Moderator: sanela
To ti je pametna odluka sto si se odlucio za Marjanovac,moja sestra je tamo vec 10meseci i jako dobro napreduje,ja sam prezadovoljna a ona da ti ne pricam,sad je totalno druga osoba,ni ja a ni ona sama nemoze sebe da prepozna,nas dve smo bez roditelja,za marjanovac sam saznala od jedne devojke sto se tamo izlecila i koja je sad super,nastavila je da studira.Za mene je marjanovac jedina nada,videces kad odes,to je prava stvar,nemoj da odustajes,meni je marjanovac vratio sestru bez koje sam mogla da ostanem,MOLIM TE izdrzi jos malo izmedju ta 4zida a kad odes tamo samo se prepusti ljudima koji ce raditi sa tobom i VERUJ IM,jer oni znaju sta rade,ja cu im biti zahvalna do kraja zivota,ai ti ces kad se izlecis,jer ce ti oni dati NOVI ZIVOT,ali samo ako i ti to zelis,i sta god,ko god da te tamo isprovicira ili te nesto smori,izbroj do 10 i iskuliraj,jer si ti tu dosao radi sebe a ne radi njih,i posle svaga ti se boris da budes ZDRAV I NORMALAN COVEK.Jos jednom ti napominjem samo slusaj i saradjuj sa ljudima koji su tamo i dace ti NOV ZIVOT.Sta god da te zanima slobodno pitaj,ako neces preko foruma ovo je moj mail: nikola3mima@yahoo.com.Drzim ti fige da istrajes na pravom putu!