CHAT možete koristiti

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

ja ne znam sta je sa tim chatom...prije sam mogla izabrati koji channel zelim-takodje sam mogla vidjeti koliko ljudi ima na kom channelu, a sada je to nemoguce odmah sam na chatu link# i nema nikoga pa ni opa. A pise 13users currently on...Da li ce se to promjeniti ili treba nesto uraditi da to bude ko sto je bilo ili whatever...? drago mi je da imamo chat i sve ali jos ni jednom nisam uspijela kako treba-jesam jednom..mozda da probate preko mirca? jer tu mozemo sami blokirati svoje IP? thx
avdija
Site Admin

Post by avdija »

Chat server ne koristimo samo mi. Vjerovatno na drugim kanalima ima 13 ljudi pa ti njih prijavljuje. Najbolje je da se dogovarate za termine kada da se nadjete na chatu, jer nas nema bas toliko pa da uvijek bude 5 ljudi na chatu.
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Tacno,
samo treba termin, ali to je izgleda malo teze izvesti :roll:
sanela

Post by sanela »

Neka svako predloži termin kad bi njemu najbolje odgovaralo. Pretpostavljam da je možda najbolje nekad poslijepodne. Možda između 17:00 i 20:00 sati...

Šta mislite???

Sanela
oxo

Post by oxo »

Ramona wrote:disti lunja do 3ipo ujutro majke ti
hehe
još da si ti straight ko lenjir, jesi kitu!
:wink:
ma jesam nego sam navik'o da ne spavam do zore :wink:
katarinadimedici

noćne ptice

Post by katarinadimedici »

Pretpostavljam da ćemo se retko nalaziti na chatu ako radi pod ovim uslovima.Zar nije bolje otvoriti sobu na Krstarici npr ili negde slično,gde može svraćati i malo ljudi?
malena

Post by malena »

ja imam jedno prakticno pitanje:dali taj chat funkcionira uopce i ako da molim da mi neko kaze zasto ja ne mogu da dodjem do njega nikako;kompjuter je zahtjevao da namjestim jos neki program i kada sam to uradila nikako nece da proradi..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
avdija
Site Admin

Post by avdija »

U pitanju je JAVA chat klijent i potrebno je da imate instaliranu JAVU. Ako vam to ne radi, chatu mozete pristupiti preko bilo kojeg IRC klijenta (Xchat, Mirc), tako sto se spojite na server na adresi link.ba ( 195.222.32.48 ) i udjete u sobu #link.

Pozrav.
Last edited by avdija on Tue Jun 07, 2005 11:13 am, edited 1 time in total.
Ramona

Post by Ramona »

Avdija - pitanje+molba - Ana i ja često chatamo i bude super spika koje bi čovjek (ja) poželio sejvati - ali to ispada užasna tlaka jer se ne može select all - copy - paste nego samo stranicu po stranicu - tj. ono što se vidi na ekranu - što čovika (mene) strašno iživcira pa razmišlja(m) da prijeđemo na neki drugi chat di s tim neću imati problema - no, jebi ga, onda to nije to - ovako uvik čekamo da naleti neko od ekipe s foruma - i ipak je ovo 'naš' chat - aj poduzmite nešto u vezi toga - ja mislim da to ne bi smila bit neka velika greda - a i ovo - ovakvog chata (java digichat) ima posvuda - od slovenske Sončne cvekalnice do chata na stranici grupe Tool, itd. - i svugdi ima puno više smileya - dobro nama dođu i ova tri :), ;), :( - ali ne da bi nam više njih naškodilo :wink: - eto - aj pliz učinite nešto - bude tako dobrih spika, i dugih - i onda ajde ti to sejvaj - pfff - svaki put dobijem dvi side dok sve iskopipejstam.
Pozdrav i pusa
x
Ramona
oxo

Post by oxo »

instalirajte messenger :D
Locked