I da polako završavam svoju ispovest, bar što se tiče dela posle izlaska iz komune, ostao sam dužan neke delove iz perioda svog života u Reto centru.
Kao što sam napisao, zaposlio sam se u firmi Tuck vision, počeo sam da radim u magacinu, pa sam neko vreme radio uvoz-izvoz, sada sam key account manager, posao je o.k., meni odgovara to što je jako dinamičan i što sam dosta vremena van kancelarije.
Kada sam izašao morao sam malo da se posvetim i svojoj dragoj prijateljici Ceci, već me je dosta smorilo druženje sa njom, pa sam poželeo da se rastanemo. Čuo sam da postoji mogućnost dobijanja besplatne terapije Pegasysom i ribavirinom, aplicirao sam i imao sreću da uđem u taj program. Terapija je trajala 6 meseci, bilo mi je jako teško, najviše zbog nervoze, koja je kod mene bila najzastupljenija nuspojava, ipak sve je dobro prošlo i za sada su rezultati o.k., nema virusa.
Prošle godine sam upisao neki privatni faks, uzeo sam smer sportski menadžment, iskren da budem to je više zbog diplome, žena će mi biti magistar, trulo mi je da ja imam samo srednju školu
Prodali smo stan u Kruševcu, kupili kuću u Kotežu(kraj je užasan, stalno se vadim na foru-bar sam do centra za 10 minuta), u prizemlju su baba i keva, na spratu za sada ja, tu će živeti i Maja, bar za prvo vreme. Odnosi u porodici nisu baš savršeni, to je ipak spoj nekih kompromisa koje trebamo praviti radi nekog nazovi mira. Opet ponavljam, sve će verovatno biti mnogo bolje kada budemo živeli odvojeno.
Sve drugo je život, sa manje ili više problema, lepih ili tužnih situacija...
Ono što sam stekao za vreme svog lečenja vodi me sada kroz život, daje snagu, motiviše. To je i suština, ta promena života, potpuna i čvrsta. Da li preko komune, doktora, bolnice, psihoterapije, stvar je izbora svakog posebno. Ja sam ispričao šta je meni pomoglo, trudio sam se da budem što objektivniji, ako sam i bio konfuzan ili nejasan, rado ću odgovoriti na sva pitanja i nejasnoće, koje su verovatno ostale. I kao što rekoh, napisaću dodatak i onom periodu koji sam proveo o komuni, a koji je Star ostao nejasan.