help...!!!!!!
Moderator: sanela
Re: help...!!!!!!
danchiza wrote:dajte ljudi ko zna spr???
Sta je spr?
inace samo ja pitam sta je nesto jer dosta ne razumijem....ma kuzim ja sve,ali neke izraze sa godinama zaboravis pa kad cujes cudno zvuce......u medjuvremenu sam naucila 3 druga jezika a svoj maternji malo izgubila........i sta je to?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
draga da mi je znat sto je pjesnik te večeri htio reći rekla bi ti ak se siti n javin vam,,
ok....ima nas jos slicnih.........i ja stalno zaboravljam i sta sam rekla i kome i u kojem kontekstu i di sam nesto stavila..........uzas.....
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ljudi evo došla sebi ispričavam se svima stvarno nisam svoja bila ....sanela molim te briši ovaj post il ovaj dio moje sramote,ljudi još jednom oprostite,znam koliko se vas bori sa vragovima u glavi a ja ovako,svaku kritiku prihvaćam s opravdanjem,molim da se ne ljutite na me...
A i to ti je glupo, mislim to je ona početnička greška tipa:Ma mogu ja kontrolisat gudru..........." Pa svi smo se i navukli tako, pa zar nisi to dosad apsolvirala ako si već u problemu..............
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
ma nani misliš da tog nisam svjesna ,a što ču blesa bila i ostala....ništa mi nije opravdanje ,bar mislim da me svaćaš...razumin ja sve ,sebe i svoje probleme,draga...nanii wrote:A i to ti je glupo, mislim to je ona početnička greška tipa:Ma mogu ja kontrolisat gudru..........." Pa svi smo se i navukli tako, pa zar nisi to dosad apsolvirala ako si već u problemu..............
Hajde, drago mi je da si barem svjesna, mada me je pravo bio naljutio ovaj tvoj sinoćnji post............. Nadam se da ćeš stvarno stati na ovome i da nećeš sebi dozvoliti da ti se ponavljaju ovakve epizode, jer jedno vuče drugo, bilo ti je dobro, pa svi znamo da je dobro, ali cijena je prevelika............. pazi da opet ne upadneš u istu zamku
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
hvala draga na razumjevanju...