Buprenorfin skidanje
Moderator: sanela
-
Re: Buprenorfin skidanje
Bzo i ostvaruje najveću krizu tek nakon 2-3 tjedna prema mom iskustvu a daju ih besplatno đubrad jer znaju da je smeće od tblte
-
Pozdrav svima sa ovim problemo.Imam 43 godine i vec 5-6 -ta godina koliko uzimam buprnofrin.Za pocetak moje pitanje glasi,kako se skinuti sa 8mg,jer sa toliko barsada funkcionisem!?
Pocni da smanjujes, 0,5 mg nedeljno. Nabavi sebi neke lekove koji koliko toliko mogu da ti pomognu, ali to vidi sa doktorom, u sustini nemas čarobne pilule, moras proci kroz pakao to te čeka pa te čeka kako god okrenes
-
Kako si se skinuo sam, bas me interesuje??? Ja de skidam samo u ili oci, privation jbg! Samo sto sam tada bio na 8mg i manje. Nikad mi nije islo u glavu kako i zasto neko uzima vise od toga,od 4-6mg, a sada sam ja na 25mg dnevno, debil!!! uvek se lako skinem na ili oci, budemStopBup wrote: ↑Sat Apr 03, 2021 8:43 amJa uz posao nikako nisam mogao ni da smanjim, a naročito ne da se skinem, bio sam na oko 8mg dnevno, na nos. Dao sam otkaz u firmi, pa onda nekih 3 meseca smanjivao, pa prekinuo.
Što se tiče lekova koji bi ti pomogli, vidi sa doktorom, opiši šta osećaš, šta ti se dešava, pa ćeš na osnovu toga dobiti terapiju. Glupo je ovde mi da ti govorimo, pij to, ili to... Ja lično nisam ništa pio od lekova u toku skidanja sa bupa, lekove sam pio nekih mesec dana, ali nakon relativno kratkog recidiva sa dopom.
kao nov bukvalno u roku od 10 dana, i manje cak. 10 dana bi trebalo da traje detox, nego ja preskocim koji dan uvek, jer ovamo idem sam svako jutro, primim jednu infuziju i lekove, terapiju za taj dan i sledece jutro, tako svaki dan. Nekad mi preskoce lenovo, pa lreskocim dan( ne odem) jer dan kosta 10000din. Zadnji put sam se isto lagano skinuo, nista kriza, nista! I biden extra 5,6 meseci i krenem debil tako malo, po 0.4 pa spojim i opet se navucem
debil, ℹ to vise nego ikad pre! Sad nemam pare jbg, inace bih sutra zapalio za Bgd na detox ponovo
-
Uril DJ wrote: ↑Fri Mar 18, 2022 1:51 pm Pozdrav
Poslije 5 god recidiv. Od 21.8.2021do 25.2.2022 na substitolu iv 320-440 mg.
Odlucio sam se za skidanje sa bupom.
Evo kako je islo spustanje bupa:
26.2. 6mg
27.2. 8 mg
28.2. 6 mg
1.3. 4 mg
2.3. 6.5 mg
3.3. 2. mg
4.3. 2 mg
5.3 4.mg
6.3 4mg
7.3 4 mg
8.3 4 mg
9.3 2mg
10.3 2mg
11.3. 1mg
12.3. 0 mg
13.3 0.5mg
14.3 0.5 mg
15.3 0.5 mg
16.3 0.5 mg
17.3. 0.25 mg
18.3 0.70 mg
Jos me 0.25 ne pokriva dovoljno al napadam ga od ponedeljka. Volio bih da bude tako,ali..juce i danas jaka psihokriza, ne mogu vise da podnesem da mi je stalno hladno da se budim mokar, fak...pomaze mi cipralex i ponekad apaurin 5mg ili xanax 1mg po potrebi, ne vise od jednom dnevno i naravno seroquel 50 mg za spavanje. Nznm dal idem prebrzo dole. Takva napetost, bijes, nznm sta vec zadnja dva dana..dodje mi da uzmem dvojku, bas me jede sve to. Al kad skontam da sam pregurao cijeli tjedan na 0.5 povratak na visu dozu mi izgleda kao poraz i odlaganje agonije...sjeban sam psihicki iako imam energije za sve obaveze, posao, 4 djeteta, dvije tri zene:)
Ako neko ima slicno iskustvo, znaci brzo skidanje 4 tjedna, neka da kakav savjet.
Hvala:)
Kako si se skinuo sam, bas me interesuje??? Ja de skidam samo u ili oci, privation jbg! Samo sto sam tada bio na 8mg i manje. Nikad mi nije islo u glavu kako i zasto neko uzima vise od toga,od 4-6mg, a sada sam ja na 25mg dnevno, debil!!! uvek se lako skinem na ili oci, budemStopBup wrote: ↑Sat Apr 03, 2021 8:43 amJa uz posao nikako nisam mogao ni da smanjim, a naročito ne da se skinem, bio sam na oko 8mg dnevno, na nos. Dao sam otkaz u firmi, pa onda nekih 3 meseca smanjivao, pa prekinuo.
