Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

E, a ja bi svaki dan neki boom, da me izuje iz patika!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

mansona ne gotivim...nesto ne mogu da se ufuram u taj gothic metal...

:) rajouno u pravu si, otisli smo sa temom u pm...inficirali smo vladin topic totalno...a jebaji ga, malo sarolikosti nije na odmet...

techno...hmm...meni je massive attack gotivan, crystal method......sta ja znam...ustvari vecina techna koji slusam nemam pojma ko je uopste dj ili kako se stvar zove...buraz mi uvali cd u stilu, preslusaj dobro je i uglavnom su neki njegovi miksevi...i uglavnom pokusava da mi podvaljuje goa trance...ppk mali...

moram da palim sada na pauzu...odo da zapalim...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

000
Last edited by Vlado_M on Mon Jun 22, 2009 9:52 am, edited 1 time in total.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ne kontam....ja sam mislila da ljudi vjeruju u boga zato sto je to cool...
saša-ex

Post by saša-ex »

Ima jedna stvar, mnogo ljudi prosto poludi i zapeni kad im pomenes Boga, nije mi jasno zasto je to tako? "Vjeraufanjeiljubav" je sigurno iz dobre namere napisao to sto je napisao... Cemu odmah skakanje? Evandjelje znaci-radosna vest, dakle to je ono sto hriscani zele podeliti sa drugima... Niko Vladi nije predlozio nesto lose, niti je to bilo na neki napadan nacin. I on je na fin nacin izneo svoje misljenje... I to je sve.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ok...mislim ne znam koji od milion razloga zelis da ti navedem kao primjer zasto me nervira prica o tome...mogu eto samo da pocnem od rata na nasim prostorima i ne moram apsolutno nigdje dalje da idem, a gdje je tu drugi svjetski rat, pa fakin inkvizicija...pa jbte ti kada saberes ljude koji su poginuli ni krivi ni duzni, samo zato sto su bili "pogresne" vjere, to su ogromne cifre...ljudi rade odvratne stvari pod aminom religije...
a sta me nervira jos vise od toga je naturanje vjere...na to imam averziju ...to bi bilo isto' ko' kad bih ja isla okolo i ubjedjivala vjernike da bog ne postoji...mislim, znas kako ja to dozivljavam?...recimo ti si vjernik jel'...i ti sada mene gledas kao nekog ko' je totalni kreten i nema pojma o zivotu jer nije spoznao boga i treba mu momentalno spasavanje... i kako molim te ja da to ne dozivljavam kao uvredu?...i sada znaci ja sam taj debil, jer ne vjerujem u nesto sto mi niko ne moze dokazati da postoji...
mene uopste ne nervira sto je on vjernik, ili ti, ili peti ili deseti...ako vam je pomoglo u zivotu, super!...samo ne znam sto imate toliku potrebu da i to malo ljudi koji po mom misljenju nisu u zabludi konvertujete...mislim, daleko od toga da ste ugrozeni ili nesto u tom fazonu...
vjeraufanjeiljubav

Post by vjeraufanjeiljubav »

Kazes cim pomislis da postoji neka visa sila odma se iznerviras to je radi :twisted: ha ha ha. Imas na mom blogu knjigu u pdf formatu pa kad ti je dosadno citaj "kako prepoznati zamke zloga" na lijevoj strani. To stavi preko noci da ti se skida kad imas modem citao sam to ce potrajat, zafrkavam se brzo ce to. Mozes navratit na blog pa vidit sta ce rec ekipa na tvoje misljenje. Ajde drzte se svi, neka vam Bog bude upomoc.
Ako je vazno ostavite komentar na blogu tamo sam cesce. Bog vas blagoslovio.
http://vjeraufanjeiljubav.blog.hr/
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

mislim stvarno...meni su vile u glavu mahhahahha....
ok, eto ja sam demon...mora valjda neko igrat' i ulogu negativca...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

"Kazes cim pomislis da postoji neka visa sila odma se iznerviras"

Mozda sam ja izgorila po glavi, ali nesto se ne sjecam da sam ovo rekla...
ma ne, mislim stvarno nemam pametnija posla da po citav dan mozgam da li postoji nesto...pa i kopanje nosa je konstruktivnije od toga...
a nerviram se generalno kada me bilo ko forsira na neke svoje stavove...pogotovo koji nemaju logike...

i ovo je moj zadnji post sto se tice ovog prepucavanja...
saša-ex

Post by saša-ex »

Zona Sumraka wrote:ok...mislim ne znam koji od milion razloga zelis da ti navedem kao primjer zasto me nervira prica o tome...mogu eto samo da pocnem od rata na nasim prostorima i ne moram apsolutno nigdje dalje da idem, a gdje je tu drugi svjetski rat, pa fakin inkvizicija...pa jbte ti kada saberes ljude koji su poginuli ni krivi ni duzni, samo zato sto su bili "pogresne" vjere, to su ogromne cifre...ljudi rade odvratne stvari pod aminom religije...

Kao sto si rekla, to rade ljudi, ne Bog

a sta me nervira jos vise od toga je naturanje vjere...na to imam averziju ...to bi bilo isto' ko' kad bih ja isla okolo i ubjedjivala vjernike da bog ne postoji...mislim, znas kako ja to dozivljavam?...recimo ti si vjernik jel'...i ti sada mene gledas kao nekog ko' je totalni kreten i nema pojma o zivotu jer nije spoznao boga i treba mu momentalno spasavanje... i kako molim te ja da to ne dozivljavam kao uvredu?...i sada znaci ja sam taj debil, jer ne vjerujem u nesto sto mi niko ne moze dokazati da postoji...
mene uopste ne nervira sto je on vjernik, ili ti, ili peti ili deseti...ako vam je pomoglo u zivotu, super!...samo ne znam sto imate toliku potrebu da i to malo ljudi koji po mom misljenju nisu u zabludi konvertujete...mislim, daleko od toga da ste ugrozeni ili nesto u tom fazonu...
Ma daj, kakvo naturanje, to je samo iznosenje misljenja, davanje saveta, uostalom da li je naturanje kada ti nesto napises na ovom forumu u cilju pomaganja nekome?
" malo ljudi koji po mom misljenju nisu u zabludi"...
Srazmer je obrnut, mnogo je manje ovakvih kao ja, koji su po tvom misljenju, u zabludi...

Ali u pravu si, ovaj forum i nije prikladno mesto za ovakve rasprave, tako da i ja obustavljam dalje pisanje na ovu temu.
Locked