RAT_HEROIN

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

MasacreEnElDiscoBar

Re: RAT_HEROIN

Post by MasacreEnElDiscoBar »

sunrise wrote:on mi je maltene obiteljski dokt......tako da ok sa sa njime
onda, ako ga pitaj bilo shta on che ti sigurno objasnit sve shto te zanima kod ljechenja ovisnosti....dobar je chovjek i kuzi stvarno sve shto se tiche ovisnosti, makar nije nikad uzimo nishta...shtrebao je i uchio sad moze napamet odredit kako kome shta treba, koje kolichine, kako che organizam djelovat na koji ljek itd., nazalost udlazi u mirovinu...josh prije 2god. je najavio, ali sad je josh tu..ko che ga zamjenit ko zna...valjda neche stavit nekog ili neku krivu osobu...jer on mi je stvarno pomogo shto je uveo mst...
sunrise

Post by sunrise »

ja sam ok s njime......kao,ja sam druga generacija nase obitelji njegov pacijent i jako,jako,jako smo ok.......tako da ga ne trebam nista pitati.meni je to nebitno......ma uopce ne bi isla u temu njega jer ne zelim pisati o nasim iskustvima.............da,fala Bogu..kad se ides na silu skidati i osmina hepa ti fali........ali,ako ides svojom voljom i nekim ciljem pred ocima sve ide lako...........i,ja nisam uopce nista pitala u vezi ovisnosti i skidanja i niceg samo rekla da sve to skidanje moze i brze.........
ali,ti imas pravo ici kako god zelis,hoces i mozes........to se mene ne tice......radi kako mislis da je ok za tebe
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

sunrise wrote:ja sam ok s njime......kao,ja sam druga generacija nase obitelji njegov pacijent i jako,jako,jako smo ok.......tako da ga ne trebam nista pitati.meni je to nebitno......ma uopce ne bi isla u temu njega jer ne zelim pisati o nasim iskustvima.............da,fala Bogu..kad se ides na silu skidati i osmina hepa ti fali........ali,ako ides svojom voljom i nekim ciljem pred ocima sve ide lako...........i,ja nisam uopce nista pitala u vezi ovisnosti i skidanja i niceg samo rekla da sve to skidanje moze i brze.........
ali,ti imas pravo ici kako god zelis,hoces i mozes........to se mene ne tice......radi kako mislis da je ok za tebe

nije stvar, nije za mene, nego dajem savjet chovjeku kako se to radi, ne zato jer sam se na tome osvjedochio nego i zato jer tako dr.kazu...moze brze, ali ispravnije je polako, sporo i uradit kako treba, jer sam se uvjerio shto znachi nabrzinu, samo da se chim prije rjeshim...uvjek bi pokleknuo makar bi bio 100% siguran da nechu, tako bi kad bi nabrzinu zavrshio, zavrshio bi napochetku...
sunrise

Post by sunrise »

kuzim ja sta ti zelis postici i da ti je namjera ok....ali,stvarno nema pravila i da,za ono moje spustanje su rekla da bi tako trebalo ici 5god.a ne dva mjeseca....ali,opet,nek si svatko radi po savjetu doktora i koliko je sam u stanju da ostane stabilan a opet spusta terapiju
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply