Podrška

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

YugoS

Re: Podrška

Post by YugoS »

Cao.
Evo me na moru i samo da ti kazem Svaka Cast Sanela !

Kad sam krenuo ka Jadranu,jos u Gradu na Cengic Vili sam morao da obilazim i pravim krug da bih nastavio.U takvim situacijama se obicno iznerviram,stvori se guzva i jos bude toplo i sparno.Ovog puta sam bio miran k'o bubica.

Apsolutno podrzavam ovaj vid Protesta i da sam u Gradu vec bih bio na licu mjesta! Vec sam pisao neke komentare,pa se necu ponavljati.
Sve u svemu,dok se MI,Raja obicna ne digne i ne napravi neku Revoluciju i otjera ove Neradnike i Debile,bojim se da ce se ovakve stvari desavati i dalje.

A sto se tice ovih Ubica,to treba na dozivotnu ili smrtnu.Nema tu ni nakon 20 godina u zatvoru nikakve fajde.Ove i ovakve vrste Ubica se nikad nece promjeniti i tu ne pomaze nista.Genetski je to otpad,kojem netreba dati sansu nikad vise.
Cuj pucati extra momku (Amarov prijatelj je moj drug,pa znam) samo zbog pica i iz objesti ?!!

Koji smo mi jadan narod i ko nas predstavlja u vlasti i kako,pa to je za plakat'.

:(
narkoman sam al' najlepsi.
YugoS

Post by YugoS »

:D :D :D :D :D :D :D UHAPSENI ! UHAPSENI ! UHAPSENI ! :finga: :finga: :finga: :finga:

Uhapsilo ih nedaleko od mene !
narkoman sam al' najlepsi.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ehh.. Ovo je ja mislim samo jedan od milijon slučajeva koji nisu poznati javnosti..
Jebi ga, ili blatimo ili nas blate.
Surova realnost jebene sadašnjice.

Moja podrška.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
rsafar6

Post by rsafar6 »

o boze ima li koze u ovoj se vise ne moze
SISTER MORPHINE
dete svemira

Post by dete svemira »

Najtuznije,jer je ovakvih prica dosta...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Post Reply