CHAT možete koristiti
Moderator: sanela
ja ne znam sta je sa tim chatom...prije sam mogla izabrati koji channel zelim-takodje sam mogla vidjeti koliko ljudi ima na kom channelu, a sada je to nemoguce odmah sam na chatu link# i nema nikoga pa ni opa. A pise 13users currently on...Da li ce se to promjeniti ili treba nesto uraditi da to bude ko sto je bilo ili whatever...? drago mi je da imamo chat i sve ali jos ni jednom nisam uspijela kako treba-jesam jednom..mozda da probate preko mirca? jer tu mozemo sami blokirati svoje IP? thx
-
- katarinadimedici
noćne ptice
Pretpostavljam da ćemo se retko nalaziti na chatu ako radi pod ovim uslovima.Zar nije bolje otvoriti sobu na Krstarici npr ili negde slično,gde može svraćati i malo ljudi?
U pitanju je JAVA chat klijent i potrebno je da imate instaliranu JAVU. Ako vam to ne radi, chatu mozete pristupiti preko bilo kojeg IRC klijenta (Xchat, Mirc), tako sto se spojite na server na adresi link.ba ( 195.222.32.48 ) i udjete u sobu #link.
Pozrav.
Pozrav.
Last edited by avdija on Tue Jun 07, 2005 11:13 am, edited 1 time in total.
Avdija - pitanje+molba - Ana i ja često chatamo i bude super spika koje bi čovjek (ja) poželio sejvati - ali to ispada užasna tlaka jer se ne može select all - copy - paste nego samo stranicu po stranicu - tj. ono što se vidi na ekranu - što čovika (mene) strašno iživcira pa razmišlja(m) da prijeđemo na neki drugi chat di s tim neću imati problema - no, jebi ga, onda to nije to - ovako uvik čekamo da naleti neko od ekipe s foruma - i ipak je ovo 'naš' chat - aj poduzmite nešto u vezi toga - ja mislim da to ne bi smila bit neka velika greda - a i ovo - ovakvog chata (java digichat) ima posvuda - od slovenske Sončne cvekalnice do chata na stranici grupe Tool, itd. - i svugdi ima puno više smileya - dobro nama dođu i ova tri
,
,
- ali ne da bi nam više njih naškodilo
- eto - aj pliz učinite nešto - bude tako dobrih spika, i dugih - i onda ajde ti to sejvaj - pfff - svaki put dobijem dvi side dok sve iskopipejstam.
Pozdrav i pusa
x
Ramona

Pozdrav i pusa
x
Ramona