Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Stanite, stanite, stanite.Ja Kate moja nisam vjernik, mislim volim ALLAHA itd ali ne klanjam 5 vakat namaza, to radi moja sestra, ne postim ,itd.
Eh vizavi tvog pitanja ja znam odgovor, Muslimani kad idu klanjati ne smiju na sebi imati zlato, srebro niti bilo koju vrstu hamajlije, miris nije preporučljiv ali moze se staviti.Kad se krene na HADŽ, tada se stavlja posebni misris koji se prodaje i ja ga imam i posebne sjene se prodavaju za žene.Ali to je samo za vrijeme HADŽA, ne mora niko staviti taj miris ali je poželjno.Jesil skontala, mislim ja sam 100 puta kad sam otišao na ĐUMU BIO SAM NAMIRISAN I TO PARFEMOM "DUNE", I NIKO MI RIJEĆI NIJE REKAO.Eto to je to.Mislim da sam objasnio.
Fanatik

Post by Fanatik »

Mansone, ja mislim da si pretjerao malo.Znaci ako parfem ima alkohola u sebi ne smije se stavljati, a koje je najbolje sredstvo za dezifekciju nego alkohol, kao prvo PARFEM NE PIJEŠ I NE UNOSIŠ GA U TIJELO.Kontas
manson

Post by manson »

Fanatik wrote:Mansone, ja mislim da si pretjerao malo.Znaci ako parfem ima alkohola u sebi ne smije se stavljati, a koje je najbolje sredstvo za dezifekciju nego alkohol, kao prvo PARFEM NE PIJEŠ I NE UNOSIŠ GA U TIJELO.Kontas
Hahahaha,jarane ja sam napisao ono sto znam vezano za parfeme i slicno u kontekstu Islama,a ja licno koristim razne koje ovom prilikom ne bih spomnjao... :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhhehhehehhehehehhe,,ajjjjjjjjj.Ja sam tek sada skonto, hahahha.Izvini molim te brat, eto primaš li moje izvinjenje, ISKRENO. :-D
manson

: )

Post by manson »

Naravno da da ,stavi nam jednu kahvu da je popijemo! :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo ide FUKAŠ, Mansone gorća ili šečerli, hočel ko još kahve ili da ja i Manson zdrmamo čitavu ĐEZVU ,aaaaaaaaaa.
Vodolija

Post by Vodolija »

Kafa hmmmm zvuci dobro ali sam toliko umorna da nemogu da ustanem da napravim...moze li ko putem PM poslati jednu jer bi spasili glavobolju jedne osobe koju jebe insomnia po milioneti put!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Skuhaj je ,bit ceš bolje hiljadu puta, poslušaj ti ludog Omara. :-D
Luna

Post by Luna »

Hvala na info ....heheheh
Pepe sretan ti rodjendan!!!!!!! Da ti sledeci bude super, i da budes sretna i zdrava. CMOK CMOK
sve najbolje
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Hvala drugarima na odgovoru! Ipak mislim da je Ivana izgubila opkladu,a taj koji joj je ispričao, preneo je svoje viđenje i shvatanje Islama, a ne nešto što je opšte prihvaćeno! U svakom slučaju u vreme pisanja Kurana i Zakona, parfemi se nisu pravili na bazi alkohola da bi se tako nešto izričito zabranjivalo, dok je mošus bio poznat i u upotrebi! Zakone su pisali umni ljudi svog vremena i svaki od njih ima svoje logično objašnjenje i potvrdu, tako da ni jednog trenutka nisam sumnjala u to da sam u pravu! A i da nisam, jača sam! :-D
p.s. A gde nam je Ramona?
Locked