Istina je sledeće...U poslednje vreme svako može da se poigrava sa našom iskrenošću,i da nas zajebava jer kao i svi imamo osećanja...
Nemam ja ništa protiv ikoga,ali imam protiv ironije i sarkazma koji su upotrebljeni samo da bi povredili nekoga...
Hiljadu puta sam rekla-dajte da iznosimo svoja mišljenja i da se sukobljavamo kao normalni ljudi-ne da koristimo niske udarce
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
meni nista nije jasno......sta bi u zadnjih 2 dana ba?>??? Ratno stanje....ja bjezim odavde...odoh opet u izbjeglice. To je moj team.
Ne kontam-ko sta gdje kako????? Ili je sve vec izbrisano pa ne kontam....ili nikad nista nije ni bilo napisano pa opet ne kontam???
pihhhh....
a prije 2 dana smo sjedili i u miru pili kafu kod brace.....hmmm.....mora da sam upala u 100vjecni san ba....ili pak jos uvijek sanjam
Nisi u pravu "nevažni" ! Evo prvi Iglin post koji nešto i kaže! I to nešto pametno kaže! Još samo kad ne bi bilo citata i prozivki, jer zaista ne vidim nikakvu vezu između Majinih reči i ovoga što je htela da kaže?! Možda sam glupa!?
katarini d
nije bitno ko je u pravu. fol je da smo svi ispali papci. ako se vratimo na iglinu temu. zapocela je nesto sto ona nema pojma kako je sem vlastitog vidjenja te diskriminacije. ja sam dozivio taj post kao pokusaj dobrog. jer mimo svih nasih mana ona opet zeli da nas gleda kao ravnopravne. i fol je u tome sto je tema isla nama na ruku. ali doslo je napada na njen svjet i hvala bogu da ce se braniti. pogledaj malo nase odgovore i kolicinu agresivnosti, podjebavanja. a ovo je samo forum. netrebam ja tebi ni nikome ovdje pricati o nasem ponasanju u vanjskom svjetu. potpuni dokaz naseg vlastitog udjela u toj diskriminaciji nad nama. ali nase deformacije nisu opet dozvolile da taj njen pokusaj navucemo na nasu stranu. jer uopste nije trebalo razbijati glavu i pokusavati njoj objasniti zasto je to tako. nasa bolest nam nedaje puno izbora sem smrti, zatvora i institucije a ona ima jako puno vise izbora. i ono malo zadovoljstva sto imamo za aktivnog zivota neznamo sacuvati zbog naseg super ega.
pepeljugi
to je tvoja istina. moja istina je nek se svako poigrava sa moj iskrenoscu i nek me zajebava do besvjesti dok se ja sam poigravam sa svojom iskrenoscu i dok sam sebe j.... u zdrav mozak. sto bo drugi ljudi bili bolji prema meni kad ja sam nedrzim da sebe. naravno da i mi imamo svoja osjecanja ali problem je da nasa osjecanja nevide daleko od naseg vlastitog nosa. i izmedju ostalog sta ti to mozes jos reci ovom dunjaluka o narkomanskim osjecanjima sto nije receno. nemislim samo na tebe vec na nas sviju. stanite svi mirno jer mi narkomani iamo osjecanja
sve najbolje i puno puno ozdravljenja
Ejjjj IME ba ,ti znas da ja tebe poštujem.Slušaj,taman se smirila ova tema a ti je opet čačkaš.Mojne ba,de stipu je nek izlapi.Bilo pa prošlo jer je davno bilo.
hvala na postovanju fanatik. tema je gotova jer su drugi tako odlucili. i neka je jer je prelsa granice. ja to dozivljavam ovako. nije bitno koju temu da zapocnemo ona zavrsi tako jer je non stop ko ima veci. daj da vidimo sta smo naucili iz ovog naseg ponasanja ili da opet zatvaramo i oci i usi. onda koja korist od bilo kakve price ako cemo gledati hajd proslo je. naravno da je proslo, igla sipala papak i nepozeljna, mi pokazali nase razumjevanje za kritiku. fino se svi poisvadjali i vrjedjali i gotovo. podjseca li te nesto u ovome svemu na neke dogadjaje iz tvog zivota
sve najbolje i puno ozdravljenja
imenijevažno, objektivnost je velika stvar u građenju sopstvenog Ja. Kao što sam rekla Luni, kad čovjek laže, ustvari laže samog sebe.
Nejasan je bio moj quote u prethodnom postu..htjela sam pitati M4J4 za mišljenje o Argentini i Vedadu? Čini mi se da se je opet u pitanju nešto u stilu "radije ću ćutati, nego reći svoje mišljenje u stav pa doći u eventualni sukob sa grupom kojoj pripadam"
Čini mi se i da u u našoj diskusiji na Diskriminaciji narkomana mnogi učestvovali samo da bi se pridružili grupi iako ustvari i nisu znali, razumjeli (nije ih čak ni interesovalo) o čemu se radi..
zapravo covjek(koji cini dobro).,u ovom nasem svjetu ima svakakvihmutanta,jebiga tako je.Provokatori ljudi koji uzivaju u tome da te vide isfuranog,izbacenog iz tracnica ljutog i.t.d.Ja licno mislim nije to ni los trening,da smo jasni ne podrzavam provokatore ni u kakvom slucaju ali opet(kung fu)duboko izdahnuti ,zapravo zaboravio sam udahnut pa onda izd. Nemoramo cak ni da mu u sebi jebemo sve po spis. i sve milo ito.Nije potrebno ,samo treba nauciti provaliti takve licnosti i onda KUNG FU d.