Jos jedan pokusaj...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

winston85

Re: Jos jedan pokusaj...

Post by winston85 »

NaughtyButNice*** wrote:..."Ustani kreni sada, zivot je tek pred tobom..
Bitka koju moras dobiti je bitka sa samim sobom!"...

Pozdrav

DZA ILI BU..ha...
Jako su dobri... Cesto me bas ta pesma i budi...

:rock:
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
darla

Post by darla »

evo da te i ja pozdravim..i pisi nesto ak zelis.. kak je pocelo,sta si radio..ili kak si sada..
sve najbolje od srca ti zelim
Vuk

Post by Vuk »

Dobrodošao lave! Samo polako...
Moon child
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

winston85 wrote:PsyTechGirl, citao sam neke tvoje postove, odusevljava me kada neko tako ide dalje i trudi se. Evo i ja se trudim, 30-tak km od mene sada se neko mnogo lepo zeza, drogira se, skace uz muziku upoznajeneke nove ljude tamo na tvrdjavi, naEXIT-U... I treba, neka se zeza narod kad moze... Ja ne mogu ni pivo da popijem. Vuko sam ovih dana, sutra opet pocinjem sa blokatorima.Nalorex, skup je dosta... Doktorka mi je prepisala i zoloft, njega pijem skoro 2meseca i lepo mi je sa njim, a pijem i lorazepam, to mi je prepisala kada sam ju zamolio da mi ukine bens. Sa apstinencijom onako, mozda i znate, malo ne pa onda opet DOWN pa tako. Hvala vam ljudi, dobri ste... Sreca pa sam naleteo na vas :wink:

Sta kod tebe? kako ti ovo podnosis>? Lepi pozdravi
Hvala PDT_Love_18
Pa meni je ovde leto i sezona..
Radim kao budala - dvokratno. Pa onda imam vremena jedva i da se okupam malo, popijem neko piće i to je to..
Skoro kao normalni ljudi hihihihihii :wink:

Svaka čast na odoljevanju iskušenju!!!
Moraš priznati, jel da kako se bolje osećaš kada uspeš u nečemu što želiš (ovde pričam o apstinenciji, u situacijama gde bi većina pala a baš TI nećeš)?? :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
winston85

Post by winston85 »

Prvo da odpozdravim Vuka! Pozdrav Vuce...
PsyTechGirl, naravno da je lepo reci "hej cist sam mesec, dva pa i godinu". Nisam ja zaglibio da mi nema povratka, jednom prilikom mi je doktorka rekla ' Nemate vi pojma koliko srece imate sto uzimate to smece' mislila je koliko je to prljavo i iseckano. Kaze da ste vi probali nesto malo cistije ako ne bi nekad overili sigurno je da se ne bi mogli skinuti...
Pa me to do nekle i tesi... A brat me tera u Crnu Reku... Da ostavim posao sve da zaboravim na godinu dana i da ce sve biti drugacije kad se vratim.

UH, al ga nalupeta, sila ste ortaci... pozdravljam... :D
darla

Post by darla »

pitaj saleta (sale-ex), ma pitaj bilo koga za preporuku,crnu reku izbjegavaj molim te..imas i link na ovom forumu zasto al ne znam ga prenijeti
winston85

Post by winston85 »

hvala ti darla.. Ali ne mogu da se obuzdam, imam i nalorex i jos ponekih lekova ali fali mi bensedin. Nemam cak ni psihijatra, ne znam sta da radim... pozic :roll:
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Dragi winston85 zelim ti
SSSRRREEECCCAAANNN RRROOODJDJDJEEENNNDDDAAANNNAAACCC ... :lol:
Gde ti nestade i kako si danas?
Ljubi bakuta, :smt113
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ćao Wins.. Srećan rođendan i sve naj, naj da istraješ u svojoj borbi.. reću ti jedno MOŽE SE BRATE... ako zaista ne možeš i ne znaš više kud bi, šta bi sa sobom...a svi mi dođemo jednom do tog momenta, može savjet pa ti prihvati ili ne tvoja je odluka.... obrati se Saletu... Reto je rješenje.. ne znam neko će reći da nije jedino rješenje.. ali vidi jeste jedno od rješenja... ako već kontaš nešto oko centara... vjeruj mi nećeš se pokajati... ČOVJEČE VRIJEDI itekako vrijedi... Ja sam se bojala mnogo centra, a danas sam zahvalna što sam otišla i danas sam dobro hvala Bogu... kako god podršku imaš... ništa nećeš ni izgubiti, ni propustiti samo si brale na DOBITKU... toliko... pozdrav od Jace :smt039
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

sto ovde svi reklamiraju taj reto centar nije mi jasno,ako zelis da se sknes skinuces se bez bilo kakvog centra,komune i sl. samo volja je bitna,ako je imas,svi je imamo u pocetku,samo treba istrajati,drz se
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Post Reply