Dobaarrrrrrrr je tv dneeeeeeeeeeeeevnik nam je odlican,vrlo dobar,dosta dobar,samo je dosadan jebes mu mater...uvek isti glumci!!!
by Zoran Radmilovic.
KO OVDE IZLAZI UVECE I KOJI FAZON SE FURA
Moderator: sanela
Luna, nije ni moja odjeca nista bolja. Obukao sam odijelo dva puta u zivotu, za matursko i apsolventsko i zanimljivo - oba puta izgubio kravatu... Kad sam isao u junu na berzu prvi put, sjebo sam ljude kad sam se pojavio u kratkim tolama. Sve neki likovi u japi fazonu. Meni su smijesni.
Ja nisam tip za tehno partije i to. Naucio sam da stondiram u nekom cosku, uz dobru raju i Doorse i cugu... Drug clan raje ali vazda na granici, isto kao i ovdje na forumu. I onako dobacujem ironicne komentare i nasmijem ljude, a tek ponekad misljenje. A djevojku rijetko imam, volim da cekam da brdo pridje Muhamedu. A u vezi se ponasam kao tipicni balkan boy... Dobro, to nije tema.
Ja nisam tip za tehno partije i to. Naucio sam da stondiram u nekom cosku, uz dobru raju i Doorse i cugu... Drug clan raje ali vazda na granici, isto kao i ovdje na forumu. I onako dobacujem ironicne komentare i nasmijem ljude, a tek ponekad misljenje. A djevojku rijetko imam, volim da cekam da brdo pridje Muhamedu. A u vezi se ponasam kao tipicni balkan boy... Dobro, to nije tema.
stonse, dorse, cepeline, flojd... mi ne pominji.M4j4 wrote:Luna wrote:scena je strasno pala,jebiga ne mogu celi zivot slusati deep purple,led zeppelin,i sl.kad su svi mrtvi i nista novo vise snimiti nece,a ja ne mogu jedne iste pesme slusati milion puta,pa sam se okrenula techno sceni gde uvek nesto novo,a sladunjavi pop ili nesto slicno tipa J.Lopez,Shakira isl ne slusam)?
naravno da sam slusao i stondirao cijeli zivot uz njih kao i svaki cestiti dzanki... ali otkada sam dosao u usa... pa sto je previse previse je ljudi.
na bilo komjoj rok stanici kada okrenes - nesto od navedenoga svira... a cepelini prednjace debelo.
cak sam se sa mojom bivsom djevojkom zajebavao - ako na radiju cujes nesto a nisi siguran tko bi to mogao biti - 98% je sansa da su cepelini, neka neoobjavljena stvar.

preporucujem i tebi dohvati se nekakviuh lokalnih i demo bendova... onako malo osvjezi covjeka.
ja opet osobno tehno i mogu... ali donekle, na nekoj dobroj video igri, u dobrome filmu ili kada se bas nafuram za voziti auto iz uzivancije a ne iz potrebe... za rejv nisam jer pominjao sma prije nisam odusevljen gomilama a nisam ni neki ljubitelj ekstazija.
pop muzike opet sto se tice... pop muzicare bih samo jebao, i to sve do jednoga. i muske i zenske... ionako ti muski izgledaju feminiziranije i ljepuskastije od bar 60% zena sa kojima sam ja pijan... hm hajmo biti pristojni - znao imati snosaj!

i am what i am and what will be will be
a sta je tema? hahaha. i zar smo ikad ostali na njoj?
Bakan boy a? obrazlozi.....
mada ja imam svoju definiciju balkan boy-a...no aj ti prvi.
A ne ne...sto se odjece tice heheh....ja je imam (sad moram biti iskrena)...na bacanje. Ja imam walk-in closet(znaci ormar u koji udjes-ala spajiz)...u kom se nalaze dvije uspravne police od poda do plafona (dobro ovdje su plafoni niski)....sa pregradama...pune odjece...a tu su i sipke za vjesalice-takodje pune. No ja nemam sta obuci. Fakat. A mrzim bacati stvari. Odkad sam dosla ovdje sve nesto cuvam. Valjda trauma iz djetinjstva i gubitak svega... sta ja znam. Mama kaze...pa ne nosis to ...a ja kazem-pa nikad ne znas mozda cu nekad i nositi
hehehe
al...polako....povratak u radnje i shopping...znaci NORMALA i povratak u normalu. Tako da kad dobijem kick da idem u shopping-to znaci da sam ozdravila.
Rave i to...ni ja ne idem vise. Osjecam se ko baba (a nisam daleko) medju pacurlijom koja je tamo zbog droge a ne zbog muzike.
Prija mi vise nesto mirnije....i opustenije. No dobrog DJ-a cu uvijek rado cuti.
eto eto....
nista kazem ja sah i domine...to je zivot!

Bakan boy a? obrazlozi.....
mada ja imam svoju definiciju balkan boy-a...no aj ti prvi.
A ne ne...sto se odjece tice heheh....ja je imam (sad moram biti iskrena)...na bacanje. Ja imam walk-in closet(znaci ormar u koji udjes-ala spajiz)...u kom se nalaze dvije uspravne police od poda do plafona (dobro ovdje su plafoni niski)....sa pregradama...pune odjece...a tu su i sipke za vjesalice-takodje pune. No ja nemam sta obuci. Fakat. A mrzim bacati stvari. Odkad sam dosla ovdje sve nesto cuvam. Valjda trauma iz djetinjstva i gubitak svega... sta ja znam. Mama kaze...pa ne nosis to ...a ja kazem-pa nikad ne znas mozda cu nekad i nositi

hehehe
al...polako....povratak u radnje i shopping...znaci NORMALA i povratak u normalu. Tako da kad dobijem kick da idem u shopping-to znaci da sam ozdravila.
Rave i to...ni ja ne idem vise. Osjecam se ko baba (a nisam daleko) medju pacurlijom koja je tamo zbog droge a ne zbog muzike.
Prija mi vise nesto mirnije....i opustenije. No dobrog DJ-a cu uvijek rado cuti.
eto eto....
nista kazem ja sah i domine...to je zivot!
jebi ga care... malo inicijative... a mozda imas i preostre kriterije.Vlado_M wrote: Ja nisam tip za tehno partije i to. Naucio sam da stondiram u nekom cosku, uz dobru raju i Doorse i cugu... Drug clan raje ali vazda na granici, isto kao i ovdje na forumu. I onako dobacujem ironicne komentare i nasmijem ljude, a tek ponekad misljenje. A djevojku rijetko imam, volim da cekam da brdo pridje Muhamedu. A u vezi se ponasam kao tipicni balkan boy... Dobro, to nije tema.
moj djed je meni uvijek govorio: sine bolje ti je uvijek jebati pa se kajati nego ne jebati pa se kajati... sto je covjek poptpuno u pravu da bih mu ja rijeci rekao.
znaci, poenta bi bila - nema nista od cekanja... u akciju pa jebe ti se ako se i provalis ili nesto... najgore sto ti se moze desiti je da neces dobiti (hajde opet cu biti civilizirani gastarbajter pa necu lajati

a veza... jebo vezu... moje je misljenje kada naleti netko tko zasluzuje da si sa njime u vezi - ponasanje ce joj biti nebitno tako da te i tu bas briga ako si sta sjebao.
sve u svemu moj prijateljski savjet bi ti bio znaci incijativa... kako sa zenama tako i tu na forumu... ako naravno ne zelis ti biti taj nekakav drug clan raje na granici... onda sve 5 ali nemoj se jebi ga zaliti.'
doduse, bas sam te i j nasao savjetovati.... kad ni ja nisam nekakav ultra-turbo jebac.
doduse, ja imam djevojku s vremena na vrijeme... ali mahom nekakvu koja mi i nije bas nesto po ceifu pa jedva i docekam kada me ostavi ili kada ja (sto je cesce) nesto se dobro izlazem pa sjebem stvar.
ma najbolje zaboravi sve ovo sto sam ti pisao... jebes mene. skontah sada upravo - pa mise je ovde napravio zivu uzbunu medju zenkama kada se pojavio sa slikama svoga sincica pa eto ti formule dobre za kako stogod pojebati.

idem boga mi i ja sustra od susjede dijete uzeti pa malo sa njime u grad... lagati picicima kako mi je to sin i kako sam samohrani otac jer nas je kuja napustila zbog drugoga jebaca... djeluje mi po procitanim reakcijama i komentarima ovd kako bi tako neka socijalna prica mogla upaliti.

