"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Post by cokapeace »

..
Last edited by cokapeace on Fri Sep 28, 2007 2:27 pm, edited 1 time in total.
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

P.S. Nisam ni sanjala koliko umem da iskuliram....ALI NE ZADUGO :-D
This must be a bad trip
freeda

Post by freeda »

hej coka,
bas si lose ovih dana.ne daj se! sta se konkretno desilo ( ne mislim na blizak susret sa tom malom zmijom koju si iscoolirala ) pa si ovako tuzna? reci nam ako ce ti biti lakse.
ps mozda si i napisala ako jesi a ja previdila, izvini!
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma ...ne znam ni sama...možda me je samo -sve stiglo...da budem iskrena ne znam šta da radim...volim ga,voli me,trudi se-ali je moje poverenje u njega ravno nuli...mislim da je ovo period u mom životu kada treba da odlučim:Šta dalje....nije lako,znaš i sama,ali proći će to mene...Ljudi u mojoj okolini ne vide kako se osećam,ali ovde to ne moram da krijem...
Ne dam se ja tako lako....trenutno sam u fazi kad vagam "ZA" i "PROTIV"....ko zna...
This must be a bad trip
adam*

Post by adam* »

Moj savet ti je prijateljice(ako mogu tako da te nazovem) da sve to lepo iskuliras i ponasas se hiper pozitivno prema svemu tome-veruj mi to ce da ih nervira-jer sto se ti vise nerviras oni se vise slade.........
Za pocetak nadji decka........ZALJUBI SE..........to ce da ih izludi......samo ne daj na dete nikako-to ne zaboravljaj........ipak je to tvoj plod i u svemu ovome mozda jedina pozitivna stvar(koliko vidim)........pratim vec neko vreme sve ovo ali tek sam se juce odlucio registrovati........posto ste mi svi vi na neki nacin bliski-ajde ja nisam bas iz tako hard price jer imam porodicu totalno normalnu i relativno dobrostojecu.........ali pakao droge me nije zaobisao.............zato sam i tu..........
samo cool......ribo...........i pusa velika...........
cokapeace

Post by cokapeace »

Hvala Adame...
kissić i za tebe
This must be a bad trip
davor

Post by davor »

Drzi se!Imas dijete koje volis,za njega se isplati zivjeti...A i mlada si imas ti jos da se nauzivas u zivotu,proci ce i sve ovo!
dete_svemira

Post by dete_svemira »

HTELA ILI NE-PUN MESEC.....

KAZU NAJGORE ZA NAS RAJSKE NEBESKE PTICE......

COKO,PA PROCI CE SVE OVO......SETI SE PRICE OD PRE PAR MESECI O DJUBRISTU I KOLAZ PAPIRU.....PA JER TO PROSLO?JESTE.....SAD SE NASMEJES I IDES DALJE.....TAKO CES SE NASMEJATI I ZA 10 GODINA I NEKIM NOVIM KLINCIMA(na nesrecu), PRODAVATI PRICU :lol: :lol: :lol: :lol:
A ONI CE TE GLEDATI OTVORENIH USTA......

''MA DAJ''.....

zivimo zivot dalje i borimo se svakog jutra......
Necu da ti prodajem price''proci ce i ostali optimizam'',ali znas sve i sama....
Pa nije to ni prvi ni poslednji bedak......okreni se,i...idemo dalje.....a ako mozes da se utesis,takav je polozaj zvezda......ali nebrini.....nece nas pregaziti autobus,bar nisu to napomenuli.Moze da nas udari grom,da poletimo prema nebu u besu ili sreci,ali ovo je surova realnost....Nisam nista bolje od tebe,ali sta mozemo.....Znas,ne bi volela da me pregazi autobus.....Vise bi volela porshe ili fica-imaju okrugle farove...... :wink: :lol: :lol:

prijatni naredni dani.....Ustvari ne prijatni......Imaj strpljenja i razumevanja.....explozivnost ostavi za dobar sex.....mozda malo vise otvorena zelja,ali je od srca :lol:

a joj.....jedva cekam zimu i sneg.....

....budi malo pametna.....kuckamo se sutra,ovih dana.....kako god.....

Veliki poljubac za tebe i Mladena
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
cokapeace

Post by cokapeace »

Evo..samo da se javim...NE,NISAM NAPRAVILA NIKAKVO NJESRA..ako vam je to palo na pamet...zadnjih dana sam rintala kao konj,na jednoj tezgi-za smešne pare(nemam ni za obdanište detetu)-držim se one:BIĆE BOLJE-valjda....javiću se čim ugrabim malo vremena ...
Sve vas pozdravlja i ljubi smušena iz Kladova..ALI NE DA SE TAKO LAKO!
kissić
This must be a bad trip
cokapeace

Post by cokapeace »

Neznam ni šta da pišem.....može se reći da sam ok...mada baš i nisam(ALI BIĆU :D )...bliže se sudjenja-pa valjda je i ova moja uznemirenost"opravdana"...mada mislim da neki crvić ;-) sa tim ima veze..ali ga konstantno preskačem u svojoj glavi...pa ne može ni ON večito da "gricka"...umoriće se već :-D ..."Ne može on da gricka -koliko ja mogu da izdržim!" :wink: :-D
This must be a bad trip
Post Reply