Ma meni nije to ni malo simpatično.. stvarno.
Ono, kenjanje opšte.
A roditelji možda sad samo to tako govore, da ih ljudi nebi pljuvali.. Ko zna .. Čudni smo mi ljudi i naša cela rasa ..
David After Dentist
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: David After Dentist
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:24 am, edited 1 time in total.
Pa zasto si onda otvorio topic ako te ne zanimaju tudja misljenja???Voyager wrote:Ma extra je video, mali je car i sve je pozitivno.
Boli me uvo sta drugi misle.

x
meni je sve to na granici dobrog ukusa.. podlo prema detetu.
ja imam dete, 6 godina. dečačić.. po njemu i po reakcijama druge dece, iz raznih situacija, skontao sam da su deca, ne samo veoma stidljiva, nego se i lako i duboko uvrede kada se smejete na njihov račun..
mislim da mali David to sve može da razume isključivo kao neslanu šalu na sopstvenoj koži.. nuttin sweet bout that!
ja imam dete, 6 godina. dečačić.. po njemu i po reakcijama druge dece, iz raznih situacija, skontao sam da su deca, ne samo veoma stidljiva, nego se i lako i duboko uvrede kada se smejete na njihov račun..
mislim da mali David to sve može da razume isključivo kao neslanu šalu na sopstvenoj koži.. nuttin sweet bout that!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
- Param-parcad
hahaha...ekstra argument!Voyager wrote:Zato.

Ovo si sto posto u pravu, živa istina! Djeca se strašno znaju uvrijediti i rastužiti kada se netko smije ili zeza na njihov račun, postanu nesigurna u sebe i slično... To svi znamo, svi smo bili djeca (ja i ne tako davno7474 wrote:skontao sam da su deca, ne samo veoma stidljiva, nego se i lako i duboko uvrede kada se smejete na njihov račun..

Ali to kod malog kralja Davida nije slučaj! Naprotiv, postao je popularan i gledan širom svijeta. Svima je simpatičan i smiju se ljudi, ali ne podrugljivo nego ono u smislu "jooj slatkiš mali što je smiješan, hehehe vidi ga" i te fore. Nije ovdje riječ ni o kakvom izrugivanju, sve je pozitivno, na Youtubu gdje je gledanost ogromna, nema nikakvih loših komentara. Ima svoj blog (ili ćaletov) na kojem piše da mu imponira što je postao popularan i čak mu se curice njegovih godina javljaju

E sad, način na koji je otac zgrnuo pare je diskutabilan, neka svatko misli šta misli...
Moje mišljenje - tip je domišljat, odradio je sve na simpa način, sin mu je postao planetarno popularan i obogatio se...
Što se mene tiče, svaka mu čast! Da je bar meni takvo nešto palo na pamet!
Potpis.
x
a za njega i vrlo unosna