Napraviv od mojata zenska NARKOMAN

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: Napraviv od mojata zenska NARKOMAN

Post by anfakabl »

Jel' to ja dobih čveger ili mi je samo pao pritisak? :D
Pozdrav za Vuka, pozitivca. I Makedonca. I naravno tinu.
all that I want is to play
Vuk

Post by Vuk »

Pritisak je :D , nezgodno ovo vreme....a i ne volim da pričam makednoski pre prve kafe :D pa postanem malo razdražljiv, :-D a preko svega mi samo bilo žao dečka koji je čist da ga sad osuđujemo.
Poz
Moon child
anfakabl

Post by anfakabl »

:D
Inače, svaka čast za poznavanje jezika bratskih nam naroda. Ja ne razbiruvam najbolje, bliži su mi ovi zapadni sosedi.
all that I want is to play
tina26

Post by tina26 »

sanela, nebi komentirala ali bas me zanimalo o cmeu se tu radi.... zato vuk havala puno na prijevodu.

a tebi autor teme neznam sto da kazem (osim da te molim d apise od sada da vecina razumije a ne smao neki ) nemogu ti dati podrsku jer je meni to jedan decko napravio sa priblizno godina i kolko ti njoj, j asma jos i manje imala, i mogu slobodno sada 13 godina poslje, da mi je unistio zivot,da me obiljezio za cijeli zivot i d amu to necu nikada oprositi, mogu ja njega voljeti do neba, moze on biti moja prva ljubav ali unistio mi je zivot, a znao je sto je to, i dao mi da probam, i ja patim za njim evo 13 godina poslje, ne prodedan da ga se ne sjetim ali eto na nekoj drugoj razini ga mrzim i nadams e da ce biti kaznjen u zivotu za to ( mogu ti reci d ami se cini da je nejogva isplata pocela, umro mu je prvo posinak, pa sin, pa je izgubo poso, sada je nezaposlen, i otisla mu zena (to je ono sot ja cujem od buraza mu sa kojim sam onak ok), sada netko moze reci a jadan covijek, eto katastrofa mu se dogodila u zivotu ali eto ja vjerujem u ono sve se vraca sve se placa, i nazalost mislim da ces i ti morati platiti to nedjelo koje si napravio, unistio taj maldi zivot, jr to je nesto po meni jako jako gadno sto mozes napraviti, ok ako si ti njoj reko posljedice, i sve objasnio ona je i dalje htijela, trebo si reci idi samam si nabavi ja ti necu dati, tako bi izbjego posljedice.... da cete biti ikada vise skupa, zao mi je sto te moram nazalost razalostiti, ali sumnjam, kazem ti isti lai isti primjer je kod mene, i ja se cujem dan danas s tim tipom, na poruke onak tu i tamo, ponekad ame vrijeda, pnekada prica d ame voli d asam ja jednia sa kojom se on osijeca ziv bla bla, ja mu ne vjerujem nista, i najrade bi mu se osvatila, tako da eto ja mislim da ako ce ona ikada i biti sa tobom to ce biti iz osvete, jer nekome sa 16 godina, kada bi tek trebao uci u zivot, zapoceti zivot, vidjeti sto je to zapravo, poceti disati puni plucima, ona sjedi negdje u komuni, strasno, znam d aje strasno jer sam ja to prosla, dobro ja sma prvi put u komunu isla sa nekih 20, jer moji nisu kuzili dok im ja nisam dosla i pokazala ruke, onda im je tek doslao iz g... u glavu (tak se kaze neee), ali da sam izgubila odrastanje, pubertet, prve ljubavi, izlaske, zezanje sa curama, jesam, ja sam tada kada su moje vrsnjakinje se glupirale po gradu, ja sam trcala za lovom, i cekala dilere, i trazila vene i jela jedan jogurt na dan.... zalosno je to, eto npr meni to jekao fali taj dio odrastanja i mislim d anikada necu biti potpuna zbog toga jer taj dio zivota koji su vecina ljudi prosli ja nisam, i kako to ispraviti, kako to vratiti, ma ne vratiti, ali ono nadoknaditi, znate sto ocu reci....

joj sorry ja sada tu pocela o sebi, e jesam nepristojna, ne ocu ti reci da eto nazalost sumnjam da cete biti ikada vise skupa, ako on i prijede preko toga, kao sto sam ja, za ovog, pa smo bili opet prije par godina skupa, znaci kao ona i pride preko svega ako te zaista voli kao ja ovog, ali vjeruj mi njeni roditelji nece, to se nama dogodilo, ja sam mu oprostila, ali moji nisu i opet su nas rastavili, kako,ucijenili stanom, lovom, i sta ces jbg, eto iskreno i bolje mozda, je ron jos nije rascistio sa dopom pa time i mene dovodi u opasnost, kuzis .

A kaj ti ne uzimas sada ili kaj? pa kaj nemozes od nekoga saznati di je ona, pa vidjeti kako stvari stoje, dlai si i ti za nju taj pravi ili je to smao jednostrano sa tvoje strane... ako je .. nemoj se niti truditi jer neces to nikada promijeniti vjeruj mi znam i osobnog iskustva....
nsgirl

Post by nsgirl »

Tina26, mislim da ne treba toliko decka da krivis. Moje misljenje je takvo da i on snosi odgovornost, ali devojka to nije morala uzeti. On je nije terao, ona da je normalna trebala je prekinuti sa njim. Ali bila je radoznala. Nagonilo ju je nesto i mislim da bi kad tad probala. Bilo je pitanje samo vremena. Mozda je bas trazila nekog takvog momka, sklonog porocima. Najvecu krivicu ipak snosimo mi, jer uvek postoji izbor. Ne trazi razlog u drugima, vec si priznaj da najvise na svetu volis tu supstancu od koje si zavisna. Ali to nije dobro za tebe. Kao sto je sasa ex rekao postoji puno drugih stvari u zivotu lepsih od droge, samo trebas sebi dozvoliti da ti se dogode. A nece se dogoditi dokle god si vezana za drogu.
Trazices uzrok u drugim ljudima, roditeljima, nesrecama koje su te zadesile, ali ces ipak shvatiti da si glavni krivac ti i tvoja bolesna ljubav prema drogi. I da ti drugi ljudi najvise sluze kao opravdanje za sopstvene poraze.
Post Reply