PEPELJUGA....priča u nastavcima

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Ovo je jedno od skorašnjih dešavanja,i datira od prošle godine...
Živela sam kod Marka mog tadašnjeg i sadašnjeg dečka,takođe dugogodišnjeg narkomana(12 god...,trnutno u apstinenciji 2,3 meseca)...
Tog jutra(sećam se kistalno bila je subota),on je radio i ustao je za posao...Ni dan danas nisam sigurna šta me je probudilo,u svakom slučaju,kada sam otorila oči on nije bio kraj mene,i čulo se suštanje vode u kupatilu...Krenula sam da zapalim cigaretu...Predpostavljate nije bilo upaljača.Brzinom svetlosti iskonstruistala sam situaciju u glavi,i jurnula prema vratima kupatila...Zvala sam ga i zvala,nije se odazivao.Pokušala sam da otorim vrata,međutim to nije bilo moguće.U toj situaciji(kako smo živeli sa njegovima) bila sam prinuđena da pozovem njegove.Njegov otac je razvalio vrata,i imali smo šta da vidimo...On na pou kupatila u nesvesnom stanju,krv oko njega(u mom srcu nekontrolisani strah).Izneli smo ga iz kupatila i odneli u sobu...
Čudno je to,ali ja sam u takvim situacijama(ovo mi nije bila prva u životu,ali s mogućnošću da bude najfatalnija),veoma pribrana i smirena,što me naravno stigne kasnije..
Nego da se vratim događaju.Smestili smo ga u krevet...Počeo je da plavi...Verujte,mislim da sam mu roknula so i vodu minimum 5 do 7 puta.U jednom trenutku,kada sam ga okrenula na stranu lice je počelo minimalno da dobija boju,i njegova majka daje predlog da ga pokrijemo ćebetom i pustimo da odspava.NE...NE NIKAKO!!!!On je počeo da krklja,i kako sam videla da so i voda ne pomažu,ostala je samo hitna pomoć...Verujte,zvala sam ih dva puta,jedva su i smilovali da dođu..Za to vreme,ja sam se svo vreme trudila da mu pružim prvu pomoć,masiranje srca...itd...
Najzad,oni su došli,i nakon 20 minuta natezanja sa njima odveli su ga na wma.
Preživeo je zbog elektro šokova,i minuti su bili u pitanju...
Ja sam postala svesna situacije tek kada su ga odveli,jer ponavljam,ljudi su overavali u mojoj blizini,ali su se budili barem nakon treće doze soli i vode....

Čemu cela ova priča...Mislim da se svi upoznati sa tim da mi je drug umro pre jedno četiri meseca...Njemu nije imao ko da pomogne.....

TOLIKO ZA SADA
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
svejedno

Post by svejedno »

Pokojnici su pokojnici. Laka im zemlja.
Svi imamo mrtve drugare. Tesko je.
Ali nisu tu vise i za neke je i bolje tako..
Mene su reanimirali na vma slicno kao i tvog decka.
Tada nisam razmisljao, ali sada razmkiljam o drugima.

O TOME TREBA RAZMISLJATI!
Sta bi tebi uradila njegova smrt? Unistila bi te.

Treba razmisljati sta bi drugima uradila tvoja smrt. Preziveli bi, ali bi im bilo lakse da te pregazi autobus, kapiras?
Ti, ja, tu nismo bitni.

Izvini na cut-u ispovesti.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Toliko imam da pišem,a nikako da stignem...
Uskoro sledi nastavak i novija zbivanja
:roll:
sanella

Post by sanella »

dinela wrote:
i, ali bi bilo dobro da mislis da postoji nesto jace od svega. Nesto nad svim. To bi te moglo uciniti boljom osobom.
Za tvoje dobro. Da budes bolja prema sebi prije svega.

Sori ali moram te pitati. Malo citam vase rasprave koje su eto tako i dobre i malo manje dobre. Ali molim te zasto bi neko morao da prihvati nesto nadnaravno, zasto bi ga bas to ucinilo boljim??????? jel postoji alternativa? Zar se razlikujemo u dobroti kroz vjeru, ili je vjera skrooooz osobna stvar.... DOBROTA se ipak necim drugim ''mjeri''. iLI MI POJASNI KAKO TO COVJEK POSTANE BOLJI VJEROVAJUCI U NADNARAVNO!!!!
dinela

Post by dinela »

Nazalost Sanella, ja ti to ne mogu pojasniti :) . Ja vjerujem u dobrotu i ljubav, a ti vjeruj u sta hoces, ili ne vjeruj u sta neces - slobodan izbor.
Last edited by dinela on Tue Jun 20, 2006 7:41 pm, edited 1 time in total.
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

da da to si i pokazala kroz privatne poruke...takve su kao da ih je sam djavo pisao..za razliku od tebe ja bar nisam licemjeran i ne prikazujem se onakvim kakav nisam..
dinela

Post by dinela »

Bice bolje, treba se nadati.

P.S. Ne sjecam se da sam ti u zivotu poslala pm. ako se ovo na mene odnosilo. Koliko poznajem sebe, nikada ne gubim vrijeme na beznadezne slucajeve :) . Sve najbolje
sanella

Post by sanella »

dinela wrote:
Ponekad se molim bogu da me uzme i odvede daleko daleko....Ali ja u Boga ne verujem...nikada i nisam...
Ja sam pokusala doznati zasto Pepe moli boga da je uzme, ako ne vjeruje u njega.

iLI MI POJASNI KAKO TO COVJEK POSTANE BOLJI VJEROVAJUCI U NADNARAVNO!!!!
Nazalost Sanella, ja ti to ne mogu pojasniti :) . Ja vjerujem u dobrotu i ljubav, a ti vjeruj u sta hoces, ili ne vjeruj u sta neces - slobodan izbor.
dobrota i ljubav nisu nista nadnaravno.... i ja vjerujem u ljubav kao i svako zivo bice na nasoj Zemlji
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Potpuno si u pravu...to je ono što bi i ja volela da znam...
zvrky

Post by zvrky »

Nisam nesto shvatila sta bi volela da znas?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply