cipralex

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Pa MANSONE KUĆO STARA ĐESI BAQ, vidi Mansona otkad ga nisam vidio ocami,aaaaaa.Neka ba, reko sam ako ne može ni ovim, ni onim neka proba Metadonom, ha ja.Pa neču mu reći ,slušak buraz nemoj ti ništa znas.Nego najbolje je da uzmeš velikuuuu cigluuu i kazeš sam sebi.Ja ne mogu ni u vojku ni u policiju, ja sam nesposoban i ZVIIIIIZZZZZ. NADREALISTI .
Hhehheheheh, IME BA, kako te niko ne linvo, ja te ba volim . :-D
A sta mislis da ti za pocetak ,recimo,pomognes samom sebi ,da uzmes telefon neke komune pa pocnes da zoves?
Pa poslije ,kada udjes i kada se skines da Mirzi das neki dobar savjet (on ce se 100% jos drogirati)... :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhheheh, MASONE, pa bolan ne bio.Da ti Omar nešto kaže.Uzeo je Omar telefon i bio u KOmuni tvoj Omćo, ali je fazon bio u tome sto jednostavno nisam mogao da se snađem Mansone.Znaš meni je dosta bilo 4 godine rata i naređivanja, ajde ovo ajde ono.OK, je naučiti se da sam sebi pereš, kuhaš, i sta ja znam.Ja to radim od 16-te godine od kako sam živim, i perem ,peglam,kuham,usisavam,sve.Drugo Mansone, ja bogami još malkice pa gotovo čist.Hhheheh, vidiš ja cu uzeti jedan primjer, samo jedan.Evo nas ALLAHRAHMETILE drug Rizo, bio je u Komuni koliko godina ( to češ ti reći) i sta je bilo kada je taj program završio ( i to češ ti reći, jer zastupaš ideju Komune).Ja ne saztupam nikakvu ideju, JA MANSONE ZASTUPAM IDEJU, KAKO KO ŽELI I KAKO SE KOME SVIĐA TJ.KAKO KO MISLI DA MOŽE.
Ja buraz sam pokušao sve, bio na detoksu 2 puta, bio u Komuni, bio na AN-sastancima i na kraju na Metadon.Nije vazno buraz sta je Metadon ja cu iznijeti 1000 zato i zasto, ali kada sam došao i počeo bio sam na 85mg, znas li na koliko sam sada, hehhehe.Nije vazno ali cu ti reci nesto, NEKA I TEBE I MENE I SVE NAS POSLUŽI SREĆA DA BUDEMO ZDRAVI I ŽIVI.
PUNO TI ŽELIM ZDRAVLJA DRUG, JAKO,JAKO PUNO. OMAR
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Hhheheh, MASONE, pa bolan ne bio.Da ti Omar nešto kaže.Uzeo je Omar telefon i bio u KOmuni tvoj Omćo, ali je fazon bio u tome sto jednostavno nisam mogao da se snađem Mansone.Znaš meni je dosta bilo 4 godine rata i naređivanja, ajde ovo ajde ono.OK, je naučiti se da sam sebi pereš, kuhaš, i sta ja znam.Ja to radim od 16-te godine od kako sam živim, i perem ,peglam,kuham,usisavam,sve.Drugo Mansone, ja bogami još malkice pa gotovo čist.Hhheheh, vidiš ja cu uzeti jedan primjer, samo jedan.Evo nas ALLAHRAHMETILE drug Rizo, bio je u Komuni koliko godina ( to češ ti reći) i sta je bilo kada je taj program završio ( i to češ ti reći, jer zastupaš ideju Komune).Ja ne saztupam nikakvu ideju, JA MANSONE ZASTUPAM IDEJU, KAKO KO ŽELI I KAKO SE KOME SVIĐA TJ.KAKO KO MISLI DA MOŽE.
Ja buraz sam pokušao sve, bio na detoksu 2 puta, bio u Komuni, bio na AN-sastancima i na kraju na Metadon.Nije vazno buraz sta je Metadon ja cu iznijeti 1000 zato i zasto, ali kada sam došao i počeo bio sam na 85mg, znas li na koliko sam sada, hehhehe.Nije vazno ali cu ti reci nesto, NEKA I TEBE I MENE I SVE NAS POSLUŽI SREĆA DA BUDEMO ZDRAVI I ŽIVI.
PUNO TI ŽELIM ZDRAVLJA DRUG, JAKO,JAKO PUNO. OMAR
Vidi i ja sam bio u vojsci i meni su bliski ginuli i ja sam svasta prosao,e sad ovo govorim da ne skrene tema na ovu stranu...Rizo da je je program radio iskreno i kako treba ne bi pao nakon tri godine,imas takvih primjera koliko hoces,recimo Mise ili sta ja znam .Naglasak je na iskreno,eto da i to apsolviramo.Sto se tice usisavanja,ne znam kakve to ima veze sa narkomanijom,ali ako ce ti to pomoc ti usisavaj! :D
A gdje si ti ono bio u kojoj komuni? :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Fanatik

