znam,to ti kazem,stalno sam razmisljala na dobar rad dopa,tek ovde ulazim u sebe i shvatam sta je on meni radio,i da moj zivot nije bio film,vec stvarnost.
a polako ,sa pantljicarama mora polako,haha....
Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
Moderator: sanela
Re: Nov Pocetak, nadam se...a nemam pojma kako?
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Ej,drugar moj..evo sam se vratila skoro kao nova...čitam šta pišete da vidim šta se kome šta izdešavalo....drago mi je da ti je zdravlje dobro i da si ovdje pun elana...ljubi te tvoja prijateljica modesty
mora polako ..istina...ali ne dozwoli da ti prodje josh jedna godina,a da ne mrdnesh sa mrtwe tachke(mislim na psihu)...zashto ne por
azgowarash sa nekim terapeutom,bice ti lakshe i uputice te u to kako i shta dalje..meni je to puno pomoglo!

PER ASPERA AD ASTRA...
ehhhh kad bi bila lako reshiti se te j*bene pantljicare...a ne obrnuto...ona raste i raste stvara mehur koji na kraju puca i zahvata sve organe(za neupucene oko toga)...komshije...bash si dobru terminologiju iskoristila...ima smisla..NE DAJ DA TE TA PANTLjICARA SJEBE, sjebi ti nju vec na neku foru...kad se vec prisecas, pricesaj se loshih strana dopa a ne dobrih!
POZ za moju drugaricu Modesty...kako bilo u BG? Da chujemo utiske...? ja bih trebalo za zapalim do Beograda ove nedelje po nalorex!
POZ za moju drugaricu Modesty...kako bilo u BG? Da chujemo utiske...? ja bih trebalo za zapalim do Beograda ove nedelje po nalorex!
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Nego ima li mr. lizard-a?? nesto se pritajio...
Borish li se,druze??? Prolazi li te ta depra?
Kod doktrorke je bilo vrlo korisno...vratila sam se daleko bistrije glave i dalje smo u kontaktu i naravno nastavljam da idem kod nje....ona je genijalka,moj alter ego.
Imam neku terapiju,stabilizator i antidepresiv,ne uzimam blokatore ali ako se pokaže potreba,ugradiću implant....imam povjerenja u nju i uradiću šta mi kaže.
U kojoj si ti fazi,onako lično,unutar sebe?
Imam neku terapiju,stabilizator i antidepresiv,ne uzimam blokatore ali ako se pokaže potreba,ugradiću implant....imam povjerenja u nju i uradiću šta mi kaže.
U kojoj si ti fazi,onako lično,unutar sebe?
tu je Lizard :drinkers: prava jutros bila iz trafike ( ona za usput pit:), boze dragi ne znam vise naci vremena ni kafu popit ko covjekNego ima li mr. lizard-a?? nesto se pritajio...

depra prosla, ako nije danas ce sigurno 8) Presto sam se nesto puno borit, sad pustim da me voda nosi

svima dzuture veliki pozdrav, prazne mi baterije, moram ih napuniti

Selam i Voli Vas Babuka

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Ako ako lizard...drzi se matori!
Sto me mog unutrasnjeg stanja tj. faze tice, ja sam i samog sebe iznenadio...iskreno...mislim u pozitivnom smislu!
Borim se, sta reci...malo odem na posao...malo gledam filmove na kompu...malo trcanje, shetnja...i tako...svasta nesto...uglavnom super sam,hvala na pitanju Modesty...
Sto me mog unutrasnjeg stanja tj. faze tice, ja sam i samog sebe iznenadio...iskreno...mislim u pozitivnom smislu!
Borim se, sta reci...malo odem na posao...malo gledam filmove na kompu...malo trcanje, shetnja...i tako...svasta nesto...uglavnom super sam,hvala na pitanju Modesty...
ti si fenomen drug, fakat! iznedadis svakim novim postom
drzi se i ostani super

drzi se i ostani super

BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...