Sve za ljubav

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Param-parcad

Re: Sve za ljubav

Post by Param-parcad »

o cemu se ovde radi i kakvi su ovo sad fazoni?da mi je znati ko me sad kara pod laznim nickom...loznicanka,ponovicu ti pitanje kao u privatnim porukama,ko si bre ti?pretpostavljam neko sa foruma igra igrice tako da...nemoj!
Param-parcad

Post by Param-parcad »

tess wrote: p.s.Sta rade Sinan i Rasid?
rasid ili celo je u tvorza a sinan...je sinan.
Djomlanija

Post by Djomlanija »

Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic KEBA,ceca,brena,saban...Daco znam ko je.
Param-parcad

Post by Param-parcad »

e ovo postaje bolesno...
Loznicanaka

Post by Loznicanaka »

Ne vredi...Sve sam mu objasnila na pp..ali on ne razume.Misli da je neka zajebancija ili provokacija u pitanju.Ostaje mi jos da mu odem na gajbu sa rezultatima svoje dnk pa mozda shvati.Nista..hvala Vam.Moj Daca je cudo.Ma,ne.Poslacu mu Milana Kalinica sa Pinka sa sve kamermanima i ostalom ekipom.
preispitivac

Post by preispitivac »

Suvise je bolesno na ovaj nacin saopstavati nekome te stvari. Ako nije neko drkanje ti lepo idi pa reci, ko god da je u pitanju, u lice to sto imas. Ovo je forum za borbu protiv narkomanije, jeb'o Pink i sirenje te patosirane svesti. Cuj, Milan Kalinic i "Sve za ljubav"...Nego, imas li ti neki "3D" problem ili problemcinu da se nasi iskrivljeni mozgovi malo pozabave, hehe :)?
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

moze milan kalinic da dodje da ga patosiram...ionako sam zivcan i lud a on bi bas dobro dosao.naopako!
tess

Post by tess »

Param stvarno si poludeo iskuliraj.Svi znamo koji provodimo vreme na ovom forumu da imas vise nikova i sve smo shvatili kao zajebanciju,ali covek pokusava da ti kaze da nije uvek vreme za samo sprdnju sto cesto radis,mislim radim i ja,ali jos nisam video tvoj trud da pokusas da kazes nesto iskreno,kukanje u krizi to ne ukljucuje.Nezelim da se ukljucim u napusavanje nit da budem iciji drveni advokat nego cisto reagujem zato sto preterujes.Sve i da si u pravu po ovom pitanju,ali i dalje stoji konstatacija da ti ovaj forum sluzi samo za sprdnju i provodjenje napusenih sati.
dal' mi steti droga leti?
vudd

Post by vudd »

:supz:
Ja razglabam okolo i pogano,a covjek u par rijeci kaze stvari
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ja bih sada trebao da poludim u stilu adama i napusim sve jer ste svi protiv mene,jel?to bi trebalo da bude poenta ovog podjebavanja.stoji da se ja na forumu zajebavam i da sam nenormalno neozbiljan ali to za nickove stvarno nije u mom stilu...ukljucivao se nisam nesto puno kada su konstruktivne stvari u pitanju iz prostog razloga jer je po meni ovde sve odavno napisano i receno kao sto mislim da je na gitari sve odsvirano...a sad posto ste ubedjeni da sam takav frik,nema razloga da dalje komuniciramo zar ne?
Post Reply