H1N1 - svinjski grip - depopulacija stanovnistva

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: H1N1 - svinjski grip - depopulacija stanovnistva

Post by PsyTechGirl »

winston85 wrote:Svaki dan na vestima objavljuju smrtne ishode tog gripa. U vecini tih slucajeva su stari iznemogli ljudi sa hronicnim bolestima.
Slusao sam jednog doktora na jednoj neafirmisanoj tel. i kaze covek: Sta mislite da na drzavnom nivou pocnu objavljivati smrtne ishode raznih bolesti, te ova cifra ljudi umrla od secera, pa ova od raka itd.
Cista demagogija, zaludjuju narod tim glupostima da ne bi puno razmisljali o drugim mnogo vaznijih stvari. U stvai jedan od najvecih profitera u toj masini su farmaceutske industrije...

U pravu si. I ovde se masovno slažu sa tobom (u CG) ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
winston85

Post by winston85 »

Inace do juce od proglasenja epidemije u Srbiji umrlo je samo 6.ljudi, pretezno stariji...
Poz PTG
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
tina26

Post by tina26 »

upisite u youtube svinjska gripa-svinjarija i pogledjate ima 8 klipova od po 7-8 min traje svaki pa pogledajte biti ce vam jasnije malo, i ako zelite mene poslusati ne cijepite se niposto, ja necu sigurno..... pa eto koga zanima neka pogleda ovo
Post Reply