mislim da si ono najgore predeverao, a sad samo naprijed!!!

sretno i pozz..

Moderator: sanela
prvo bih te zamolila da jiš jednom pročitaš šta si napisala...koja je svrha:danas ću uzeti blok,neću se gudrirat ali sutra hoću pa ću onda opet prekosutra uzet blok?????mini wrote:Haj nesto sto jos nisam procitao ovde u vezi blokatora
Sta ako pijes blokatore nalorex i prode dan bez blok i sutra dan probas dop dali smes nastavit preksutra sa blokatorima ili moras cekat recimo 7 dana ?
Dosad najbolje objašnjenje blokatora na forumu.Thumbs up! :finga:darkknight wrote:blokatori su sami po sebi stetni, ali MNOGO manje zlo od dopa. Blokiraju opijatske receptore pa samim tim cine coveka ponekad nervoznim a da ni sam ne zna zasto. Zbog toga se ukoliko se piju pod nadzorom, obavezno piju i antidepresivi. Ja pijem nalorex i smatram da je makar meni od velike pomoci.
Sto se tice konzumacije dopa, meta ili bilo kog opijata preko blokatora - toplo preporucujem da se niko ne igra sa zivotom jer je over realna opcija (nebitno da li je furanje ili na nos). Blokatore apsolutno treba da piju samo oni koji su rascistili sa sobom i resili da se zaista skinu.
Ne postoji carobni stapic, oni su ti samo neka siguracija ukoliko ti padne na pamet za zavrsis dop - da te odvate od te ideje jer si svestan da MNOGO rizikujes.
Zato ponavljam, ko nije rascistio sa sobom neka ne vrsi opasne eksperimente nad sopstevim mozgom vec nema mane blokatore i drogira se do mile volje.
Moj izbor su blokatori, svako jutro sa zadovoljstvom popijem jer znam da je to je jedan lep dan bez dopa.
ZIVEO NALOREX :drinkers:
znaci ipak nije to za one koji nisu odlucili da mijenjaju svoj ziviot,.....darkknight wrote:blokatori su sami po sebi stetni, ali MNOGO manje zlo od dopa. Blokiraju opijatske receptore pa samim tim cine coveka ponekad nervoznim a da ni sam ne zna zasto. Zbog toga se ukoliko se piju pod nadzorom, obavezno piju i antidepresivi. Ja pijem nalorex i smatram da je makar meni od velike pomoci.
Sto se tice konzumacije dopa, meta ili bilo kog opijata preko blokatora - toplo preporucujem da se niko ne igra sa zivotom jer je over realna opcija (nebitno da li je furanje ili na nos). Blokatore apsolutno treba da piju samo oni koji su rascistili sa sobom i resili da se zaista skinu.
Ne postoji carobni stapic, oni su ti samo neka siguracija ukoliko ti padne na pamet za zavrsis dop - da te odvate od te ideje jer si svestan da MNOGO rizikujes.
Zato ponavljam, ko nije rascistio sa sobom neka ne vrsi opasne eksperimente nad sopstevim mozgom vec nema mane blokatore i drogira se do mile volje.
Moj izbor su blokatori, svako jutro sa zadovoljstvom popijem jer znam da je to je jedan lep dan bez dopa.
ZIVEO NALOREX :drinkers:
NA pravom si mjestu..Nevjerovatno i neopisivo je...Par puta sam poqsaala da objasnim zasto ovolko vremena provodim na forumu..Moj skromni savjet..Pisi o svemu sto te muci..Mozes lagano i svoju ispovijest poceti..Vidjeces, vec vidis da nisi sama. Meni je to nevjerovatno puno znacilo. Svaka rijec, svacije misljenje..Ovo nije obican forum (ponavljam po ko zna koji put)inace ja sam nova na forumu , al covjece koga god sta upitam ili se nesto raspitujem to raja uveliko odgovara i daje sve moguce vrste informacija, pomaze , savjetuje..... ma znate kako sam sretna sto vas imam.....tnx a lot ppl !!!!bonny_castle