Post by Fanatik »

Drug ja sam bio prije 4 god.u Puli tj u nekom selu gore na brdu.I kada sam izvadio "ILMIHAL" taj neki momak mi je to uzeo iz ruku i rekao " Ovo kao ni cigarete, i ostalo ne mozes koristiti".Nisam ti ništa prebacio za vojsku , majko draga zasto izvrces rijeci.Nego sam rekao da je u Komuni sistem naređivanja, i nekih pravila.Dosta mi je toga kontas, opet ti kazem nije bitno, vazno je da pojedinac koji zeli i hoće da se izlijeći da i to uradi.Evo ja sam još malo pa čist i iskreno ja bih volio da poslije toga dolazim na AN-sastanke, jer bi mi to pomoglo.Jel kontas, ja mislim da ti misliš da ja tebe nesto vrijeđam ili ti se protivim.Majke mi nije tako, ja samo kazem da ja NISAM MOGAOOO U KOMUNI DA IZDRŽIM, PSIHIČKI,KONTAŠ.MILIO SAM DA CU POLUDITI.Eto
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Drug ja sam bio prije 4 god.u Puli tj u nekom selu gore na brdu.I kada sam izvadio "ILMIHAL" taj neki momak mi je to uzeo iz ruku i rekao " Ovo kao ni cigarete, i ostalo ne mozes koristiti".Nisam ti ništa prebacio za vojsku , majko draga zasto izvrces rijeci.Nego sam rekao da je u Komuni sistem naređivanja, i nekih pravila.Dosta mi je toga kontas, opet ti kazem nije bitno, vazno je da pojedinac koji zeli i hoće da se izlijeći da i to uradi.Evo ja sam još malo pa čist i iskreno ja bih volio da poslije toga dolazim na AN-sastanke, jer bi mi to pomoglo.Jel kontas, ja mislim da ti misliš da ja tebe nesto vrijeđam ili ti se protivim.Majke mi nije tako, ja samo kazem da ja NISAM MOGAOOO U KOMUNI DA IZDRŽIM, PSIHIČKI,KONTAŠ.MILIO SAM DA CU POLUDITI.Eto
OK ,ne mislim nista tako,mislim samo da si trebas pomoci ako imas problem,nista vise.Volio bih da dodjes na te sastanke i da se spustis sa hepa sto prije,ipak da znas da ces u odredjenom periodu morati stisnuti zube i to je tako...A Ilmihal,pa koliko ti inace klanjas,al ono iskreno? :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Fanatik

Post by Fanatik »

Tada sam ponio tu knjigu jer sam mislio da i duhovno mogu da popravim stanje i da mi i to pomogne.A ti znaš da "ILMIHAL" je knjiga za početnike i koja objasnjava zasto i kako.Ja ti klanjam ĐUMU, iskreno svaki Petak uzmem abdest i klanjam, to svi znaju ovde na Koševskom.Drugo, ja bi želio i ja hoču da dođem na te sastanke, i kada bi mi rekao i objasnio ja bih došao i odmah bi vidio ko sam, kakav sam i sta želim.
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Tada sam ponio tu knjigu jer sam mislio da i duhovno mogu da popravim stanje i da mi i to pomogne.A ti znaš da "ILMIHAL" je knjiga za početnike i koja objasnjava zasto i kako.Ja ti klanjam ĐUMU, iskreno svaki Petak uzmem abdest i klanjam, to svi znaju ovde na Koševskom.Drugo, ja bi želio i ja hoču da dođem na te sastanke, i kada bi mi rekao i objasnio ja bih došao i odmah bi vidio ko sam, kakav sam i sta želim.
Pa ja mislim ,ustvari znam,svake srijede u 17h na skenderiji ,ona zgrada,znas gdje je?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Fanatik

Post by Fanatik »

Znam kako ne znam gdje je.A reci mi ovo jesul tamo još uvijek Samir,Mićo i Amer???
Vodolija

Post by Vodolija »

E to mi je krivo pravo, sto nisam otisla na nas AN sastanak da vidim kako to izgleda. Zapravo, nisu ih tad imali nesto se desavalo sa organizacijom....smrc smrc
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

e vodolija

a bolje ti je da nisi vidjela. rusevna zgrada, tad nisu ni struje imali u hodniku, ma sramota ziva gradske uprave i grada kako im nemogu naci neke bolje uslove. mislim licno, ja volim kako to izgleda jer tacno oslikava nasu bolest, rusevina ziva ali je vala opasno po zivot
Post Reply