Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
djecakvarta wrote:
Al naime u ovom postu se ne radi tolko baš o meni molim pročitaj gore 1. post i daj savjet kad si već tu :axe:
vudd ti je na sebi svojstven način već u prvom postu dao odgovor na tvoje pitanje.
Ja ću ti to prevesti... nemaš ti šta tražiti s tom ekipom koja koristi speed, travu ili bilo šta drugo, jer ćeš se i ti s njima skupa navući. Lijepo se odmakni od njih, ako si krenuo drugim putem. Ti im NE MOŽEŠ POMOĆI. Ali, sebi možeš odmoći, ako se ne odmakneš od njih. Želiš li biti okej i čist i graditi novi život, odmakni se od stare ekipe i traži novo društvo, nove zanimacije, okreni se novom životu. Neće ti biti lako, ali može uspjeti. Ako budeš "pomagao" ekipi, nećeš uspjeti ni sebi pomoći.
Sretno!
a vutre nem a vutre nema kakva pomoc prijateljima i ekipi pomozi sebi eto to je to kratko.zapali vutricu malo dim pred seks sa djevojkom i to je to kakva ekipa i trice i kucine vilkinsona ,sora i brenera.kolko sam svatio imS DJEVOJKU IMAS 21 GODINU ihaaa citavu noc da se preznojavas sa djevojkom kakva vutra samo ces pocet zaboravljat stvari a speed zavrsices u dusevnu.
nepopravljiv wrote:a vutre nem a vutre nema kakva pomoc prijateljima i ekipi pomozi sebi eto to je to kratko.zapali vutricu malo dim pred seks sa djevojkom i to je to kakva ekipa i trice i kucine vilkinsona ,sora i brenera.kolko sam svatio imS DJEVOJKU IMAS 21 GODINU ihaaa citavu noc da se preznojavas sa djevojkom kakva vutra samo ces pocet zaboravljat stvari a speed zavrsices u dusevnu.
udaram svakako kad god stignem :butthead:
Velikani u đepu klošari u lovi puca nam kurac ko nas voli a ko ne voli!
dječakvarta, ma ti si mala baraba..
šatro, ti bi da spašavaš, sejv d vorld ovo ono..
ustvari, ne možeš podnijeti što je lik okrenuo cijelu ekipu protiv tebe, i što više nisi ti glavni:)