KAFEĐIJE BR.3

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Kakvo tmurno i odvratno jutro,ovde nema nikoga, moji svi spavaju,hladno je brrrrrrrrrrrr, odvratno je i pitam se sta danas da radim......... a da ne umrem od dosade,nigde mi se ne ide a nista mi se i ne radi i tako bedak iz ove kože se ne može........ :smt044 koliko gotivim ovog smajlića mnogo je gotivan............
oxo

Post by oxo »

ma ovaj je najgotivniji :-D
zvrky

Post by zvrky »

:smt082 ma ovaj se jos i valja po podu a o kezu i da ne govorim moj je gotivniji hehehehe :D
Luna

Post by Luna »

eee...nisam se hvalila jer cini mi se da je bad luck. svaki put kad sam se hvalila i citavu halabuku napravila sjebala sam se pa je onda jos gore jer onda moram, a ne mogu, doci ovdje i po ko zna koji put reci e jebi ga nista od brojanja. Nekako sam ovaj put to sve spontano i uradila...bez planiranja bez frke i panike...i bez haosa. Ono furam se sto vise da je to tako normalno i da mi ne treba nista i nije bilo nista,,,,,dane potajno brojim u glavi ali necu jos nista da pricam i tako to da ne bi ovo urekla mada znam da to nema veze s tim ali eto....shhh vjerujem. a to je NAJBITNIJE!!!! vjerovati u bilo sta pa makar to bile i gatke....ne zanima me nicija filozofija o tome sto ja zapravo ne pricam i sve vec gore navedeno ok? ja u to vjerujem ide mi i kraj. To pisem s razlogom...jer jednom je neko pisao u nalorexu ikako mu pomaze i ne misli na dop pa kao maltene mu blokira i misli o dopu....i onda se neko nasao pametan da tu istice svoje znanje kako zapravo nalorex to ne radi nego samo eto blokira receptore i to je sve u nasoj glavi bla bla bla....ja sam se tu pravo izivcirala jer tip je vjerovao da mu to pomaze i ovaj ga sjeba...bezze..
zato kazem vjerovanje u nesto je ono sto ce nas spasiti zla...eto cist primjer je vjera u boga...a ima puno stvari u koje covjek vjeruje...ali ako radi i to mu pomaze da ostane cist ma vjeruj covjece u sta hoces,,,,samo vjeruj. droga nam ubije sve pa tako i tu vjeru u bilo sta...ubije nam i nadu i srecu i tugu i motivaciju i sve....
zato i ja vjerujem da to treba sto nonsalantnje uraditi i praviti se da je to ustvari normala...a onda cu vjerovati u nalorex:)
samo mi je malo strah jer imam jos samo 2subutexa...a nisam jos ok...pa me strah jer taman kad budem ok od ovoga tj 6-7dan jel...necu imati bise da se polako spustim sa subutexa....a sada da sam ga samo uzimala ovih dana bilo bi ok jer ne bih bila ovisna no malo ga vise uzimam doduse u pauzama ali opet....eto ima li ko savjet neki???Raja sa subutex iskustvom molim vas da mi date vase misljenje:)
znam da nije kriza ko na dopu ali opet....a uzimam ga nekih 2-2.5mjeseca...kao sto rekoh sa povremenim pauzama....i eto necu sada kako sam mogla i da sam i sto nisam ..jebi ga nisam i gotovo sta cu sada...ali eto plan je bilo spustati se pomalo sa pola na cetvrtinu pa onda preskociti navece pa sve tako...ali ne mogu sada to raditi jer mi nije cetvrtina za cijeli dan dosta nego mozda pola...a od 8mg su...
znam da sam ovaj dio trebala negdje drugo pisti ali kontam prije ce se ovdje procitati pa kasnije prebacite ako morate nema frke:)
eto odoh...ali bijelo je jos uvijek problem...al kontam jedno po jedno ...
neka dobro je...uhhh...bice sve ok...
cmok svima
oxo

Post by oxo »

zvrky wrote::smt082 ma ovaj se jos i valja po podu a o kezu i da ne govorim moj je gotivniji hehehehe :D
Image

ciji je sad' gotivniji :roll:

:D
Ramona

Post by Ramona »

Di si, Omareee???
zvrky

Post by zvrky »

Dobar je dobar nema sta....svidjami se pobedio si :smt023 :smt082
katarinadimedici

nema ga

Post by katarinadimedici »

Ramona wrote:Di si, Omareee???
HAJMO SAD ZAJEDNO: OMAAAAAREEEE!
Ramona

Post by Ramona »

... to ka ono plavuša - 'Oćemo sad zajedno?' - 'Može: ZAAAJEDNOOOO!!!' heheheh :lol:
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Eeeeeeeeeee,jedan dan me nema a vi se već zezate bez mene!!!! :smt099 :smt089
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Locked