TEMA: NISTA!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Čekajte sad, jel valja ovaj NORTON ANTIVIRUS PROGRAM i ako zauzima resursa 30%, jer ga ja imam ugrađenog i malo mi je spor kompjuter ,Ali ja se ne žalim ,hoču da sam siguran.Jel on ucinkovitiji od ostalih, bez obizare na te mane koje ima.To sma htio da pitam jer sta ce mi ako nije ucinkovit i još zauzima 30% svega .
Ramona

Post by Ramona »

Ne znan ti ja braco, to ti Renton znaaade - a bit će da je, kad je napisa da je. A da ugradiš ti ovaj drugi, a?
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

POLOŽILA SAM ISPIT ; POLOŽILA SAM ISPIT ; POLOŽILA SAM ISPIT :!: :!: :!:

Biće nešto od mene kad vam ja kažem :smt041
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ramona

Post by Ramona »

Bravooo Pepe :!: I ja kažem da oće, nešto hehe: nešto će bit u svakom slučaju :lol: Moram malo zz, sori heehh - u svakom ti slučaju čestitam - uhh kako je dobar osjećaj kad položiš ispiiiit: odma si sebi nekako vrijedan...
M4j4

Post by M4j4 »

Pepe,cestitam,ti se oporavljas brzinom svetlosti,kad pre samo!!!
A sto se tice antivirus programa+zastita ima tu mali milion opcija. Nisu samo virusi problem,nego i crvi,u tom slucaju (kad te napadne crv registrovacete ga "rucno" u program files-u,najcesce System 32) i onda sledi formatiranje harda (ne celog nego samo particiju C: gde su programi i gde se virusi i crvi,takodje i botovi u 99% slucajeva zavuku). Botovi sluze da vam se "ubace" u comp da bi kasnije omogucili ulazak virusa (najcesce neki od vrsta Trojana )gde vam je potrebano imati i program SPYBOT za antibotove. Pozeljno je ubaciti i "Troian Hunter" programcic koji ne zauzima puno mesta,a ok je. Zati tzv.razlicite zone alarm (da ti blokiraju jednostavno "zarazene " stranice na netu....
Eto vam za pocetnike,sto bi se reklo. :wink:
Image
Argentina

Post by Argentina »

pepeljuga84 wrote:POLOŽILA SAM ISPIT ; POLOŽILA SAM ISPIT ; POLOŽILA SAM ISPIT :!: :!: :!:

Biće nešto od mene kad vam ja kažem :smt041

CESTITAM......od srca
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Čestitamo, ali što bre na temu "NIŠTA"?Pa, ovo je valjda baš NEŠTO i to MNOGO NEŠTO!!!! :D
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

E, a sada da se umešam u promašenu temu antivirusnih programa! Ja trenutno koristim NOD32 odlična trijal verzija, traje oko mesec dana. Stoji mi u D particiji i kad istekne, jednostavno ga skinem i ponovo instaliram. Majo tebe sam htela da pitam kako misliš "RUČNO"?
Luna

Post by Luna »

ovako da ne bi nortona ja ne bih bila tu sa vama. Imala sam noadavare ali je istekao i juce sve ode u pm. Trojan. I Norton ga nadje i unisti. Ne znam....mislim da je ostao jedan jos ali mozda cu morati odnijeti u shop.
Uglavnom danger je bila severe! Imam i search and destroy-to vam je free tool. I ukljucite ga kad zelite pregledati komp i unistiti sve sto ne valja.
Al eto norton daje 3 mjeseca. A ima i jedan od 12 mjeseci dzabe-ne znam nista o njemu. Znam da je ovaj ok i da stalno pregledava updates za nove viruse i da je ok.
Pa sad.....
A da li taj o kom pricas Mark ima trial period?
PEPE-CESTITAM!!!!!!!!!!
Zasluzila si da ti se nesto lijepo desi-i eto ti dvije stvari odjednom. CMOK!!! BRAVO
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma bravo Majo, pa ja jesam početnik!!!!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Locked