Srecna 2006

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jeca

Post by Jeca »

Sretna Vam svima Nova godina ...i zelim svima da u Novu godinu udjemo bez droga, alkohola i slicnih sranja......
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ja fakat ne znam kako je trijezan docekati Novu godinu. Pamcenje mi je prilicno sjebano i ne seze dalje od '92. godine... A i ta novija dogadjanja su mi prilicno mutna, dosta stvari sam provalio iz prica ljudi oko sebe.

Drogu sigurno necu uzeti, tu nema dileme. Ali glupo je ocekivati da ostanem potpuno trijezan i dobro se provedem. Imam dvije opcije - da se zabijem u kucu i bavim onanijom i crnom magijom, ili da izadjem u pab i otkinem od alkohola i ispovracam dusu i ludilo iz sebe...

Hamletovska dilema.

Kakvi su vasi planovi ?

... I sretna vam Nova !!!
zvrky

Post by zvrky »

E kato kom sastavu?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

I JA VAM SVIMA ŽELIM SRETNU NOVU 2006. GODINU!!!! ŽELIM VAM PUNO ZDRAVLJA, SREĆE I DA OSTVARITE SVOJE PLANOVE KOJI SU USMJERENI NA OZDRAVLJENJE!!!

A kako ću je proslaviti... hm, pa tradicionalno u kući s momkom :) uz TV, komp, dobru muziku i dosta zezanja.

Dok sam bila mlađa išla sam na derneke i ubijala se od dosade, jer se svi ponapijaju i ja jedina ostanem trijezna... :-D bezze

Puno pozdrava :smt006

Sanela :smt114
starkid

Post by starkid »

Ja za NY2006 odoh u Istanbul.
(Kato, ne po heroin :) )

Jedva čekam!!!

(na ovo Sanelino: znaš kad je ovde, u scg, bilo bombardovanje... i ide snimak na tv-u, pitaju ljude kako su "dočekali" isto... ono, gde su bili i tako to... i neki tip odgovara "tradicionalno, u krugu porodice"... :) )
Dracula

Post by Dracula »

Ja cu novu godinu docekati penzionerski... uz TV program, u drustvu nekoliko prijatelja i prijateljica... ostarelo se :-D

Eh... kako su se nekad slavile nove godine... zavrsis dop u kolicinama za slona, obezbedi se gajba i sto drogiranije drustvo. Pir je trajao dok ne ponestane dop-a :-)

Salim se 8) ... nikada nisam docekao novu godinu onako kako sam zeleo... ali, bice jos novih godina...

Opet cu se vratiti na dop... posle visegodisnjeg narkomanskog staza sam uspeo da svoj zivot lagano vratim pod kontrolu i da krenem da ispravljam greske... dakle da pokusam da vratim zivot na onaj kolosek kojim bi isao da ne bese dop-a. I uspeo sam... ostvario sam dugi niz godina zivota bez gudre, profesionalnu karijeru prema kojoj mnogi iskazuju postovanje (doduse morao sam danonocno da radim ne bih li nadoknadio propustene godine :( )...

Sada sa prilicnim spokojstvom mogu da sacekam ponoc sa casom sampanjca u ruci ne zeleci nista izuzev toga da se stvari odvijaju svojim prirodnim tokom i da u 2006.-oj imam sto manje muka sa osobama kakve i mom prijatelju Omaru zadaju muke, a nemaju veze sa dop-om 8) :D

Srecna nova godina!!!

Zelim vam da budete zdravi i srecni, da volite sebe, a onda cete voleti i druge!

Ziveli! :smt114
Luna

Post by Luna »

I ja cu ovo mirno docekati.....Ne ide mi se nigdje...Komsije ce imati neki mali party so...super. Kod vas ce jos malo nova.....ako ne stignem tada eto SRETNA VAM NOVA GODINAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! zelim vam sve najbolje, puno srece i uspjeha(cistoce takodje)....da nam bude mnogo bolja od prosle...cmok cmok.......
volim vas
Luna
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mise en place

sretna nova

Post by mise en place »

Sve najbolje i sve najzdravije zeli vam Mise,jebiga nove godine su bile.supermen i jan michele jare pa onda neki josh film,novogodishnji program,Lepa brena sve to ....zajebancije.
Eto tako i sad uzivajte bar na momkente ili zastalno ali dajte sve najbolje od sebe.Ja sam imo sranje novih,jebote u mukama,nova godina a ja kriza do neba u pritvoru.Neke su dobre neke nisu,ja za ovu novu sam se pobrino da nefali...imamn muziku,cigare,shita nekih josh fazona i tako
Dabogda svima bila dobra ili bar bolja ili najbilja
.Ja kod kuce...nije lose.

voli vas
Mise
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Izgleda da sam se ja prvi probudio.

Sretna vam Nova...

Ja sam se juce strashno napio, izglupirao, izofirao, tukao se, pravio sranja itd... Bravo ja.

Pravi debil.

Jutros sam zesce nervozan i sjeban i volio bih nekako ispraviti greske. Ali to ne moze. Jebiga.
zvrky

Post by zvrky »

Evo ja druga budna...meni je bilo superiska,kako sam se nadala,potpuno sam bila iznenadjena! SRECNA NOVA GODINICA I ZABORAVIMO STARU!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply