Kate....gdje si ti???
NS, pa stvarno....gdje si? Brinemo se...dobro ti je islo....javi se!!!!
Decko?? Sta se desava? Styx...? Omare...braco....daj javi se-sta se desava, jesi ok??? Shone-si ziv???
Kiska...nema ni tebe....a od moje LuLu ni traga ni glasa....samo da nije otisla na Aljasku, gdje je uvijek "bijelo"
a ni Une nema...steta....skroz kul ljudi....! Al' sta se moze.....
A od roditelja ni traga ni glasa........ ....
Last edited by Luna on Mon Oct 10, 2005 10:47 am, edited 1 time in total.
Pozdrav svima, koliko vas ima. Jeste li dobro, ruzi li vas ko? Mene ima, pa me nema, isti sam zmigavac. Ja imam zvake od guarane. Guarana ima vise kofeina od kafe, ali ja imam puno jaci stimulativni napitak, a to je hot shot. Sastoji se od efedrina, kofeina i nekih vitamina, pravo dobra stvar. Kada to popijem postanem kao Beavis kada pojede puno secera (I am Cornholio - ili tako nesto). Poljubac djevojkama, a rukovanje muskarcima.
p.s.
Nesto je kasno za kafu, ali eto...
e pa ja više volim onaj sinalko energis,alkohol samo tekila i ništa drugo,kafu ne pijem sokove obožavam,ali najviše od svega voli da jedem :smt110 ...što se tiče slika ja svoju još ne bih stavljala na forum koga interesuje neka pita na privatnoj,a i nisam nešto da bi se hvalila svoim izgledom hehehehehe....ništa ajd ljubi vas zvrky danguda
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sta to treba da znaci???
Pa nije ovo modna pista ...svi smo mi lijepi na svoj nacin. Svaki covjek ima nesto sto ga cini lijepim.
Ali mislim da to nije razlog sto ti ne zelis da stavis slike...nego jednostavno ne zelis da ih javno izlazes.....( i sama kazes)-i to je ok. AL mojne se izvlaciti na izgled kao...heheh Ja bih tako nesto napisala.... -pa znam da je izgovor hehehe...dobar pokusaj
nisam ni ja za to...ali u procesu sam skeniranja pa cu-(strogo provjerenim clanovima) poslati po neku na pm....
hehhehe
Pa eto i ti na pm to i kažem tako ću i ja,ne bi ja jš baš tako javno ovde u beogradu se mnogo ljudi poznaje a ne bi da se susrećem sa nekim ko će da uperi prst u mene e eno je ona sa foruma i tako to više bi volela da me zapazi zato što sam lepa ili tome slično hehehhehehehe,baš sam prsla a? hahahahahaha sve mi smešno uopšte ne znam koji mi je kurac da izvinete svi. VOLIIIIIIIIIIIIIIIII VASSSSSSSSSSSSSSSSS ZVRKYYYYYYYYYYYYYYY CMOKKKKKKKK
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sinoc na HRT-u je bio neki hrvatski film koji sam gledao zadnjih 15min.
Tema je valjda narkomanija, pa ako neko zna mozda kako se zove, jer ja nisam siguran al ima Split u nazivu?
Nisam gledala ali možeš da uzmeš novine neke od juče pa vidi program eto ti jedno od rešenja. E i ako nađeš napiši ako ima repriza da ga i ja odgledam!
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ee...shone...ziv si!!!!
ne znam...nemam hrt ,ali sam nedavno gledala film "love dope sick"-2para zive na ulici-i sve 4su i na crack i na H....ne znam jel to?
a ima i the worship-cura,mladja...na dopu....I kad je OD frajer je iznes pred vrata i ostavi u haustoru...srecom tu naidje komsinica, koja je unese kod sebe i izlijeci je...tj pomogne joj da se skine...a i ona je bivsi ovisnik. Uglavnom...kraj je tuzno-sretan.....ali film je super,,,,realan.
Ali film "crutch" -staka...je ubjedljivo najbolji.....pokusajte ga naci....do sada jedan od bolje uradjenih filmova na tu temu...a tema je zapravo odrastanje i sranja koja nam se desavaju. Stvarno sam se mogla naci u filmu.....odlican je....