- Mark_Renton
Hehe, u mom malom gradu se takvo mesto zove Dzo. Sine, rupa nad rupama... ja sam mislio da tako nesto nigde ne postoji... Ali bukvalno je ovako kako ga opisujes! S' tim sto ovde bude 1 1/2 devojke.Vlado_M wrote: Bagzi je najgora birtija, najneugledniji kafic u gradu. Rupa. Horor. Uzas. Gazda zivi u Banjaluci i dosad je jednom dolazio da obidje mjesto, prosle godine.
Ali, Bagzi ima jedan strashan kvalitet :
Pivo od 0,5 l Jelen, Niksicko, Sarajevsko i Nektar i Zlatorog kosta 1,2 km... Svugdje je 2 km, ono od 0,33 l.
Muzika je dobra, uglavnom pici rok i metal i elektronika... Ljudi koji izlaze tamo su vazda pijani i/li napuseni. Bude 20 muzjaka i 2 1/2 djevojke. To znaci otprilike 0,10 djevojaka na jednog muzjaka. Ludnica.
Ja nikako ne mogu da se sjetim o cemu se tamo zapravo prica, ali znam da se cijelu noc smijem. Oko 23.00 zakljucavamo kafic, smanjujemo muziku i ostajemo dok nas drotovi ne isfuraju... Cesto nam uspije da nepokolebljive cuvare reda, mira i zakona potkupimo sa par piva.
Ja inace ni ne izlazim "u grad". Izadjem popodne eventualno na neku kafu, ponekad popijem i pivo. Zaboravio sam sta znace reci vikend i izlasci. Svaki dan isti... Na rave sam poslednji put isao za novu godinu... a ni ne ide mi se nesto posebno. Sto je najgore, nista mi se ne radi. Lutam tako po gradu... pitam se cemu sve to... I ko o cemu ja o vojsci... u koju idem 3. decembra pa valjda mi se tamo nesto promeni...
Jebote, moram neku devojku da nadjem... bilo kakvu... ne pamtim od kad nisam imao... ako ne racunam ovu poslednju "vezu"... ajd' ako ima neka zainteresovana za dzankija razocaranog u zivot, prijatne spoljasnosti, inteligentnog, vrlo tolerantnog, finansijsko stanje varira od pun para do bez prebijene pare u dzepu... bez obzira kakvo je uglavnom sve ide na drogu... ne pamtim kad sam sebi kupio nesto a da nije heroin...
mozda kupim malo vise pa da prekratim ovu sharadu sto zovu zivot...
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
ne bih da te prepadam mladi moj prijatelju i dodatno sjebavam... ali vojska dabogda da ce ikakve pozitivne promjene donijeti.
po meni na svijetu jedina gluplja stvar od obaveznoga sluzenja vojnoga roka je ta da je dzordz bus predsjednk amerike.
sama cinjenica da si prisilno tu dovojno govori sama za sebe i dabogda da ce ti ista od toga rezima odgovarati i trudices se eskivirati sto vise mognes... jer da si fakat zeli zivot ispunjen vojnickim idiotarijama - isao bi u vojnu skolu, logcno jel.
enivej, kako bilo da bilo... ici ti je tamo odrobijati svoje pa moj prijateljski savjet bi ti onda bio posto si vec prisiljen tu biti iskoristi to vrijeme sto vise mozes u zajebanciju a sto manje u obavljanju svojih vojnickih duznosti.
njihovih prica o konsekvencama i kojekakvih idiotskih prijetnji se ne boj jer (doduse ne znam kako je sada u srbiji ali znam kako je bilo u yu, ne moze sada biti neka bitna razlika) fakat nesto deeeeebelo moras sjebati da bi debelo najbao... dok koji dan obicnoga pritovra ti samo moze dobro doci jer ces dok se tvoji poslusni prijatelji satrse lomatajuci po sumama i gorama ti spavati i odmarati u celiji bez da te i za cime boli kita.
e da, na osobnome primjeru dokazano da funkcionira:
bilo sta da ti daju da radis (recimo navecer pocistiti hodnik, ribati wc itd) ne odbijaj svadjajuci se jer ce te onda bas uzeti na zub i samo ces raditi... ali pravi se idiot i sto god ti zadali kao zaduzenje - sjebi.
tj, ne uradi kako treba... i na kraju ce te se manuti jer nadlezni oficir kada dodje kontrolirati nesto nece tebi piti krv jer nije kako treba nego desetaru zaduzenome za to.
posto je ovima smisao zivota cuti koju pohvalu od oficira (inace ne bi bili desetari, jel) onda ce oni uvijek one buduce desetare koji se trenutno njima uvlace u bulju i svako svoje zaduzenje obave sto brze i sto bolje umiju cesce nego tebe uzimati i davati im ta zaduzenja... dok ces ti moci to vrijeme sjediti negdje skriven i cugati pivo.
imas ti i pravo... nauci se ipak u vojsci i korisnih stvari koje kasnije mozes uspjesno primjeniti i u civilstvu.
po meni na svijetu jedina gluplja stvar od obaveznoga sluzenja vojnoga roka je ta da je dzordz bus predsjednk amerike.

