Terapija umjesto Methadona,Morfijem??

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Voyager

Re: Terapija umjesto Methadona,Morfijem??

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:56 am, edited 1 time in total.
MasacreEnElDiscoBar

Post by MasacreEnElDiscoBar »

et...upravo jucher dobio metadon alkanoid(15ml-150mg.)josh su doktorici ostale tablete pa moram to potroshit...a onda dalje...samo to mjeshaju s nekim sokom...(nishta od furanja..hh)..imam tih tableta,al nikad nisam radio soluciju da se ufuram pravilno...znam da se izmuchkaju s alkoholom sad kolko postotni???jel vazno?pa neshto kroz vatu procjedit i spalit alkohol..neznam..neznam tochan redosljed,kolko chega s kim i kako...a vidjet chemo...hm...
Voyager

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:55 am, edited 1 time in total.
MasacreEnElDiscoBar

da,,,sad chekam da potroshim te tablete...pa da mi daju taj Alkanoidov,da vidim kako che mi bit...mogo sam dobivat MST Continus,al bi trebo svaki dan dolazit u tamo po terapiju chak su rekli prvi tjedan ujutro i uvecher jer djeluje 12h...tako da sam odusto od tog jer sam i udaljen od Zagreba oko 100km..A nisu htjeli to prepustit ovim mojim doktorima...Tako da je dogovor na kraju sad taj Alkanoidov Heptanon,a kasnije mogu nazvat i naruchit se na odjel i bit u bolnici 15dana na MST,pa che vidjet kako dalje...Sad mi ostaje Alkanoid nadam se da je bolji jer mi od ovih tableta Plivinih užas..a dobro josh do petka imam tablete...pa..Javim prve dojmove...hh...Ajd pozrav!!!
Al Kaloid

Post by Al Kaloid »

Nama u Drajzerovoj ne mesaju sa sokom vec dugo godina, samo mi preko 95mg meta sipaju par kapi vode, a nekada potpuno cist tako da dosta ljudi koristi to da bi se roknulo. Veruj mi Voyager-u, uglavnom ovim matorcima od 50 godina, svima izbodene sake i ruke, neki cim uzmu terapiju ne mogu da docekaju da dodju gajbi vec odmah u klonji u centru to odrade - ludilo i anarhija!
sanela

Post by sanela »

Al Kaloid wrote:Nama u Drajzerovoj ne mesaju sa sokom vec dugo godina, samo mi preko 95mg meta sipaju par kapi vode, a nekada potpuno cist tako da dosta ljudi koristi to da bi se roknulo. Veruj mi Voyager-u, uglavnom ovim matorcima od 50 godina, svima izbodene sake i ruke, neki cim uzmu terapiju ne mogu da docekaju da dodju gajbi vec odmah u klonji u centru to odrade - ludilo i anarhija!
Grozno.
:|
7474

Post by 7474 »

sanela wrote:
Al Kaloid wrote:Nama u Drajzerovoj ne mesaju sa sokom vec dugo godina, samo mi preko 95mg meta sipaju par kapi vode, a nekada potpuno cist tako da dosta ljudi koristi to da bi se roknulo. Veruj mi Voyager-u, uglavnom ovim matorcima od 50 godina, svima izbodene sake i ruke, neki cim uzmu terapiju ne mogu da docekaju da dodju gajbi vec odmah u klonji u centru to odrade - ludilo i anarhija!
Grozno.
:|

el to ovi koji dobijaju da nose kući? mislim, sigurno oni.. al me onda zanima ko to ne dobija da nosi kući, nego mu sipaju vodu u met i daju da pije..
posle koliko vremena zaslužiš da nosiš kući količinu za nekoliko (i koliko) dana?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
MasacreEnElDiscoBar

Zavisi od Doktora do doktora....hh...
MasacreEnElDiscoBar

A ,nishta posebno ochekivo vishe od Alkanoidovog Heptanona,sad vishe ne pijem Plivine tablete,popijem 15ml tog Alkanoid i chak mi se chinilo da su tablete jache ''šibale'',al prvih 2,3h,al dobro ove kapi imam filing da duze djeluju sam slaba je to zamjena kazem...Uff,trebo bi na Refresh,da se ochistim malo,uff ovo nikud nejde...ah...ajd...
Voyager

Post by Voyager »

x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 1:55 am, edited 4 times in total.
Post Reply