu ponovno otvoriti drugi koje će biti u skladu s temom... iskreno se nadam da će mi to napraviti...
a sada krećem kući svojoj ( tamo hvala bogu nemam komp niti adsl). tako da doviđenja do nedjelje a možda i dalje... da malo iskuliram,a? Pozz
...doći će lijepši dani...
Moderator: sanela
Re: ...doći će lijepši dani...
narko,ti znaš da je mene od uvijek nerviralo psovanje....užasno mi je to tako javno,isto kao i inkognito.sve sam ti napisala u PP i daj oladi više...baš me boli ko je kriv a ko nije,to je vaša stvar i jedino što vam mgu nabavit kubure pa se upucajte ali molim da pošteno odbrojite po deset metara.......ovaj dvoboj zahtjevam bez sekundanta
Sanela,zaključaj temu tako ti Svevišnjeg Allaha

Sanela,zaključaj temu tako ti Svevišnjeg Allaha

ide do u beskraj,stim što se mi zezamo a oni se nerviraju ma koliko to poricali i zato mi je žeo i neka se tema ukine...zbilja je ne primjerno raditi ovakve strvari na forumu vezanom za narkomaniju i srodne joj teme.
Tema ide pod ključ.
Na događaje nemam komentar. Samo se nadam da ste oboje nešto naučili iz cijele priče.
Na događaje nemam komentar. Samo se nadam da ste oboje nešto naučili iz cijele priče.