Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Oct 03, 2021 8:15 am
Viktor89 wrote: ↑Sat Oct 02, 2021 11:27 pm
Akkasha Come Back wrote: ↑Sat Oct 02, 2021 9:55 pm
Bila sam toliko nadrogirana da se sećam kad je došla zima bio mrak u 6 ujutru i u 6 uveče. Ja dremam u CZu (nisam sreća svo vreme bila u jebenom Požarevcu) i budi me cimerka:
-Eeee, ajde jedi dok je toplo.
- Mmm? Šta?
- Palenta i jogurt.
- Do jaja. A jel' ovo doručak ili večera?
Eto ti moje robije. Crnjak ali što se ljudi muče strejt kad može i ovako?
Dok je pandemija na ovome sam, već sam unapred pitala doktora koliko će mi trebati vremena da se skinem sa svega da radim, on je rekao da može i za 3 sedmice ako mi je baš hitno, pa ti vidi koju ja jačinu uzimam.
Ajde poz.
Ne treba nagliti. Tu pucaš.
Pa ne treba nagliti, to sam se i ja iznenadila kad mi je doktor rekao da može i za 3 sedmice, ako mi je
hitno.
Obradovala se jesam, ali sam ga pitala "Ma doktore, nije hitno nego da se informišem kad i ako budem htela sve da skinem", on reče "Dva i po meseca da ništa ne osetiš, maksimalno".
To je ništa, barem meni koja sam prošla svašta.
P.S. znam lika koji je otišao preko, navučen na metadon, heroin, tablete, jbg iskrslo mu "sad ili nikad" i skinuo se na suvo. I to mu nije prvi put da se skida na suvo, kaže 15 dana nesanice, bolova povraćanja, proliva...jbte ja dve noći ako ne spavam čini mi se da ću da umrem. Poenta je da ljudi treba sebe i svoj organizam (ako kenjam sad, jebiga) da poznaju, a ljudi sa iskustvom sigurno bolje znaju sebe i psihički i fizički od bilo kog stručnjaka.
Ja tom liku nisam ni do kolena, što se kaže, i svesna sam toga. Zato ne bih ni probala na suvo kao što neću ni leponex da bacim odjednom. Smanjila sam na 1/3 od polovine tablete i kad sam rekla doktoru on je odgovorio da se bespotrebno mučim i ponovio da će on da me skine kad budem bila spremna, a da budem iskrena, vi sa foruma ste mi ubacili rovca da skidam Leponex.
Dođe mi da postavim fotografiju cele tablete i da stavim pored ono parče koje gutam, to je veličine malo veće mrve od hleba, eto čisto psihički da znam da sam uzela.
Promene?- pa sad je 8 sati ujutru, već popila kafu...dok sam pila 25mg ustajala sam oko 12h. Ništa drugo ne primećujem.