sama cinjenica da si prisilno tu dovojno govori sama za sebe i dabogda da ce ti ista od toga rezima odgovarati i trudices se eskivirati sto vise mognes... jer da si fakat zeli zivot ispunjen vojnickim idiotarijama - isao bi u vojnu skolu, logcno jel.
enivej, kako bilo da bilo... ici ti je tamo odrobijati svoje pa moj prijateljski savjet bi ti onda bio posto si vec prisiljen tu biti iskoristi to vrijeme sto vise mozes u zajebanciju a sto manje u obavljanju svojih vojnickih duznosti.
njihovih prica o konsekvencama i kojekakvih idiotskih prijetnji se ne boj jer (doduse ne znam kako je sada u srbiji ali znam kako je bilo u yu, ne moze sada biti neka bitna razlika) fakat nesto deeeeebelo moras sjebati da bi debelo najbao... dok koji dan obicnoga pritovra ti samo moze dobro doci jer ces dok se tvoji poslusni prijatelji satrse lomatajuci po sumama i gorama ti spavati i odmarati u celiji bez da te i za cime boli kita.
e da, na osobnome primjeru dokazano da funkcionira:
bilo sta da ti daju da radis (recimo navecer pocistiti hodnik, ribati wc itd) ne odbijaj svadjajuci se jer ce te onda bas uzeti na zub i samo ces raditi... ali pravi se idiot i sto god ti zadali kao zaduzenje - sjebi.

tj, ne uradi kako treba... i na kraju ce te se manuti jer nadlezni oficir kada dodje kontrolirati nesto nece tebi piti krv jer nije kako treba nego desetaru zaduzenome za to.
posto je ovima smisao zivota cuti koju pohvalu od oficira (inace ne bi bili desetari, jel) onda ce oni uvijek one buduce desetare koji se trenutno njima uvlace u bulju i svako svoje zaduzenje obave sto brze i sto bolje umiju cesce nego tebe uzimati i davati im ta zaduzenja... dok ces ti moci to vrijeme sjediti negdje skriven i cugati pivo.
imas ti i pravo... nauci se ipak u vojsci i korisnih stvari koje kasnije mozes uspjesno primjeniti i u civilstvu.

ta vojska se moze primjeniti i u detox funkcije. Kao neka vrsta komune....koja se fura na fizicke aktivnosti i to. Iako je to sve ok...bitna je disciplina i raspored. Kao i primjena navika. Tako da...i ja se nadam da ces uspjeti tamo. Samo skini se prije odlaska...i to barem nekih mjesec prije...well...malo je kasno za to..al eto barem 10 15 dana. Da se ne sjebajes tamo.
eto
pozdrav
eto
pozdrav