zajebita druzina jel de?? nema ovakve nigdje. Vidis kako smo mirni i veseli kad nas niko ne dira i ne podjebava??? ja se izvinjajem na psovanju-izletilo mi
ne fakat,,,mi smo uvijek i bili mirna fina slozna druzina...a sto mi je naj draze i skroz gotivno je da stanemo jedni iza drugih kad treba. U pravom zivotu-kao da je ovo fantazija

- se to rijetko desi. Da ri neko cuva ledja kad treba. To je zaista nesto predivno i zato iskreno mogu reci da ste mi jako dragi...i najbolji prijatelji koje sam imala u zadnjih 5-6godina.
A sve ostalo su gluposti....ja ovo cijenim...i ne zelim da mi to iko oduzme kao ni vama. E bas zato i postoji ring u kom se na zalost moramo braniti od raznih nemani koje nas zele prestrasiti, sjebati ili pak pojesti
e da mi je ovakva ekipa bila prije 2 godine...kad su svi tzv prijatelji nestali sa lica zemlje....i to ne sto sam se ja drogirala-nisu ni znali a i nisam u pocetku-nego zato sto sam se druzila sa narkomanima...koji su inace i prije bili moja raja i sta sam trebala da ih napustim samo zato?? valjda....jesa, nakon izvjesnog vremena...kad ih je dop uzeo pod svoje. ALi eto...moroni...pa sve i da jesam kao sto sam kasnije...zar prijatelj ne treba biti uz tebe i u dobru i u zlu???
guess not!