Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
ma pusti ove sto hoce da te ubijede da si narkomanka...ovdje se vecina povazdan drogirala, pa im krivo kad naleti neko jak kao ti, ko moze da se kontrolise
nego bona kad ces se lijecit'?
Ti u stvari ovde trazis ohrabrenje i potvrdu da ti nije nista i da treba da nastavis da se gudras,ccccccc
taj speed je najvece smece i ostavlja ogromne posledice,a ti vidi sta ces
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim
Dobrodošla... Vidi to što kažeš samo uzimam vikendom, nema to veze narkoman je narkoman, pa i samo uzimanje vikendom... nemoj se tješiti tim što si vikendaš. Nego ako želiš savjete i pomoć, ovdje ih možeš dobiti, samo je tvoja dobra volja da li želiš prihvatiti pomoć ili ne... Nisi pogrješila forum, nego si pogrješila što si rekla nisam narkoman.. nasmijala si me.. Pa da se ne osjećaš tako ne bi sigurno potražila forumm. www. narkomanija.ba. Ajd opiši kako izgleda jedan narkić.. i kako radi... To što sada nemaš krize, ne mora značiti da je nećeš imati.. poslije toliko navedenih količina uzimanja, pa sumnjam.. Savjet odmori neko vrijeme... odmori par vikenda.. pa vidi šta dalje... Kao što je rekao Mauriko, jel čekaš epi napad ili nešta slično da ti se desi... Izvini ali tvoja situacija nije za šalu... Ako želiš pomoć, pa posluži se barem jednim od savjeta ljudi dobre volje... pozdrav... :smt006
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
ej pozz svima,ma joj brijem da sam ja fulal forum i svi ste me krivo skužili al hvala na dobroj volji što ste se trudili pomoć,al ja nisam dobila odg samo me je zanimalo dal nakon onog šoka više nikad neću smjet uzet speed il sam trebam stat neko vrijeme.ja tek sad kužim na kojem sam ja forumu.vi ste sad zabrijala da sam ja ovisna o speedu a on je zadnji što uzmem iskreno da sam o nečem ovisna to bi prvo bio mdma il bomboni to priznam da sam obožavala uzet i onaj filing i sve al tog trenutno nema tj imaju neki bomboni al natripani a ja trip izbjegavam i ne volim...tako da uzmem speed tek tolko da mogu cjelu noć čagat i ić na after to je jedini razlog, jel bio je period kad sam mjesec dana sam cugala i bilo mi je bolje nego na speedu sam onda već u 3h spavam i to mi je u kurcu.tak da znam da nisam ovisna evo ovaj vikend ću otić na party i cugat i neću imat potrebu ništa uzet sam ću već u 3h htjet doma itd al neću ni imat krize ni potrebe nešt uzet tak da znam da nisam ovisna.jedino što priznam teško mi je izać van a da ne smijem ni cugat eto to priznam to možda nije baš normalno.vidim da je ovo forum više sa ekipom koja je navučena na heroin,čitala sam knjigu i danas gledala film djeca kolodvora zoo,jako poučan film i knjiga,drago mi je da sam ga pogledala jel sad pogotovo nebi nkad probala heroin stvarno je užasan.glupo mi je sad tu pametovat itd kad i ja znam uzet mdma il speed al svi znamo što je H i di vodi zašto ste ga uopče išli probat??? bolje je ne znati kakav je filing jel onda se ne možeš navuć jel znam kad prvi put uzmeš ne ostaje to na tome,isto kad odeš jednom na party i nešt uzmeš vratit češ se još, samo sva sreća što te lakše droge ne stvaraju fizičku ovisnost ustvari možda neke i stvaraju da ne znam, al zato ja odem na party to je jedan dan u tjednu nešt uzmem i to je to prek tjedna nema šanse, neću ni čut za bilo kaj ma ni za travu za ništa mogu se jedino napit heh tak da nebi bilo da se navučem na neku laku drogu.želim svu sreću svima koji imaju problem sa H da se izvuku što prije i da imaju normalan život.pozz svima.
Mauriko wrote:Ne postoje lake ili teske droge...
Sve su iste....
Auuu,brate...pricaj nam malo o tome
A ti sto ''cagas'' uz speed... nije ti se nista strasno desilo onomad.Mozda ti je izgorjela koja licna,i za neko vrijeme ces da hodas u stranu,amputiranih ruku...Uglavnom,nista strasno.Na sve se covjek navikne.
Vudd covece, zasto mi se cini da osecam cinizam u tvojoj poruci....
Pa samo sam dao konstataciju na njen post... gde ona kaze da se drogira lakim drogama...
Ma da promašila si forum definitivno.. ma daj molim te.. ne želiš savjete, pa o čemu je onda rječ Ja sam doživjela isto šta i ti poslije spida i eksera i znaš šta sam mila moja uradila pauzirala čitave dvije godine... poslije sam za jednu novu god. uzela par eksera i kraj... ponavljam savjet ohani malo od droga... I NEMA LAKIH TEŠKIH DROGA... sve je to isto... čuvaj se.. pozdrav..
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
ej pozz svima moram se pohvalit evo vikend prošo ja bila u petak na partyu čista,nudili su mi brzinu i bombone reko ne i neću i nisam ništa uzela i ponosna sam na sebe,al sad ima jedan drugi problem sječate se šta sam prije napisala da u zadnje vrijeme ak uzmem speed da mi ljubičaste ruke i gubitak ravnoteže,evo ovaj vikend u petak na partyu čak nisam ni previše cugala popila 3 burna ko red bull je to i na jednom opet u nogama osječala neku slabinu sjela si svi do mene pa kaj je sad nisi ništa uzimala ne kužimo a još najmanje ja di je sad problem i tako sjedila pola partya ujutro kad smo doma išli frendica me trebala držat za ruku inače bi pala, ruke opet poplavile opet sam gubila ravnotežu al ovo više nema smisla jel nisam ništa uzela osim 3 burna pa to mi nije moglo poškodit al sad sam zabrinut i mislim da ču sutra kod doktorice možda imam problema sa srcem a da ni ne znam il je to psiha čim dođem među te ljude na partyu meni je loše ne znama više što bi si mislila jel ovo više nema smisla mislila sam da je kemija kriva da su mi ostale posljedice al sad ne uzmem ništa i opet mi se isto događa.zar više neću smjet ni na party bez obzira uzela kaj il ne??užas stvarno ne znam kaj mi se dešava....