Šarao i varao....sebe

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

peter

Re: Šarao i varao....sebe

Post by peter »

Ali,sam sve to zajebao,sto sada vise i nije vazno. Bilo je ,na zalost pre tacno godinu boravak se ponovio,ali to je vec vise zatvorska prica. Prebacili me za Mitrovicu u zatvor,i odatle izasao iuradio sta,pa otisao i kupio,posmrkao ,proslo nedelju dana ,potrosio ogromne novce,nisam stigao da se opasuljim da sam kokuz,onda na na nekom racunu trazeci neku sicu,pronasao malo vecu svotu novca,jovo-nanovo. Nije proslo dugo ponovo svorc,navucen,a proslo je samo mesec kako sam izasao iz zatvora,neverujem sta mi se desava. Sa suprugom,zvanicno bivsom-ona je to isfurala dok sam bio unutra,,krenulo je sve ponovo ,vec vidjeno,tesko se nalaze novci............sve najgore se izdesavalo. onda sam doziveo da mi moja ljubav plati da odem iz njenog stana i njenog zivota,na kraju sam to i ucinioi evo me kod starih roditelja koji me nista ne pitaju,juce-danas sam krenuo da zavrsavam taj deo od nekoliko da na fizicko -psiho frke,koji ce do ponedeljka vec biti gotovo.
Tako da za jedno nedelju dana cu biti ponovo tu negde,kao da je 25. 06. 2010. kada sam izasao iz onog ludackog zatvora.
Toliko sam izludeo za tih godinu dana,i ovih dva i pol meseca da vise stvarno nemam pojma sta da radim. Prodao sam kola ,pre izlaska,a na njih sam se toliko navikao da je to tesko opisivo cak i za nasu sortu sto volim guzu da zadovoljimo,preselio se iz NS-a,ponovo u Beograd iz koga sam otisao glavom bez obzira i koji mi lici na jednu veliku klanicu,mozda je to moje vidjenje. Jer,u NS_u sam pre zatvora ziveo 3 god,sa zenom naravno.
Sada sta ciniti,pojma nemam?
Nikog nepoznajem,nemam banke,roditelji mi kupuju cigarete,(porazavajuce-ponizavajuce),nemam nikakvu predstvu sta bih sa sobom. Zene zeli da se vratim kada se izlecim,ali ona i pored mnogo ocima vidjenog iskustva i nekapira sta je to izlecenje.............STA DA RADIM?
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
peter

Post by peter »

niko sw nwjavlja ,osim jedne .M,ali dobro. Nisam iskreno ni ocekivao da ce se to desiti. Jedan stariiii poznanik mi je napisao da ovde imam puno ljudi koji su tooliko uradili za mene,ali to je neka deseta prica. Ionako zivot gazi svoje. Svakome je svoje najvaznije. Osim,onih drogiranih,i onih na ODRZAVANJU(postujem,neodobravam),koji se ovde vucaraju i poneko ali retko ko ce reci nesto bas iskreno.
Pretvorio se forum u nesto sto ja verovatno nemam naocara za videti,ali ponovo Ajnstajn.
Dobrodoslice,pa cestitke,malo trbadur fazon,ali nije ni vazno. to je moje misljenje,i nikome nije upuceno.
Nema podrske u dva slova,nema PP............ nije vazno. Win or lose ,koja je razlika!?
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
selma

Post by selma »

:roll:
a sta ti znaci toliko to sto ce ti neko poslati PP i potapsat te po ramenu i nahraniti tvoju sujetu, pa ce ti kao bitii lakse...to je malo suplja prica za malu djecu. Tebi svavkao nista to nece pomoci jer ti je zivot gomila jada, a ne vidim nesto da se trudis da to promjenis! Mozda ti i roditelji trebaju platit da odes iz njihovog doma i zivota, pa ces onda MOZDA htjeti nesto poduzet...MOZDA
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Dedal

Post by Dedal »

Pozdrav peter
Ako se hočeš riješiti sranja, znaš i sam da postoje komune, AN sastanci, psihijatri i psiholozi (bolničko i izvanbolničko liječenje). Sam teško...
Kada sam se počeo liječiti bio sam debelo zagazio u 40. godinu života. Bio sam 17 mjeseci u komuni, izašao prije 5 mjeseci. Imao sam veliku sreću da su žena i djeca nekako opstali i ostali uz mene. Dobro sam već duže vrijeme, ali i oprezan...ovisnik sam.
Jednom tjedno idem na testiranje i razgovor kod psihijatra i prihologa. Nemam blizu AN sastanke, ali ponedjeljkom imaju skype sastanci pa sudjelujem, preko skype sam u kontaktu s ljudima.
Kockice se slažu i zadovoljan sam.
Kakvi su tvoji planovi?
Pawa

Post by Pawa »

peter wrote:Svakome je svoje najvaznije.
Ne znam zasto te to cudi i sta je tu nenormalno. Logicno je da ce svako prvo gledati sebe, pa ako mu ostane prostora i ako zeli i ima volje, moze da se osvrne i na druge.

