valjanje u blatu
Moderator: sanela
- malibogublatu
Re: valjanje u blatu
jul 2005....prvi put dop,na liju,prva milina,pa prica sve je onako potaman........uuuu gde si se krio svo ovo vreme.vratio sam se sa cimerkom tj devojkom ne znam ni sam u kom svojstvu je bila uz mene,u kucu u belimarkovicevoj ulici na lekinom brdu gde smo u to vreme ziveli,onako odradjeni od dopa zavalili se na krevet,pa ceskanje,mazenje..tolika kolicina uzivanja,nema przenja ko na brzini,poseban osecaj uzvisenosti.tad sam upoznao nekog drugog sebe.
nikad necu sve
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
- malibogublatu
Ja se lomim
Vidis kako sam slab
Ja se borim
Snagu mi daj
Vrlinu da prepoznam
Kod sebe i kod drugih
Da naucim da volim
Da prastam i da delim
Kad mi stane dah
Da to bude tren
Kada zastanem
I da od tad
Zauvek s tobom ostanem
...kako je zajebano napolju gurati straight,mozak radi 1 000 000 na sat u lose,cirka mi se do jaja,ustvari osamutio bi se na bilo koji nacin,samo da nestane praznina.
Vidis kako sam slab
Ja se borim
Snagu mi daj
Vrlinu da prepoznam
Kod sebe i kod drugih
Da naucim da volim
Da prastam i da delim
Kad mi stane dah
Da to bude tren
Kada zastanem
I da od tad
Zauvek s tobom ostanem
...kako je zajebano napolju gurati straight,mozak radi 1 000 000 na sat u lose,cirka mi se do jaja,ustvari osamutio bi se na bilo koji nacin,samo da nestane praznina.
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
Pronadji nesto da radis sto ce te umoriti fizicki.To nije rupa to je rana i ona zarasta samo je treba sanirati na pravi nacin.Pronadji neko strucno lice i menjaj se,menjaj to u tebi sto te tera da se posle osecas ko gladni pas.Pozdrav i svako dobro.
Sport i fizicko praznjenje moze smiriti bijesnog psa u covjeku samo na neko vrijeme. Boban je u pravu, za trajno rjesenje moras rjesavati probleme u sebi, ono sto je stvorilo tu gladnu zivotinju u tebi. Cuga ga hrani, to znaju svi ovisnici na forumu. Pozdrav novom sapatniku.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-gRnUv6KDs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-gRnUv6KDs[/youtube]
- PsyTechGirl
Sećam se tog osećaja ..malibogublatu wrote:jul 2005....prvi put dop,na liju,prva milina,pa prica sve je onako potaman........uuuu gde si se krio svo ovo vreme.vratio sam se sa cimerkom tj devojkom ne znam ni sam u kom svojstvu je bila uz mene,u kucu u belimarkovicevoj ulici na lekinom brdu gde smo u to vreme ziveli,onako odradjeni od dopa zavalili se na krevet,pa ceskanje,mazenje..tolika kolicina uzivanja,nema przenja ko na brzini,poseban osecaj uzvisenosti.tad sam upoznao nekog drugog sebe.
Viši stepen uživanja, ljubavi i svega zajedno!! Ma to je neopisivo ....................
I ja sam bila sa dečkom ..
Samo smo mi bili dugo i pre H u vezi ..
To je došlo kao 'kruna naše ljubavi'..
Kad ono qrac !!!
Djavo u prahu, to je činjenica ..
Inače 'Djavo u prahu' je knjiga, ne znam da li znaš.. ?
Kada sam se zadnji put skidala bila sam kod tate .. Nabavili su mi tu knjigu ..
Pročitala sam je celu u dahu ..
Ja, koja striktno NE ČITAM KNJIGE, ne znam ni sama zašto..
I kopirala sam je i ponela sa sobom kući kad sam otišla od tate (pošto su moji više od 15god razvedeni..).
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Jebo te, kod heroinskih zavisnika se sve dešava stereotipno majke mi.malibogublatu wrote:...kako je zajebano napolju gurati straight,mozak radi 1 000 000 na sat u lose,cirka mi se do jaja,ustvari osamutio bi se na bilo koji nacin,samo da nestane praznina.
Imala sam i ovaj tvoj period.
Padala sam u nesvest od količine alkohola koju sam pila, nosali bi me okolo kao svinju.. Pih!!!
A znaš gde me je to odvelo ???
Pravac u RECIDIV!!
Ne odmah, ali posle 20-30 dana.. Dočekalo me tamo gde sam stala!!!
Nego, ja se nisam dala odmah na gomilu..
Nego je bilo polako..
Po malo.. Kvoter danas, sutra ne, prekosutra dva.. Onda tri dana ne.. Uh bre! Nikad kraja veruj mi..

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Neću da mudrujem i kenjam, ali poznajem sebe u 99% ove tvoje dosadašnje priče..
Bljak !!
Bljak !!

- malibogublatu
citao sam tu knjigu....ali praznina se ne da oterati,ni radom(hvala na savetu bobane,vlado i pozdrav) ni vezbom,ni sexom,nista nista aaaaaaaaaaaaaaaa.samo se zabijam u comp i slusam drkavu muziku koja me jos vise baca u down,sreca pa nemam kinte,a suvise sam smoren da bi se cimao za kes,mozda i bi da imam krede na mobu....jos ovaj budjavi dial up(adsl mi iskljucili,otisla kinta na h).u kuci nema ni kapi cuge.e ovaj put sam se stvarno zajebao do koske!!
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
Daj molim te ,po tebi ispada da ti samo pomaze da se uradis.Najlakse je sedeti i ocajavati ako se ne drogiras sto nemas kinte onda ode mast u propast.Sve dok istinski ne shvatis da si zasro ceo svoj zivot.Jedno je shvatati to a drugo znati.Neka fizicka aktivnost sigurno pomaze ,jer je gomili do sada pomogla,savet strucnjaka i odredjena terapija svakako.Najlakse je pribiti dupe uz komp i kukati.Ajde pokreci se inace vrati se ti na stare staze prvom prilikom.Ako zaista ne mozes pa brate idi u drugu komunu ne moras u istu.Pozdrav i svako dobro.malibogublatu wrote:citao sam tu knjigu....ali praznina se ne da oterati,ni radom(hvala na savetu bobane,vlado i pozdrav) ni vezbom,ni sexom,nista nista aaaaaaaaaaaaaaaa.samo se zabijam u comp i slusam drkavu muziku koja me jos vise baca u down,sreca pa nemam kinte,a suvise sam smoren da bi se cimao za kes,mozda i bi da imam krede na mobu....jos ovaj budjavi dial up(adsl mi iskljucili,otisla kinta na h).u kuci nema ni kapi cuge.e ovaj put sam se stvarno zajebao do koske!!
- malibogublatu
[/quote]Jedno je shvatati to a drugo znati[/quote]
kako shvatiti????fora je u tome sto u meni nema trunke kajanja,mozda malo,zanemarljivo,ja kontam da sam zasrao,ali kako vreme odmice tako i savest se gasi,da li uopste zelim da se vadim,trebao bi nekog slusati,totalni haos u glavi
kako shvatiti????fora je u tome sto u meni nema trunke kajanja,mozda malo,zanemarljivo,ja kontam da sam zasrao,ali kako vreme odmice tako i savest se gasi,da li uopste zelim da se vadim,trebao bi nekog slusati,totalni haos u glavi
nikad necu sve
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo