Kakvu pomoć očekuješ ovde ako lažeš da si čist?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mise en place

e pa dobro cova

Post by mise en place »

sve je to vec vidjeno,vidi to ovako.Imas buraza koji te podrzava i tu djevojku koja te voli i zele da ti pomognu pa mislim sad to i iskoristi ,daj nesto od sebe i pokazi da zelis kao sto pises.Zelim ti od sveg srca da uspijes da isplivas cist na drugu stranu.d.
nedaj se coko i samo naprijed
Shone

Post by Shone »

Jelena nisi me uvredila logicno si razmisljala i ok je . Hvala ti na podrsci
Ramona poceo sam sa skidanjem pre par dana ali uz velike kolicine trodona i ostalih lekova koji samo odlazu zizu....sad idem u ovu bolnicu i to je to da ne bude neke zabune. Imas KISS!
zvrky

Post by zvrky »

Epa Shone možda ćemo se sresti u klinici ako kreneš ovih dana,hehehe,u svakom slučaju srećno i nemoj pokleknuti :!: Pozdrav :!:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Hmmm, mnogo puta sam pisao i komentarisao o ovoj temi "LAŽ".
Ja iskreno mrzim laž,mrzim lažove A OVISNOST ME JE NATJERALO DA SVE TO BUDEM.Zato sad se trudim da to više nikad ne uradim.Svima pozdrav
zvrky

Post by zvrky »

Znaš kako,ko priznaje pola mu se(dodaje) šalim se naravno prašta...Shone je rekao da je lagao i šta sad jebiga desilo se i verovatno se dešavalo mnogo puta ali svi mi imamo svoju šansu da to ispravimo bar ja tako mislim...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Shone wrote:Za laz nema opravdanja! Svi koji me poznaju znaju da sam dobar covek i da mi nikad u zivotu nije bila namera da nekom naudim. Pa sta mislite zasto mi je oprosteno? Pa nije sigurno zato sto se sad ona smrtno zaljubila u mene, pa ne moze bez mene pa mi sad kao oprasta...ne to nije razlog. Razlog je taj da je devojka osetila da nisam pokvarenjak i da zaista nikome ne zelim zlo. Naprotiv
Katarina hvala ti zaista si u pravu al glupost je neunistiva!
Sad cu da obrazlozim zasto sam lagao ako to uopste i moze...da se opravda:
1. Kad sam se registrovao na ovaj sajt ja sam bio CIST i to nekih 2 meseca. Zbog mnogobrojnih obaveza nisam izdrzao...i pocelo je ponovo.
Mislio sam da nece biti ozbilljno da je u pitanju recidiv al jebiga nije. Potvrdilo se pravilo il se radis il se ne radis. Vezao sam tako neka dva meseca i opet pocinje ista pesma...od danas od sutra od ponedeljka....

2. Na ovom forumu zaista ima divnih ljudi i jednostavno iz nekog straha da me okolina ovde ne odbije jer se radim a i da "svezim" ljudima ne pustam rovca ja sam to precutao. Onda dolazi do poznastva sa Pepe.
Dopisivali smo se ,sto ovde, sto preko SMS-a, bila mi je jako simpaticna i hteo sam da je upoznam i sta sad!? Imao sam 2 izbora, izabrao sam da je upoznam....usamljen sam,okolina me ne razume, mislio sam da cu njoj moci da otvorim dusu..a ujedno i da probamo da imamo nesto. EGOIZAM priznajem i kajem se....Plan mi je bio da se skinem bez njenog znanja na suvo, jer mi je stalo do nje, konacno imam MOTIV. To nije uspelo i priznao sam joj. Razocarala se PUNO i stvarno mi je zao nje! Verujem da i ona zna da nikako njoj nisam hteo da nagodim, zato se i dalje vidjamo...

Da bi se skinuo treba nekako da pocnem....danas sam priznao bratu(koji me je skidao x puta). Naravno uz mene je al je razocaran al dobro.
Dogovorili smo se da tokom ove nedelje odem u lorien i da konacno za svagda skinem tog djavola!
Bice jebeno to znam al boricu se jer mi je ovo verovatno poslednja sansa.

Samo Jeleni da kazem da se nisam kurcio, svadjao, kenjao itd. Samo sam se druzio sa dragim prijateljima koji su daleko jer sam forum tako shvatio. Prvenstveno druzenje jer istini za volju ako se neko skinuo sa heroina tako sto je kuckao po tastaturi njemu svaka cast! Ovo mesto sluzi pre svega za druzenje i u takvim diskusijama sam uvek bio ISKREN!

Pozdrav svima!!
I ja idem od ponedeljka tamo, mozda se sretnemo.
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
Luna

Post by Luna »

Dark-SVAKA CAST!!!! zelim ti sve naj bolje. I da uspijes. Samo reci mi...jel ides svojom voljom ili...... Tj , da li to iskreno zelis? Jesi spremna da stanes? Ja se iskreno nadam da jesi....jer lijepa si i pametna djevojka-i ne treba ti to sranje. Kao i nikome od nas. Zelim ti da uspijes. Pisi malo vise o svom zivotu ovih dana. Budi iskrena....izbaci sve iz sebe prije nego sto odes. To ti je moj savjet!'

MRZIM LAZ!!! to je sve sto mogu da kazem....jesam, lagala sam. Toliko sam lagala da vise ni sama nisam znala sta je istina. I sama sam vjerovala u svoje lazi-toliko su uvjerljive bile. ALi to i jeste naj gore.....sam sebe lagati. I to sam dugo radila.....pogotovo za bijelo. Cak sam vjerovala da se ne mogu na to navuci...ccc. koji idiot. Ali ok...sada znam. Sada sam iskrena prema sebi-vise nego prije :-D
I trudim se svim silama da budem iskrena i prema mojima. I u vecini slucajeva i jesam. Kad je izvrsen pritisak na mene....i kad mi je jedno te isto pitanje postavljeno-jesi li to uradila? ...Na kraju kazem, jesam-samo da me prestanu pitati. A ne zelim to...ne zelim da lazem. ALi istina me cesto opali po usima. Ne znam.
Samo jedino dobro od svih tih lazi i folova je....sto sam sada expert u tome. Ma i naj manju laz detektujem. Ne znam jel to dobro ili ne....ali tako je. Osjecam se ko serlok holmes............ 8)
mise en place

luna-shelock

Post by mise en place »

mislim,vrjeme je za istine koliko god bolne bile.pametnica si d.
palefaced

Post by palefaced »

sretno i od mene darkejndjel... a sto se teme tice... hm.
ne znam sta bih o tome mislio kada netko laze da je cist... sebe laze, ne mene.
a moguce da mu ipak pomaze i to jer razgovara sa sapatnicima, istresa na neki nacin dusu pa makar to bilo i ono sto bi volio da jeste a ne ono sto jeste.
ne znam... dublje analize su tu potrebne od mojih laickih ali nekako opet mislim kako je u svakom slucaju pozitivno piskarati ovuda lazuci ili biti iskren... ako nista drugo dokaz je da zelja za biti cist postoji.
tako nekako, valjda.

palefaced over! 8)
i am what i am and what will be will be
Luna

Post by Luna »

Palefaced-slazem se. Iako je iskrenost neophodna da bi uspjeli....ta neka zelja, i ona najmanje je takodje potrebna. Samom tim sto smo tu pokazujemo tu zelju...Mozda nismo ni svjesni da to zelimo....no-ipak smo tu. Malo po malo.....korak po korak. Oni sto zaista ne zele da se skinu, i sto su se pomirili sa takvim zivotom-ili jednostavno ne zele drugi...oni i nisu ovdje. Mislim da to sve govori. ALi i najmanji potez, poput, redovnog dolaska-i citanja tudjih postova...puno govori.
To je ta neka podsvjesna zelja za uspjehom.
Locked