Ne znam koliko je u redu da ti ja bilo sta predlazem, ali po meni i nemas bas previse izbora. Dedal ti je vec pomenuo... Ne znam ni koliko ti uopste prija ideja o tome, ali... Jesi li razmisljao da pojuris neku besplatnu (ako ima takvih) ili jeftiniju varijantu komune? Recicu ti na koji nacin recimo ja razmisljam i zbog cega mi se komuna cini kao pravo resenje.
Kao prvo i ono sto je najbitnije od svega, a pod uslovom da ti to hoces, mogao bi ozbiljno da se posvetis lecenju. Zatim, ukoliko je komuna besplatna ne bi imao nekih vecih izdataka. Imao bi bar neko vreme obezbedjen krov nad glavom, a da to nije kod mame i tate koji ne smeju nista da te pitaju - samim tim ne mogu ni da ti pomognu. Ne bi bio gladan, zedan, usamljen ili sa nekim ko te ne razume... Svojim radom bi na neki nacin vracao sve to sto ti je u komuni pruzeno, pa bi i osecaj da sedis nekome na grbaci nestao. Ako si od onih koji misle da je zbog duzine trajanja, boravak u komuni samo gubljenje vremena, cak ti i to ide u prilog. Boravkom u nekoj od njih bi samo kupio vreme jer, da se ne lazemo, tesko da na legalan posao mozes da racunas odmah nakon izlaska iz zatvora. Cak i da mozes, pitanje je koliko si spreman na to. Ako cemo iskreno, ja verujem da nisi uopste.
Kao sto vidis, ne mora sve da bude tako crno. Komuna moze mnoge probleme da ti resi, a jasno ti je valjda da sve od tebe zavisi.
saša-ex

Post by saša-ex »

Zna Perica bolje od vecine ovde, koje sve ima mogucnosti za lecenje, nije stvar uopste u tome...
Dragi druze, bolje ti je da to samosazaljenje okrenes u drugom smeru, tako mozda nesto i postignes.Pozdrav.
SAMO CEO ŽIVOT...
ministar-pfc

Post by ministar-pfc »

E sad da ti i ja malo serem,moze?Ajde dosta vise tog samosazaljevanja,kao sto ti je vec neko rekao ovde,niko ti od nas ne moze pomoci koliko mozes sam sebi.I pored najbolje volje,ja ne mogu umesto tebe da prolazim TVOJE izlecenje,tj,oporavak.Stvarno,dosta je bilo vise kukanja,pa sta ako imas 40 go.,i Dedal ih ima,imao sam srecu da upoznam tog coveka,zeleo je da batali i uspeo je u tome.
Moras da postanes svestan toga da tvoja zavisnost nije tvoj moralni nedostatak,vec BOLEST,i da krenes vec jednom da radis nesto povodom toga.
Kao opcije imas komune,koje ja bas i ne podrzavam ali ok,a posto si vec u Bg-u,imas i opciju AN,koja je meni spasila zivot,i dalje to radi.Takodje je sve besplatno,bez ikakvih obaveza,potpisa,jedini uslov je tvoja zelja da budes cist.Probaj,dodji na jedan sastanak,vidi kako je...meni je pomoglo,kao i mnogim drugima.
Najlakse od svega u oporavku je fizicka zikra,e posle je zajebano,to svi mi zavisnici znamo...ZATO DIZI TO LENJO DUPE I URADI NESTO!!!!
peter

Post by peter »

Hvala.
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
peter

Post by peter »

e.moj druze,pa nemam ja problem sto imam cetrdeset godina,vec samo nedostatak podrske,tacnije DA PRIZNAM SVOJIM RODITELJIMA DA SAM PONOVO ZAJEBAO,a podrsku sam ja dobijao i od skoro nepoznatih ljudi. Nadam se da se vidimo uskoro.
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
peter

Post by peter »

malmase wrote::roll:
a sta ti znaci toliko to sto ce ti neko poslati PP i potapsat te po ramenu i nahraniti tvoju sujetu, pa ce ti kao bitii lakse...to je malo suplja prica za malu djecu. Tebi svavkao nista to nece pomoci jer ti je zivot gomila jada, a ne vidim nesto da se trudis da to promjenis! Mozda ti i roditelji trebaju platit da odes iz njihovog doma i zivota, pa ces onda MOZDA htjeti nesto poduzet...MOZDA
devojko iz lepog grada skidam se fizicki,da li i dalje mislis da je porbno hraniti moju sujetu,ili malo neznosti ,ne samo pomaziti po glavi,vec one normalne,za kojim zude i neovisnici. malo jasnije. Pozdrav. Da li "Tocka"jos uvek postoji ,Cafe "tocka".poz iz Bg. Odrastao u BASKOJ vODI I sPLITU
Borba i dalje traje!
Borba traje do kraja!
Borba svakog dana!
Locked