Svakodnevno mjenjanje droga???
Moderator: sanela
- preispitivac
Re: Svakodnevno mjenjanje droga???
Masacre, prijatelju, mozak bi se se pretvorio u zvaku. Ovo je za napomenu "NE POKUSAVAJTE KOD KUCE". Koja crna umerenost, pojelo bi te kao keks
Jurim rep
-
preispitivac wrote:Masacre, prijatelju, mozak bi se se pretvorio u zvaku. Ovo je za napomenu "NE POKUSAVAJTE KOD KUCE". Koja crna umerenost, pojelo bi te kao keks
Da, napomene...Ovo sam piso jer sam to radio i zanimalo me...uff, vech sam napiso..ajd chuti

-
polako bre masakre - nisi najgori, dapače.. al' bratbratu, moraš si pronać netki ozbiljan lječenoidni centar te k' istom pohitat - ove tvoje priče su u banani, žešće..
ae oraspoloži svje koji ovo čitaju pa se idi (ponovno) rjesavat problema institucijonalno - valja, makar bilo i again..
poz
ae oraspoloži svje koji ovo čitaju pa se idi (ponovno) rjesavat problema institucijonalno - valja, makar bilo i again..
poz
puko si brate ko kokica...
A u tom grmu leži zec..................tz tz tz pa kako mi to niko nije rekao kad sam se prodrogirala.........ha, evo nova riječ u našem Zapadno balkanskom ex Yu Srpsko Hrvatskom jeziku
PRODROGIRATI SE- povratni glagol
Elem Masacre, direktore, u kakvoj si ti komuni bio ?
PRODROGIRATI SE- povratni glagol
Elem Masacre, direktore, u kakvoj si ti komuni bio ?
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
-
hh, svi misle da sam stavio temu i piso neshto za shto vjerujem da je okei. ali nazalost ima onih koji su u tome i briju na to da bi mogli bit ko neke iznimke, koje misle da se mogu samo nekad drogirat....Takvih je ovisnika najvishe tu pod supstituciska terapija i bash me zanima, kako neki misle da je to moguche...
Dali mozda da svakodnevno mjenjaju drogu????(kako je i naslov?)
Poshto su u supstituciskoj terapiji skoro svi, a nebi oni to nego neshto cheg vishe nema, vikend pa malo bjelo pa malo wisky itd.. a , tek nakon 2-3 mj.sjetish se droge kad neko ima..nemoguche ili
, a to je ili da ili ne, kolke sam uvjeravo kako je to vishe nemoguche, preostaje ili uzet ili vishe nikad ne!!! hh 8)
Dali mozda da svakodnevno mjenjaju drogu????(kako je i naslov?)
Poshto su u supstituciskoj terapiji skoro svi, a nebi oni to nego neshto cheg vishe nema, vikend pa malo bjelo pa malo wisky itd.. a , tek nakon 2-3 mj.sjetish se droge kad neko ima..nemoguche ili

-
sanela wrote:puko si brate ko kokica...
Ali na dobro i fino...

p.s.cura mi je psiholog i razgovaro sam s puno psihijatra i psihologa i ovakvo mjesto jedino bi bilo pravilno da je pod nadzorom da se npr. ne dogodi da ja, tu dogovorim i idem po bjeli i dop u bosnu ili srbiju, ili tako neki tu, po mozda neke ljekove kojih tamo nema, a tog je tu najvishe...znachi otvorit prostor za pitanja koja se nadgledaju i prostor za pomoch i ispovjesti koje moze pratit i savjetovat struchna osoba, koju tu nisam susreo...Ovo je ajme Sanela da znash chega sve ima, a promiche ti....npr.nemash uvid u privat poruke, mozda da, ali do sad nisam to skuzio jer bi vjerojatno reagirala, i to strashno grdo tako da...neznam shta vishe da kazem, osim da bi ti bilo ajme.... :rolleyes: