kako da se skinem sa benzodiazepina
Moderator: sanela
Re: kako da se skinem sa benzodiazepina
Bas tako matori... Samo napred. ebi ga, moras malo da istrpis... A napadi panike ce da prodju, i fizicka aktivnost, bar setanje... Samo napred... pun gas... Srecno 

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- PROČITAJ ME
Ma kakvo to... vidi ja sam pila odjednom tablu dijazepama.... ali bukvalno.... znači 10 komada odmah strpam u sebe.... pukne me masu.. zaplićala bih jezikom... Ti si na 5mg dnevno. ma baci to odjednom.. preko noći.. Dobro ti vidi ali to ti je moj savjet.i bila sam okorjela tabletomanka 10 godina pa znam o čemu ti pričam. pozdrav..
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ne znam..al po nekad mi se cini da je ne moguce biti strejt... presto sam da pusim,cesto vozim pa ne pijem...ono..sad prekidam i sa diazepamom...I sta onda
kao strejt sam skroz i vise nema ni nervoze,ni problema
kad malo razmislim,ne treba preterivati ni u cemu,al mislim da je gore biti strejt i kidati se u sebi,nego uzimati nesto sto cete povremeno smiriti...Probacu da ne uzimam vece doze,i kad mi je ok smanjivacu na pola ili nikako...al ne mogu da zamislim zivot da nikad ne uzimas nista i kao sve ti je ok..
Cigarete su mi bile ono...smisao zivota..i kad sam osetio stvarno da mi jako smetaju ostavio sam ih...kako nisu napravili nesto sto te radi a da je korisno
a ne stetno i da te unistava...cigarete,lekovi,alkohol,droga,pa cak su i slatkisi stetni ako se na njih navuces
jbg.....

- PROČITAJ ME
Ma moguće je biti strejt... evo npr. ja ne mogu zamisliti dan, život sada bez cigareta.... to nije normalno strastveni sam pušač, još sam kao djete počela da pušim... i to motali duhan, krala od dede rahmetli.... pa dok sam bila u komuni milion puta sam htjela da idem samo zbog cigareta.....
Koja je to zavisnost... nevjerovatno.... bar kod mene
A bez svega mogu.... Barem sada kada sam vidjela, doživjela da se može živjeti normalno.....
TAČNIJE TO SAM OTKRILA.... hehehhehehehe..... baš otkrila, prije je takav način života bio nezamisliv i besmislen......
Ali može se... ustvari to sam htjela da kažem....
pozdrav baki i tebi vud....
Koja je to zavisnost... nevjerovatno.... bar kod mene
A bez svega mogu.... Barem sada kada sam vidjela, doživjela da se može živjeti normalno.....
TAČNIJE TO SAM OTKRILA.... hehehhehehehe..... baš otkrila, prije je takav način života bio nezamisliv i besmislen......
Ali može se... ustvari to sam htjela da kažem....
pozdrav baki i tebi vud....
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Matori, ja sam na rivotrilu vec par godina, pijem, po cetvrtinu, pa nekad pola, a nekad i celu tabletu 2mg, sve zavisi kakav dan me ceka... Ovo sam napisao samo onako, hteo sam samo da ti kazem da se ne sekiras toliko oko tih jeb.ih devojaka, treba da volis i sve to, ali nece ti one nista lepo u zivotu doneti... Vise misli na sebe, svoju karijeru, svoje prijatelje, svoju porodicu.... Da ne kazem da treba vise pa palis na sportse terene, bazene, da se malo izduvas tamo... a devojke ce da se menjaju i menjaju i menjaju i menjaju i menjaju i menjaju i menjaju... Druze ja sam samo propatio za prvom devojkom, bas onako dobro propatio, i mislim da je i to jedan od stresova koji su na kraju uticali na sticanje mog traumatskog stresa, od koga jos uvek bolujem, posle toga sam imao 100 devojaka, i nisam se puno vezivao za njih, nemoj u njima da trazis spas za svoje stanje, nego u nekim drugim stvarima. Sigurno da kada neko zensko bice cita ovaj moj text misli da sam potpuni shovinista i sl. ali nije bas u pravu, ne govorim ti da su zene lose, naprotiv ja ih obozavam, ali mislim da bas zbog tog tvog razmisljanja da je raskid smak sveta i bolujes od raznih sranja, a ustvarni ne bolujes od nicega.... Ja pijem rivotril, ali samostalno, bez saveta lekara (naravno to ti ne preporucujem)!! Moj savet druze, pogled u ogledalo, stagod da vidis
vidi ono sto ti zelis, puno fizicke aktivnosti (ne da preterujes zbog koriscenja lekova), setnje sa devojkom naravno
, i puno druzenja sa prijateljima... ali pravim ako ih imas, i koji nisu depresivni! Zelim ti brzo skidanje sa lekova, ali mislim da nije tvoj problem uzimanje lekova nego nesto sasvim drugo, prepoznao si u ovom tekstu na sta mislim, nadam se.! POZZZ

-
Pozzz Svima!
Ovo je moj prvi post na ovom forumu i našao sam ga slučajno tražeći viceve a ne forum o narkomaniji ali kada sam već tu ajde da se pridružim....Bio sam tabletoman skoro 3 godine.Popio sam oko 17-20 000 tableta u tom periodu.Sigurno je bilo i više ali ajde....Bolovao sam od PTSP-a uzrokovanog velikim traumama pa sam sve te lijekove a pio sam oko 30 vrsta dobivao legalno od svoga psihijatra.Nakon te traume i postavljanja dijagnoze PTSP-a odmah je agresivno počelo liječenje i smirivanje obilnim količinama ZOLOFTA,XANAXA,HELEXA,VALIUMA,LEPONEKSA,PRAZINEA,PRAKSITENA....Ma sto govana....Samo su ih izmjenjivali i tražili vrstu i količinu koja bi mi pasala,no i količine koje bi ubile prosječnog slona meni nisu bile dovoljne da me smire.Vrlo brzo postao sam ovisnik,a tek tada su počele muke Isusove (Bože mi oprosti).Poanta moderne psihijtrije je da jednu ovisnost reduciraju primjenom drugih lijekova o kojima također postaneš ovisan.Totalno čudno ali istinito.Nakon 6 ležanja na detoxu sa ovisnicima o heroinu i inim narkoticima,a to traje samo 21 dan ja bi bio i dalje ovisan dok kod ovisnika o heroinu fizička ovisnost prestaje već nakon nekoliko dana uz pomoć MEPROBAMATA,VALIUMA i PRAZINA te se dalje nastavlje lječenje uz metadon.O benzodiazepamima sam bio toliko navučen da sam znao razliku između APAURINA,VALIUMA i NORMABELA iako je to jedan te isti lijek od 3 različita proizvođača PLIVA,ROCHE i BELUPO...Došao sam u istu situaciju kao i ti te sam se zaljubio i počeo vezu a ovisnost je od mene učinila "invalida" Veliki dio vremena bio sam ustoniran kao dupe,a orgazam nisam mogao ni sanjati,tako da te razumijem...Poanta i moj savjet je da učiniš isto što i ja a to je skidanje na suho.Nagli prekid odjednom.Bit će ti teško i trajati će ali proči će.Moje odvikavanje na suho trajalo je oko 35 dana,doma uz pomoć bližnjih.Puno spavanja i tekućine jer znojio sam se nemoguće jako..Groznica,grčevi i proljev od 7-10 puta na dan.Bilo je ljeto 8 mjesec i ljudi su se kupali a ja sam cvokotao na terasi od zime u đemperu i zimskoj jakni zamotan u deku.Ovo govorim samo zato da vidiš koliko je benzodiazepam jebena igračka,no tebi će biti nezamislivo lakše sa obzirom na tako malu količinu koju piješ...Pozdrav iz Pule...
Ovo je moj prvi post na ovom forumu i našao sam ga slučajno tražeći viceve a ne forum o narkomaniji ali kada sam već tu ajde da se pridružim....Bio sam tabletoman skoro 3 godine.Popio sam oko 17-20 000 tableta u tom periodu.Sigurno je bilo i više ali ajde....Bolovao sam od PTSP-a uzrokovanog velikim traumama pa sam sve te lijekove a pio sam oko 30 vrsta dobivao legalno od svoga psihijatra.Nakon te traume i postavljanja dijagnoze PTSP-a odmah je agresivno počelo liječenje i smirivanje obilnim količinama ZOLOFTA,XANAXA,HELEXA,VALIUMA,LEPONEKSA,PRAZINEA,PRAKSITENA....Ma sto govana....Samo su ih izmjenjivali i tražili vrstu i količinu koja bi mi pasala,no i količine koje bi ubile prosječnog slona meni nisu bile dovoljne da me smire.Vrlo brzo postao sam ovisnik,a tek tada su počele muke Isusove (Bože mi oprosti).Poanta moderne psihijtrije je da jednu ovisnost reduciraju primjenom drugih lijekova o kojima također postaneš ovisan.Totalno čudno ali istinito.Nakon 6 ležanja na detoxu sa ovisnicima o heroinu i inim narkoticima,a to traje samo 21 dan ja bi bio i dalje ovisan dok kod ovisnika o heroinu fizička ovisnost prestaje već nakon nekoliko dana uz pomoć MEPROBAMATA,VALIUMA i PRAZINA te se dalje nastavlje lječenje uz metadon.O benzodiazepamima sam bio toliko navučen da sam znao razliku između APAURINA,VALIUMA i NORMABELA iako je to jedan te isti lijek od 3 različita proizvođača PLIVA,ROCHE i BELUPO...Došao sam u istu situaciju kao i ti te sam se zaljubio i počeo vezu a ovisnost je od mene učinila "invalida" Veliki dio vremena bio sam ustoniran kao dupe,a orgazam nisam mogao ni sanjati,tako da te razumijem...Poanta i moj savjet je da učiniš isto što i ja a to je skidanje na suho.Nagli prekid odjednom.Bit će ti teško i trajati će ali proči će.Moje odvikavanje na suho trajalo je oko 35 dana,doma uz pomoć bližnjih.Puno spavanja i tekućine jer znojio sam se nemoguće jako..Groznica,grčevi i proljev od 7-10 puta na dan.Bilo je ljeto 8 mjesec i ljudi su se kupali a ja sam cvokotao na terasi od zime u đemperu i zimskoj jakni zamotan u deku.Ovo govorim samo zato da vidiš koliko je benzodiazepam jebena igračka,no tebi će biti nezamislivo lakše sa obzirom na tako malu količinu koju piješ...Pozdrav iz Pule...
...
Last edited by Visions on Sat Nov 20, 2010 4:33 pm, edited 1 time in total.
ja sam bio na odvikavanju u raznim sredinama,kuci,bolnici,zatvoru...
neznam da li je tema aktualna ali moram da napishem neshto o benzosima,diazima...
tamo nekad davno sam gutao rohypnole(flunitrazepam),valijum,aprazolam...,shta ja znam,u nenormalnoj kolicini
stvarno neznam za tu neku jezu, poshto je uvjek bilo popraceno zeshcim drogama
jedno sam siguran:najgora kriza(na svoj nacin),imao sam kompulsivne napade(epilepsije),razbio glavu i izbio zube,neke oblike paranoje popracene halucinacijama,strah,drhtavice i.t.d.
ko god da uzima te gluposti,nesmije da prekine radikalno,moze biti kobno
jebote kakva sranje-droga
veze sa vezom
zajebite to
neznam da li je tema aktualna ali moram da napishem neshto o benzosima,diazima...
tamo nekad davno sam gutao rohypnole(flunitrazepam),valijum,aprazolam...,shta ja znam,u nenormalnoj kolicini
stvarno neznam za tu neku jezu, poshto je uvjek bilo popraceno zeshcim drogama
jedno sam siguran:najgora kriza(na svoj nacin),imao sam kompulsivne napade(epilepsije),razbio glavu i izbio zube,neke oblike paranoje popracene halucinacijama,strah,drhtavice i.t.d.
ko god da uzima te gluposti,nesmije da prekine radikalno,moze biti kobno
jebote kakva sranje-droga
veze sa vezom
zajebite to
...
Last edited by Visions on Sat Nov 20, 2010 4:32 pm, edited 1 time in total.
Ja sam pre 3.meseca bio jedno vreme u bolnici. Dobro je u bolnici, mnogo je lakse nego kod kuce.
Do pre 2.dana sam pio neku njihovu "zombi" terapiju i prestao sam naglo da pijem rivotril 2.mg dnevno i rissar 1.mg dnevno, ali sam rissar sam smanjio na 1/4 . tablete i prestao prekjuce... Nista ja neosecam...malo nervoza ali sve je ok. za sada...
Do pre 2.dana sam pio neku njihovu "zombi" terapiju i prestao sam naglo da pijem rivotril 2.mg dnevno i rissar 1.mg dnevno, ali sam rissar sam smanjio na 1/4 . tablete i prestao prekjuce... Nista ja neosecam...malo nervoza ali sve je ok. za sada...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...