RING (svađaonica)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

ne ne to ovde pitati....na kafi moze. Ovo je pljuvaonica hehehe...dakle...

ps. svadje? nisu zvrky svadje...ali nema ni smisla da nas neko pljuje i kritikuje bezveze....ma bezveze je sve to ....
katanac na temi nista ne znaci ako se problem nije rijesio. To je isto kao i drogirati se kad imas problem :-D
zvrky

Post by zvrky »

jeste katanac ne vredi jer se otvaraju nove teme istog tipa,ali opet ne vredi ni pustiti da se ljudi pokrve jel?Zato ljudi stisajte strasti i da budemo dobri kao sto smo bili,svi smo u istim govnima i svi pomalo upravu i najpametniji kako to ne kapirate,od svadjanja napusavanja,vredjanja nema nista...ni jedan korak napred da napravimo pa nije ni cudo da smo ozloglaseni kad se i medjusobno posvadjamo...mislim na narkomane...jebiga iznervirah se...
Ramona

Post by Ramona »

A što smeta da se pokrve, ko da tebi curi po tapetu hehehe
Fanatik

Post by Fanatik »

Iššššš. macoooo pissssss.
styx

Post by styx »

Kakva je ovo nekultura,ja sam iznenadjen ponasanjem sudionika foruma.Morao sam djecu u drugu sobu sklonut',ne znam kako da vam kazem,ali ste stvarno...hm...ppppp...
Ma idite vi u 10,ma u 100,ma idite u 1 000,100 000,ma 1 000 000...persuna...[/b]
Ramona

Post by Ramona »

Si vidija, si vidija? Hehehe :lol:
Luna

Post by Luna »

zajebita druzina jel de?? nema ovakve nigdje. Vidis kako smo mirni i veseli kad nas niko ne dira i ne podjebava??? ja se izvinjajem na psovanju-izletilo mi :-D
ne fakat,,,mi smo uvijek i bili mirna fina slozna druzina...a sto mi je naj draze i skroz gotivno je da stanemo jedni iza drugih kad treba. U pravom zivotu-kao da je ovo fantazija :-D - se to rijetko desi. Da ri neko cuva ledja kad treba. To je zaista nesto predivno i zato iskreno mogu reci da ste mi jako dragi...i najbolji prijatelji koje sam imala u zadnjih 5-6godina.
A sve ostalo su gluposti....ja ovo cijenim...i ne zelim da mi to iko oduzme kao ni vama. E bas zato i postoji ring u kom se na zalost moramo braniti od raznih nemani koje nas zele prestrasiti, sjebati ili pak pojesti :wink:
e da mi je ovakva ekipa bila prije 2 godine...kad su svi tzv prijatelji nestali sa lica zemlje....i to ne sto sam se ja drogirala-nisu ni znali a i nisam u pocetku-nego zato sto sam se druzila sa narkomanima...koji su inace i prije bili moja raja i sta sam trebala da ih napustim samo zato?? valjda....jesa, nakon izvjesnog vremena...kad ih je dop uzeo pod svoje. ALi eto...moroni...pa sve i da jesam kao sto sam kasnije...zar prijatelj ne treba biti uz tebe i u dobru i u zlu??? :roll:
guess not!
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ma trebali bi se svi naci uzivo, pa kom' opanci a kom obojci. U prevodu - ko dobije (batine) dobije. I onda ce se znati ko je najjaci i cija rec ce morati da se postuje!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ejhhh peršuna, jel peršuna profesoreeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
M4j4

Post by M4j4 »

Mi sve naopako,na drugim postovima se scadjamo,ljudi nam lepo otvore svadjaonicu,a mi se tu podrzavamo hahahahahahaa
ma ja bas volim ponekad nesto nekom i da kazem,da ne kazem sad TRESNEM u lice,vidi,nekad prija,a ne mogu se sad svadjati na tri-cetiri-sad! Sto rekla Luna,nisam bolju ekipu imala maltene u zivotu,mnogo mi je drago sto smo ovako zajedno ovde i u miru i u svadji! cmok cmok cmok cmok (tras bam bum dum ) hehehehehehehe
Image
Locked