Što se tiče lekova koji bi ti pomogli, vidi sa doktorom, opiši šta osećaš, šta ti se dešava, pa ćeš na osnovu toga dobiti terapiju. Glupo je ovde mi da ti govorimo, pij to, ili to... Ja lično nisam ništa pio od lekova u toku skidanja sa bupa, lekove sam pio nekih mesec dana, ali nakon relativno kratkog recidiva sa dopom.
kao nov bukvalno u roku od 10 dana, i manje cak. 10 dana bi trebalo da traje detox, nego ja preskocim koji dan uvek, jer ovamo idem sam svako jutro, primim jednu infuziju i lekove, terapiju za taj dan i sledece jutro, tako svaki dan. Nekad mi preskoce lenovo, pa lreskocim dan( ne odem) jer dan kosta 10000din. Zadnji put sam se isto lagano skinuo, nista kriza, nista! I biden extra 5,6 meseci i krenem
Uril DJ wrote: ↑Fri Mar 18, 2022 1:51 pm Pozdrav
Poslije 5 god recidiv. Od 21.8.2021do 25.2.2022 na substitolu iv 320-440 mg.
Odlucio sam se za skidanje sa bupom.
Evo kako je islo spustanje bupa:
26.2. 6mg
27.2. 8 mg
28.2. 6 mg
1.3. 4 mg
2.3. 6.5 mg
3.3. 2. mg
4.3. 2 mg
5.3 4.mg
6.3 4mg
7.3 4 mg
8.3 4 mg
9.3 2mg
10.3 2mg
11.3. 1mg
12.3. 0 mg
13.3 0.5mg
14.3 0.5 mg
15.3 0.5 mg
16.3 0.5 mg
17.3. 0.25 mg
18.3 0.70 mg
Jos me 0.25 ne pokriva dovoljno al napadam ga od ponedeljka. Volio bih da bude tako,ali..juce i danas jaka psihokriza, ne mogu vise da podnesem da mi je stalno hladno da se budim mokar, fak...pomaze mi cipralex i ponekad apaurin 5mg ili xanax 1mg po potrebi, ne vise od jednom dnevno i naravno seroquel 50 mg za spavanje. Nznm dal idem prebrzo dole. Takva napetost, bijes, nznm sta vec zadnja dva dana..dodje mi da uzmem dvojku, bas me jede sve to. Al kad skontam da sam pregurao cijeli tjedan na 0.5 povratak na visu dozu mi izgleda kao poraz i odlaganje agonije...sjeban sam psihicki iako imam energije za sve obaveze, posao, 4 djeteta, dvije tri zene:)
Ako neko ima slicno iskustvo, znaci brzo skidanje 4 tjedna, neka da kakav savjet.
Hvala:) Ja ih nisam
nikad pio,(lirike) ustvari jesam samo jednom, ali uzeo samo jednu kapsu od 75mg, trebao sam dve, i to dok sam tek bio napexkam 3,4 dana nekim smesnim dozama, 0.5 max(bup) ali nisam izdrzao indrugindan ponovo uzeo bup, budala! Htedoh reci probaj sa njima, mnogo ljudi je reklo da skida 80% krize. A kad si vec toliko igrao, tebi moraju pomoci. Mozes lagano da ih uzimao do pet dana. Neki roknu i po 5 od jednom, kazu da su bas dobre. Jedino ih ja nikad nisam provalio, nit njihov cuveni rad, koji nikada nisam bi jurio, samo hteo da me pokriju. Da sam barem tada znao da idu zajedno sa bupom. Ja se plasio da ako uzmem njih, pa ne deluju, ne mogu bup posle. Da sam barem znao. Mogao sam jos onda da smesan 2,3 verovatno bi mi pomogle, tek sam bio poceo ponovo sa bio im, jako male doze… Bukvalno sam bio vise psihicki she an, fiziku nisam ni imao. Samo neku nelagodnost osecao. Mozda stomak malo i to je to. Ne znam, mozes da probas. I doktor ce ti reci. Da barem znam sta mi ova daje na privatnoj ili oci, skine me sa 8 ce kao od sale, nista ali nista ne lawton. Jedino se desi da jednu noć se malo vrtim po krevetu , ništa više. Nikad nisam mogao da provalim šta mi daje . Osim polovine glupavog tagretola, ove ostale nikad nisam mogao da provalim. Slikao sam i tablete ali džabe, kad ne znaš. Ona ih plati 300,400 dinara sve ukupno, a mene dan kod nje košta 10000 dinara. I to je najeftinija varijanta, ostale klinike još skuplje