KOLIKO MRZIMO SEBE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Ma dajjjj Luno, sama znas kada kriza počne da mrimo sve oko sebe, mrzimo dilere kada kasne 2 minute, mrzimo roditelje jer nece da daju pare, mrzimo slike, mrzimo stan u kojem zivimo ama MI SVE MRZIMO KADA NAS UHVATI KRIZA!!!!
Ali jedno je sigurno, kada prođe kriza i kada se osoba koja je izdržala sve to stane na noge, osjeti žaljenje za onim sto je napravio, sto je lagao, sto je krao.......
Luna

Post by Luna »

jebi ga.....nemogu reci da je tako. U krizi sam sjebana i ne znam vishe ni ja...ali opet bas mrznja....ne znam. Mozda na momente kad skontam koliki sam idiot bila...pa kazem sebi aaa kako si glupa...Nije ni da se mrzim prezirem se u tom momentu. Mrznja je nesto mnogo vece. Ljubav i mrznja su isto....! Najjace emocije. Nevidljiva nit je izmedju njih. Zato kazem.....ne mrzim se.....a pogotovo ne roditelje. Pa ni u krizi najvecoj. sta mogu....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

E pa ne znam onda , to je onda od osobe do osobe ajmo tako da definišemo.Jel ili do mjere ili količine koju si uzimala.Ja znam koliko sam ja uzimo i sta sam sve radio, kažem ti nije to sad da ja mrzim Tatu ili Sestru ali u tom trenutku sam toliko s..ban da mrzim i sebe najvise sto sam takav.Stanem pred ogledalo i pljujem se, to sam znao uraditi.Majke mi.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

"Mrzim" sebe,jer smatram da ne poštujem sebe sama dovoljno.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Post Reply